Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 40 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Както доктора прецени ... до колкото знам на стимулиран цикъл се започва от предния цикъл а на естествен започваш с естрофем от 1ви ден... но пак казвам каквото ти е казал доктора... щом сте се разбрали на следващ цикъл почвате като дойде МЦ звъниш и ще ти кажат

# 676
Здравейте  момичета! Имам питане относно донорските яйцеклетки. Някоя от вас дали се е сблъсквала с това, как се процедира, доктор Л. Бойчев как действа, колко време се чака, има ли успеваемост.....въобще всичко. Благодаря много на отзовалите се  Simple Smile Мисля да поема към тази крачка вече, поради многото за мен инвитро процедури без резултат, при наличието че нищо ни няма с правени всички изследвания. Стигнах до извода че просто яйцеклетките ми не стават.

# 677
Когато бяхме на преглед при Л. Б., попитахме и за ДЯ, за да сме подготвени, ако не стане с наши.
Обясниха, че се плащат  2 вноски с донор от Украйна - до 3 месеца доставят 8 Я. Май беше 12 хил. лв.
Обикновено се чака около месец и половина/два. Попълва се въпросник, ръст, очи, коси, кръвна група.
ММ дава сперма и ги оплождат, всеки ден, ембриолозите звънят и представят данни, какво се е случило. В зависимост от възрастта ви, се решава дали 1 или 2 ще имплантират. И да, има успеваемост, но всичко зависи и дали сте с мъжки фактор и др.
През това време ви назначават витамини.
Мои близки, успяха, съответно на 46 г. от първи път - второ детенце за нея и на 48 г. от 4 път - първо детенце.

# 678
Здравейте! Живот и здраве, предстои ми ЗЕТ на стимулиран цикъл в клиниката, искам да питам момичетата, които са минали през това, как викат на прегледи? Пътувам от далече и ми се иска да си направя сметката, поне малко Simple Smile

# 679
Аз минах по пътя с ДЯ в Тутракан . Два неуспешни трансфера - имам много да кажа, но ще замълча. Сменихме клиниката.

# 680
Елвира, аз бях като теб. Пътувах предния ден или ако е същият, момичетата от информацията се съобразяваха че съм на 400 км и ми даваха късен час, то и без това винаги се чака около два часа след твоя час, така че винаги сме били навреме.
Има и приложение, където можеш да следиш предстоящи и минали прегледи, епикризи, рецепти. Поискай парола от информация, ако все още го нямаш. https://web.invitro-tutrakan.bg/
Още на прегледите ми бяха определили дата, като първото ходене беше на 2 ден от цикъл и оттам-нататък на място ми казваха дните, та не се е налагало да пресмятам на кой ден ме викат. Ще чакаме някой да даде по пълна информация.

Съжалявам, Мера че така се е получило при теб.
Всичко е строго индивидуално според това,  дали всичко ни е наред или има някакъв проблем.
Пожелавам ти успех, там където си се насочила. 🍀🍀🍀

Аз минах по пътя с ДЯ в Тутракан . Два неуспешни трансфера - имам много да кажа, но ще замълча. Сменихме клиниката.

# 681
Здравейте, момичета!
Някоя знае ли кой месец почиват в клиниката и не предприемат процедури и трансфери? Става въпрос за ЗЕТ юли/август месец. Дали ще ме отложат за септември? Имам инфо от тяхна пациентка, че са и отложили стимулацията в този период, защото били отпускари.

# 682
На мен не са ми отлагали нищо нито юли нито август.... имах един зет и една ендуметриална биопсия

# 683
Извинявам се за а неприятния въпрос.

Предстои ми кюретаж по здравна каса в болницата в Тутракан. За жалост от негативните емоции забравих да попитам какво да нося за престоя си там.
Може ли някой да сподели?

# 684
Не съм правила но някъде из тази група в тема 6 или във фейсбук страницата пишеха че носят само превръзки и не остават за престой...

# 685
Еми :.) Нощница, чехли , превръзки ...това е! Не се остава там , задължително е да си с някой който ще шофира, защото ще се ползва упойка при кюртажа и не разрешават да се шофира ! Имай си кърпички или тоалетна хартия , те се носят също.

# 686
Здравейте,някоя от вас да е правила тест за съвместимост между партньорите. Крос мач тест или KIR гени и HLA лиганди.И също така ПИД в клиниката.

# 687
Въпроса ми е към момичетата , които са били на ЕЦ на ЗЕТ. Естрофема и нош-па ви се изписва след самия трансфер? Понеже аз сега съм само на циклогест 400 2х1 до самия трансфер след това ли ще ми се изпише ..?
Понеже съм бивала на контролиран цикъл от началото приемах естрофем.

Благодаря, предварително

# 688
Някой знае ли докога отсъства д-р Б.Бойчев?

# 689
Веднага след трансфер, се изписват и преди път се пие задължително нош-па.

Въпроса ми е към момичетата , които са били на ЕЦ на ЗЕТ. Естрофема и нош-па ви се изписва след самия трансфер? Понеже аз сега съм само на циклогест 400 2х1 до самия трансфер след това ли ще ми се изпише ..?
Понеже съм бивала на контролиран цикъл от началото приемах естрофем.

Благодаря, предварително

Общи условия

Активация на акаунт