Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 560
  • 807
  •   1
Отговори
# 405
Аз поръчах столче за кола с isofix база до превозвач (Габиели) и днес малко ме шокираха с цената за превоз - 85 лв. Ако знаех щях да поръчам с директна доставка до моя адрес. Проверих и е 39.90 евро, но щеше да ми дойде на вратата. Не пише с кой куриер би била доставката, но до Габиели са я доставили DHL.

# 406
£5 off when you spend £25 or more - кодът е валиден само днес:
https://www.amazon.co.uk/b/?_encoding=UTF8&node=90048028031&ref_ … GJXXD578960YTS0BT

# 407
  • Варна
Благодаря!
Използвах го, колко му трябва на човек .... 5 лири! Laughing
Купих автоматична хранилка на котето, че съм малко поспалива а на него не му пука.

От офертите  с 30% екстра за склада взех само Kärcher FC 5 за миене на пода. От години го разглеждам и мисля, дойде му времето. За съжаление ще трябва да преглътна, че е с кабел ама другата не беше изобщо на оферта.

# 408
Flash, сподели, моля те, като ги получиш доволна ли си от двете покупки.

# 409
# 410
Този куб тук е 80-95 лв редовна цена. Прилично голям, идеален за подарък
https://www.amazon.co.uk/dp/B000CSQ71G?psc=1

# 411
Размерите нещо не ми се връзват със снимката
28 x 8 x 13 cm

# 412
Според мен са сгрешени. Проверих размерите в сайта на Комсед и в немския Амазон по името на продукта и са по-големи: https://www.amazon.de/Eichhorn-100002235-Colourful-Activity-Spin … Caps%2C429&sr=8-1

Имам го същия, прилично голям е. Купила съм го преди две години за малко над 6 паунда

# 413
Или ще пратят нещо такова дребно, после занимавай с връщане, ако ти се разправя. Аз съм се наигравал така с разни уж далавери, особено за играчки 😉

# 414
duhi_puhi Може да видиш в коментарите има реални снимки като си толкова недоверчив.
Това че цената му е такава не означава че е измама. Аз живеч в англия от няколко години и ежедневно се удивявам с цените на някои неща особенно ако решат да разчистват наличности. Оня ден имаше в лидл винтоверт Rarkside на батерии за 7 паунда на clearance.

# 415
Виж сега, аз пазарувам от Англия и от Амазон вече 13-4 години, нагледала съм се на какво ли не - и като цени, и като продукти... И да, такива детайли понякога убягват. Така че всеки да си преценя, на мен ми е все тая, отдавна са ми пораснали децата за такива играчки. Отбелязаха единствено да се чете ситния текст, да няма после в темата ама с кой превозвач да го върна, ама не ми плащат транспорта...

# 416
Барбалена, мерси, поръчах за познат бебок Simple Smile отзивите са чудесни, бих се изненадала, ако нещо не е наред. Но и да е, за тия пари, може да се рискува.

# 417
Бихте ли препоръчали зъбен душ и звукова четка за зъби?

# 418
Бихте ли препоръчали зъбен душ и звукова четка за зъби?
Звукова четка Philips Diamond clean последен модел
Зъбен душ и аз избирам подходящ.

# 419
  • София
Някой купувал ли е и да е доволен от уред за вертикално гладене - на пара. Даже не знам и как точно се казва. А ако има и линк .... ще е супер

Общи условия

Активация на акаунт