Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 43 999
  • 778
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря ви момичета?Ние нямаме замразени яйцеклетки и ембриони.Притеснява ме ниския АМХ и не знам колко още опита ще позволи.При вас излезе ли причина за неуспех?

# 751
Момичета аз искам да попитам друго. Имам замразени ембриони. Но не съм ходила от началото на годината . Сега като ми дойде дали ще ме приемат за трансфер, разбирасе ако всичко е наред с ендуметриума и хормоните, или ще трябва да направим първо преглед и на следващ цикъл чак. При последното ми посещение каза когато ми дойде започвам естрофем звъня и си записвам час . Но това беше април месец.

# 752
^kiki_riki^н точно така е.
Аз ходих на преглед септември месец, и ми казаха че можем да започнем декември или януари и като дойде цикъл, да започна с естрофем и да запиша час. Но декември до към 12-ти, след това запразняват. Затова, действайте, не ви трябва вторичен преглед и пийте витамините и добавките.

# 753
Ох успокой ме ... пия си всички витамини само чакам цикъл... и да звъня в клиниката да пробваме още веднъж...

# 754
Здравейте, имам въпрос за съхранението на ембриони...Обаждат ли се да напомнят или питат дали ще се подновява съхранението и може ли това да стане от разстояние или задължително трябва да се отиде там?

# 755
На мен се обадиха. Малко след изтичане на срока. Може от разстояние. Пращат ви на мейл анекс към договора, плащате по банков път, попълвате анекса, пращате заедно с платежно по мейл, а по Еконт в два екземпляра подписан.

# 756
Здравейте. Налага ми се да съм в болнични през цялата бременност като всеки месец ще ми ги издават от клиниката, но ми споменаха, че най-вероятно няма да ми стигнат дните до 45 дневния болничен преди термин и ще се наложи продължение през ТЕЛК. Някой да е запознат каква е процедурата и документите? Благодаря.

# 757
Здравейте. Налага ми се да съм в болнични през цялата бременност като всеки месец ще ми ги издават от клиниката, но ми споменаха, че най-вероятно няма да ми стигнат дните до 45 дневния болничен преди термин и ще се наложи продължение през ТЕЛК. Някой да е запознат каква е процедурата и документите? Благодаря.
И аз бях през цялата бременност. Просто като започна новата година си пуснах няколко дни платен отпуск  и след това започват наново да се броят тия 180 дни. Дори момичето от регистратура ми написа от кога до кога трябва да ми е отпуска и кога те ще ми издадат следващия болничен.

# 758
Няма нищо страшно в телк-а . Просто минавате през комисия от трима лекари, които да потвърдят, че имате нужда от удължаване. Ще го минат и по служебен път, ако не сте подвижна. Другият вариант е както горе са обяснили с отпуск.

# 759
Здравейте! За стартиране на инвитро процедура ме извикаха от предходния месец да се вземе МБ и да се обсъди протокола. Но пропуснах да питам останалите изследвания вирусология и ПКК, включително и МБ от мъжа, могат ли да се пуснат на друго място преди стартиране на процедурата? Може да се наложи да ходя сама за този преглед, но ако се налага ще дойде и мъжа ми.

# 760
V_sS може да ги направите където желаете. Ние ги пуснахме във Варна в Лаборекспрес - включително и МБ на партньора ми. При мен се случи така, че ми дойде скоро след прегледа и вземането на МБ в Тутракан, и трябваше да отложим за следващ месец. Това наложи да пусна МБ отново ( тъй като тя важи 1 месец ) и го направих при моята АГ тук във Варна. Нямаше абсолютно никакъв проблем.

# 761
Благодаря! Ние също досега сме пускали в лаборекспрес тези изследвания, но бяхме в друга клиника тогава. А вие отложихте защото МБ ви не беше готова до началото на следващия цикъл или по друга причина?

# 762
Причините бяха комплексни - най- вече непредвидимо стечение на обстоятелствата, което направи невъзможно отстъствието на партньора ми от работното място. Всичко стана от днес за утре. Но и прегледа ми изобщо не беше на 12 ден от цикъла, а няколко дни преди него и съответно не успяхме да пуснем и неговата МБ на време. Затова отложихме за следващият и всичко премина абсолютно спокойно и без напрежение.

# 763
Здравейте, мили дами! В 33г.с. /главично предлежание/ имам ц.канал- 30мм. Как е за тази седмица добре ли е според вас?

# 764
Здравейте,да сте правили ПИД в клиниката и дали ако всичко е наред с ембрионите имахте ли успешна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт