Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 40 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Аз звънях, защото на 3тия ден не бяха качени още. По принцип ги качват, не знам дали звънят ако има проблем.

# 706
Аз също бях звъняла на регистратурата, защото не ги бяха качили.

# 707
+1, аз също звънях

# 708
Много благодаря за бързите отговори на всички!

И ако е удобно още нещо да питам. Всички изследвания, които е небходимо да се направят преди започване на процедурата ( ПКК, кръвна група, HIV, Хепатит B, C, Сифилис, микробиология на еякулат) кога точно трябва да са готови ? Като ми дойде и отида на 2-ри ден от цикъла вече трябва да ги имаме нали така правилно разбирам?  И тази микробиология на еякулат - във всяка лаборатория ли може да се направи или пак трябва да е в специализирана репродуктивна клиника?

Извинете ме за многото въпроси, но нали знаете доктора как бързо обяснява и изпраща и не успях да питам. Вчера бяхме там, а може да ми дойде по всяко врмеме между неделя и сряда и нямаме време явно .... Датата да ми дойде е сряда, но последните 2 месеца ми подранява и ако пак се случи значи неделя ...

# 709
Ние носихме всички изследвания на 2ри ден, като започнахме стимулацията. Бях им ги изпратила и на имейла, но ги занесох на място принтирани с печат и подпис от лабораторията. Микробиология на еякулат може да се направи във всяка лаборатория, не е нужно да е в репродуктивна клиника. Успех!

# 710
Да, точно когато отидете на втори ден от цикъла трябва да носите всички изследвания с вас.
Микробиологията може навсякъде, нашата беше от Рамус.

# 711
Отново благодаря на всички! HugHeart

И аз така предполагах, но казвам да потвърдя. За микробиологията на еякулят подозирах, че може навсякъде - звъннах преди малко на регистратурата и една девойка ми каза, че трябвало в специализирана репродуктивна клиника да се пусне ?????? Но като знам, че някои от тях хич не са компетентни и не и повярвах разбира се. Сега и вие потвърждавате, че може навсякъде. Да не се разкарва мъжа ми на 100 места, а да отиде в една лаборатория и да пусне вскичко.

# 712
ММ пуска микробиология април и без проблем приеха тази от Рамус тогава.

# 713
Здравейте!
Предстои ми ЗЕТ, чудя се колко прегледа ще имам преди самия трансфер. Някой може ли да сподели?

# 714
Еми : ) мене ме викаше между 10-12 ден евентуално да бъде на ЕЦ , пускаш Естрадиол и Прогестерон сутринта и ако лигавицата ти е окей се действа. Изписва ти таймиращата инжекция и те вика вече за самия трансфер. Общо два пъти.
- Ако лигавицата ти не е добре като размер, ще ти изпише естрофем от 1-вия ден на следващия МЦ (стимулиран) и пак ще те извика 10-12 ден!

# 715
Здравейте,
Следващия месец ми предстои лапароскопска операция за отпушване на тръбите.
Може ли някоя минала през това да сподели колко време е престоя в болницата, колко време отне възстановяването след операцията. Успяхте ли да забременеете естествено след това и след колко време?
Благодаря предварително.

# 716
Аз бях на естрофем от първи ден, на 12/13ден преглед и ако всичко е наред около 20ден трансфер. Ще ти кажат на първия преглед.
Относно операцията много бързо се възтановяваш, 3дни е престоя.

# 717
Здравейте, искам да попитам дали някой е имал неуспешен ЗЕТ с Естрофем и след това е имал успех със ЗЕТ на естествен цикъл?

# 718
Здравейте на всички мами искам да попитам скоро ми предстой раждане и трябва да избирам между Аг Русе и болницата в Тутракан ,притеснявам се защото моята докторка е в Медика Русе но просто 1200 лева са непосилни за мен иначе с радост бих родила при нея.За Тутракан чувам само добри отзиви особено за доктор Ангелов и доктор Малчев. Вие какво бихте ме посъветвали и някой знае ли дали ще мога да родя в Тутракан без да съм следена там.Благодаря предварително!😊

# 719
Можеш да родиш във всяка една държавна болница и никой няма право да те върне....
Миналата седмица родих там и съм доволна, но аз бях с избор на лекар. Но наистина доктор Малчев няма грешка, поне от визитациите това, което ми направи впечатление, само за него имам наблюдение и още един лекар, но не му знам името. Ангелов го нямаше докато бях там, но като цяло всички са много точни. Доволна съм от отношението и грижите, акушерките и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт