Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 42 257
  • 766
  •   1
Отговори
# 765
Момичета, при стимулация в клиниката до колко часа сутрин трябва да се отиде за кръвни изследвания, 10ч примерно късно ли е?
Също така, трябва ли мъжа ми задължително да идва с мен при стартиране? Има ли някакви документи, които трябва да подпише същия ден, ние сме по фонд и той реално е дал вече съгласието си, че ще участва т.к. 😀

# 766
Момичета, при стимулация в клиниката до колко часа сутрин трябва да се отиде за кръвни изследвания, 10ч примерно късно ли е?
Също така, трябва ли мъжа ми задължително да идва с мен при стартиране? Има ли някакви документи, които трябва да подпише същия ден, ние сме по фонд и той реално е дал вече съгласието си, че ще участва т.к. 😀

При мен момичетата от регистратура всеки път ми записваха на една бележка към колко часа да дойда за кръвни изследвания и хормоните, които трябва да пусна. До колкото помня интервалите бяха след 8,30 до 10 ч. Мисля, че не е проблем да пуснете и в 10ч., тъй като преди прегледа при доктора трябва да са готови, а той е около 14 ч. Относно дали партньора трябва да идва, не е задължително, аз ходих сама по време на стимулацията. Единственото, което трябва и той да попълни е книжката с информираното съгласие, но може да си я вземете вкъщи да я попълните или в деня на пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт