Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 40 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Аз също бих препоръчала ако не са правени - имунологични изследвания ( КИР профил, НК, Трег клетки), хистероскопия, фемофлор (за да се изключи възможна инфекция).
Предполагам ПИД на ембрионите е правен, но ако не е също препоръчвам.

Повечето ин витро клиники нямат практиката да търсят пациентите.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 12:21 от ElvirA DarK

# 736
Момичета, аз не чакам да ми се обадят.. защо така сте ме разбрали не знам .. Само ви попитах какви изследвания са ви назначили, защото аз бях на преглед иии нищо. Чакам си сега цикъла за да пусна прогестерон и съответно ще обсъдим кога ще ги оплодят новите Я.
Благодаря ви за отговорите 🍀

Привет дами 🌷
След неуспешен трансфер с ДЯ какви изследвания са ви назначавали?

Никакви. Не очаквайте да ви се обадят изобщо. Съжелявам за неуспеха и аз имам два неуспешни трансфера.

Че защо те да ви се обаждат? Вие правите тест и им го съобщавате.  Ако желаете консултация и повторен опит си записвате час и обсъждате вариантите! Може би имунологични изследвания,  ако не са правени.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 18:52 от Сиси и

# 737
Аз не съм с ДЯ, но след неуспешен трансфер ми записаха час за преглед и обсъждане с доктора и ми пусна имунологични изследвания и назначи хистероскопия.

# 738
Момичета, аз не чакам да ми се обадят.. защо така сте ме разбрали не знам .. Само ви попитах какви изследвания са ви назначили, защото аз бях на преглед иии нищо. Чакам си сега цикъла за да пусна прогестерон и съответно ще обсъдим кога ще ги оплодят новите Я.
Благодаря ви за отговорите 🍀

Привет дами 🌷
След неуспешен трансфер с ДЯ какви изследвания са ви назначавали?

Никакви. Не очаквайте да ви се обадят изобщо. Съжелявам за неуспеха и аз имам два неуспешни трансфера.

Че защо те да ви се обаждат? Вие правите тест и им го съобщавате.  Ако желаете консултация и повторен опит си записвате час и обсъждате вариантите! Може би имунологични изследвания,  ако не са правени.

Не вие, дамата която ви е отговорила е споменала да не очаквате обаждане.
Все пак питайте  доктора какво допълнително може да се направи и успех!

Общи условия

Активация на акаунт