Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 562
  • 807
  •   1
Отговори
# 390
Акаунта е общ за всички амазони

# 391
Нещо не разбрах, кой твърди нещо друго?

# 392
По повод блокираните суми,писах на амазон и казаха че едната сума ще бъде освободена до 5дни,но иначе и аз поръчвам редовно ,а за първи път ми блокират две еднакви суми,едната в момента на поръчката,а другата след 6 часа някъде.

# 393
Нещо не разбрах, кой твърди нещо друго?
Не твърдите, само казвам в случай че не знаете, да не се изненадате влизайки в някой друг.
Всъщност който има повече акаунти може да каже, аз имам само един и само си разсъждавам… ок, регистрираш с нов мейл, но всички други детайли са еднакви, банкова карта еднаква.. това не е ли по-голяма “червена лампа” за амазон.

# 394
Здравейте. бихте ли споделили с коя куриерска фирма ще излезе най-евтино и бързо от Amazon.

# 395
  • here and now
Здравейте. бихте ли споделили с коя куриерска фирма ще излезе най-евтино и бързо от Amazon.
Няма бързо и евтино до България. Не си избираш куриера и срока на доставка. Какъвто ти се падне.

# 396
Ако поръчвате от Амазон.де до Австрия, доставката е безплатна. После Доставки Австрия имат курс в неделя всяка седмица и пратката пристига в понеделник (т.е. на следващия ден) в София. Минимално таксуват 10 кг, но Вие не уточнявате размери и тегло?! Това са 25 лв. Около 6 дни от поръчката до доставката ми отне да получа пакет миналата седмица.

# 397
Благодаря за отговорите. Също имам още един проблем. Като искам да поръчам нещо изписва ето това, не знам какъв е проблема. Пробвах да добавям и махам различни неща към адреса и не става и не става. Не знам какви са им толкова изискванията за адрес, гледах, но не се получава. Ще се надявам някой, който има опит с тези неща да помогне. Благодаря предварително!

# 398
plamendw, това е американският амазон, нали?

# 399
  • София
това означава че нещата които са в кошницата не се доставят до адреса.

# 400
plamendw, това е американският амазон, нали?
Да

# 401
  • Sofia
Потърсете това, което се опитвате да поръчате от САЩ в европейските версии на сайта (ако не сте го направили вече, разбира се).

# 402
Потърсете това, което се опитвате да поръчате от САЩ в европейските версии на сайта (ако не сте го направили вече, разбира се).
Благодаря, ще пробвам

# 403
Здравейте, искам да поръчам столчета за кола от немския амазон. Дали някоя от вас е поръчвала до БГ и как стоят нещата с доставката, чрез БГ пощи или с куриери е?

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 23:32 от Believe*

# 404
Поръчахме 3-4 броя стола дървени за хранене на бебе от английския амазон, достави ни ги Шопинг феята.
Утре ако искате мога да ви снимам едното столче. Хубави са не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт