Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 40 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Някой знае ли докога отсъства д-р Б.Бойчев?
Ако това ще помогне - на 23. 05. имам записан час. Доколкото разбрах предната седмица т. е. средата на месеца отсъства, но дали от сега е излязъл не мога да кажа.

# 691
Благодаря Ви много!!!

# 692
Здравейте, МЦ работи ли днес?

# 693
Здравейте, МЦ работи ли днес?
Мисля, че не или поне на регистратура няма никой...
Да питам и тук :
Бременна съм и последния ми болничен беше до 3.05. Издаден ми е нов от 4.05. до 2.06.,но терминът ми е на 2.07. Въпроса ми е:не трябваше ли да ми издадат болничен от 4.05. до 17.05. и от 18.05. до 2.07 да ми е 45 - дневния?
По моите изчисления и това, което знам излиза, че този, който са ми изпратили е грешен и трябва да се коригира, затова не го предадох и ще ги търся за разяснение, но това ще стане утре, а аз искам да знам дали изобщо съм права в случая.... Да не се изложа 😁😁

# 694
На 2-ри ден бях там и започнах с естрофем по схема. После имах таймираща инжекция и след това трансфер.  Имах и вливания преди трансфера.
    Здравейте! Живот и здраве, предстои ми ЗЕТ на стимулиран цикъл в клиниката, искам да питам момичетата, които са минали през това, как викат на прегледи? Пътувам от далече и ми се иска да си направя сметката, поне малко Simple Smile

45-дневният е до датата на термин. Ако преносиш се издава допълнителен болничен след раждането за дните между 45-дневният и раждането. От болницата при раждането имаш 42-дневен и след това педиатъра на детето или твоят личен лекар пуска третия изравнителен до 135-ти ден.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 09:11 от anichka.bs

# 695
    Благодаря, но това го знам... Питането ми беше съвсем друго. Днес се свързах с тях и се разбрахме. Оказа се объркан болничния ми, както си и мислех и ще го коригират.

# 696
    Здравейте, да не би да са излезли в отпуск?
    Звъня от два дни през един/два часа и никой не ми вдига (на двата телефона).

# 697
    Аз вчера преди обяд се свързах от десетия път.
    Буквално трябва да звъниш нон стоп! Дава ми заето, набирам без да чакам отново и някой път е вече свободно... Но дали ще вдигнат е отделен въпрос. Много често като съм там чувам как звъни, но те не вдигат, но все пак като има пациенти на регистратура трябва да им обърнат внимание.

# 698
    Здравейте! Някой правил ли си е наскоро прп на яйчниците .. при кой доктор точно?

# 699
    Моля за съвет как да се свържа с Б. Бойчев - писах му смс на личния номер, но нямам отговор...Някой има ли телефона на сестрата?

# 700
    Моля за съвет как да се свържа с Б. Бойчев - писах му смс на личния номер, но нямам отговор...Някой има ли телефона на сестрата?
    Здравейте, 0884028838 този номер имам на сестра Силвия

# 701
    Здравейте, разбрах че сестра Силвия вече не работи в центъра. Знаете ли кой е на нейно място. Сега връзката с док.ще става много сложна,ако няма същия мил и отзивчив човек като нея.

# 702
    Здравейте, за замразен трансфер кога, на предния ден ли ви се обаждат ембриолозите и ориентировъчно по кое време звънят?

# 703
    Ембриолозите държат връзка с Вас всеки ден и информират за състоянието на ембриона. На 5 ден, ако съобщят че вс е наред, уточняват дата за пункция. На мен се обадиха в събота за понеделник 10 ч, съобразяват се и ако пътувате отдалеч, могат да ви дадат час след 12 ч.

# 704
    Здравейте!

Пред стартиране на процедура по ин - витро сме. Резултатите от микробиологията виждат ли се онлайн в системата, някой звъни ли да каже ако има нещо или трябва сама да звънна да проверя?

Общи условия

Активация на акаунт