Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 40 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
В Тутракан с избор на екип е 400 лв, без е 300 лв.
Аз бях при Любомир Бойчев и останах много доволна от отношение и грижи, но планирано секцио.
Момичето по стая, роди без да се е следила в болницата. Беше от Дулово и каза че ако трябва трето да ражда, отново Тутракан ще избере.
Дават обезболяващи, внимателни са. 🍀

Успех и леко раждане, мамче.

# 721
Здравейте!Бях оперирана в болницата в Тутракан.Казаха ми да отида да си взема епикризата лично от гинекологично отделение.Отказаха да ми я изпратят с куриер.Понеже живея на 300 км. и не мога да отсъствам от работа и да отида в делничен ден ,дали мога да си взема епикризата през уикенда?Ако някой има телефон за връзка с гинекология ще съм много благодарна!

# 722
Здравейте! Ще стартираме ин витро процедурата , но имам въпрос. Дойде ми тази вечер в 19:00 ч. Кой ден  броя за първи, тъй като на втория трябва да съм сутринта в клиниката? Днес или утре е 1-ви ден? Съответно утре или във вторник трябва да съм в клиниката? Извинете ме за въпросите, но съм много объркана!

# 723
Здравейте! Ще стартираме ин витро процедурата , но имам въпрос. Дойде ми тази вечер в 19:00 ч. Кой ден  броя за първи, тъй като на втория трябва да съм сутринта в клиниката? Днес или утре е 1-ви ден? Съответно утре или във вторник трябва да съм в клиниката? Извинете ме за въпросите, но съм много объркана!
Утре ще ви е 1 ден. Успех!

# 724
Здравейте, до края на юли или през месец август, знаете ли кога ще отсъства д-р Б.Бойчев?

# 725
Здравейте, имам няколко притеснения и бих искала да чуя дали и при вас е било така.
На 10 ден от МЦ бях на преглед докторът ме подготвя за ЗЕТ, но тъй като е в отпуск ще бъда при другият д-р Бойчев. До тук няма проблем, изписа ми лекарства и ми каза да чакам обаждане от ембриология за определяне на дата. Каза че вероятно трансфер ще бъде на 8.08 (утре).
До този момент от ембриология не са ми се обаждали и се чудя дали всичко е наред. Вчера се обадих на регистратура да питам дали има яснота за моя трансфер. От там ми казаха, че от ембриология звънят в деня преди трансфера.
По кое време ви се обаждат на вас? Чудя се дали всичко е наред...

# 726
Здравейте, имам няколко притеснения и бих искала да чуя дали и при вас е било така.
На 10 ден от МЦ бях на преглед докторът ме подготвя за ЗЕТ, но тъй като е в отпуск ще бъда при другият д-р Бойчев. До тук няма проблем, изписа ми лекарства и ми каза да чакам обаждане от ембриология за определяне на дата. Каза че вероятно трансфер ще бъде на 8.08 (утре).
До този момент от ембриология не са ми се обаждали и се чудя дали всичко е наред. Вчера се обадих на регистратура да питам дали има яснота за моя трансфер. От там ми казаха, че от ембриология звънят в деня преди трансфера.
По кое време ви се обаждат на вас? Чудя се дали всичко е наред...

И сутрин са ми звъняла и след обед. Не са ви забравили,  и аз така се притеснявах.  На колко дневни ембриони ще е трансфера?

# 727
Благодаря за отговора! Пет дневни са.

# 728
Здравейте, случайно някой да знае до кога д-р Л.Бойчев ще е в отпуск?

# 729
Някой, който скоро е правил хистероскопия може ли да сподели цената и как преминава? В болницата ли се прави, колко време се остава или ви приемат и изписват на същия ден? Също след хистероскопия може ли на следващия цикъл да се направи трансфер или предпочитат да се изчака? При д-р Б.Бойчев съм.

# 730
На мен ми беше правена миналото лято. Приеха ме сутринта в болницата и ме настаниха в стаята и започнах да чакам. Казаха ми, че не се знае дали ще бъде на същия ден или на следващия, тъй като зависи от ангажиментите на доктора, съответно раждания и други спешни операции. В крайна сметка към 13:00 часа някъде ми казаха да се приготвям, че ще имам манипулация. Качиха ме горе в операционната и след около половин час ме свалиха обратно в стаята. Събудих се, полежах малко, отидох до тоалетната, като цяло се чувствах много добре. Мина да ме види дъщерята на Б. Бойчев, даде ми рецепта, обясни ми как е минало. Мина сестрата и я помолих да си тръгвам още на същия ден, тъй като се чувствах добре, тя се съгласи. Реално пътеката е три дни, тоест вие ще се водите, че лежите в болницата, но предполагам, ако нямате много кървене и сте добре ще ви пуснат, както мен. Относно трансфера не съм запозната, тъй като при мен беше няколко месеца по-късно, заради фонда.

# 731
Привет дами 🌷
След неуспешен трансфер с ДЯ какви изследвания са ви назначавали?

# 732
Привет дами 🌷

Може да зададете въпроса и във фейсбук групата "пациенти на д-р Л. Бойчев и д-р Б.Бойчев". Там по мои наблюдения пишат доста дами.

# 733
Привет дами 🌷

Никакви. Не очаквайте да ви се обадят изобщо. Съжелявам за неуспеха и аз имам два неуспешни трансфера.

# 734
Привет дами 🌷

Никакви. Не очаквайте да ви се обадят изобщо. Съжелявам за неуспеха и аз имам два неуспешни трансфера.

Че защо те да ви се обаждат? Вие правите тест и им го съобщавате.  Ако желаете консултация и повторен опит си записвате час и обсъждате вариантите! Може би имунологични изследвания,  ако не са правени.

Общи условия

Активация на акаунт