Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 566
  • 807
  •   1
Отговори
# 375
Не поръчвам за първи път, но пък за първи път ми блокират 2 еднакви суми за една поръчка. Има и разлика в часа на транзакциите, така че не знам дали не е проблем в банката.

# 376
  • софия
Свържи се с банката. Имах подобна случка.

# 377
  • София
Момичета, с кой куриер връщате артикули с батерия?

# 378
  • Luxemburg
Съжалявам за тъпия въпрос, но откак промениха визията на сайта от мобилно приложение нищо не виждам. В тази обява не разбирам нито дали е нов или употребяван продукта, нито гаранцията. Ще съм благодарна на малко помощ от ваша страна. https://www.amazon.de/MK2L3FD-A/dp/B09G9K8PXR/ref=mp_s_a_1_1?cri … 2Caps%2C89&sr=8-1

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:56 от ronicat

# 379
ronicat Скролваш доста на долу и цъкаш където е стрелката

И ти излиза ето това където пише кой е продавач

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 13:10 от Pantofka_2010

# 380
  • ...на безопасно
Момичета, искам да поръчам нещо скъпо с директна доставка до БГ.
С какъв куриер идва стоката? Да не е с пощите?
От немския Амазон

# 381
От немския Амазон
Никой не може да ти каже. Когато го изпратят, тогава ще разбереш.

# 382
  • Sofia
Момичета, с кой куриер връщате артикули с батерия?

С превозвач, не с куриер.

# 383
От немския Амазон
Точно по пощата съм получавала директна доставка от немския сайт.

# 384
Имам нужда от още малко помощ,

Реших все пак да си върна пратката с куриер, не с пощите, за да съм по-спокойна, че ще пристигне навреме.

Не съм много сигурна какво имат предвид с тази инструкция:

Please prepare the package with the delivered documents (Customs Declaration and Invoice) stuck on the
outer side of the package. Otherwise we may not receive your package. Thank you

Дали искат да залепя на пакето отвън фактурата за доставка, която получих, задено с пратката и която бяха сложили вътре в пакета?

# 385
  • Сф
С етикета за връщане нямаше ли и някаква декларация? Аз като връщах по пощата,  служителката ми разпечата някакъв лист да попълня и го лепна на пакета.

# 386
Аз няма да връщам с пощата, защото пратката съм я получила в Германия на практика, в офиса на ggbg.
Имам един етикет за връщане, който разпечатах от Амазон, но той е просто етикет с адеса на получателя, няма там декларации, фактури и тн.
Него със сигурност ще помоля да го залепят отвън, но не знам това ли се има предвид.

# 387
Испанците ми блокираха акаунта 😩
Искат за верификация освен кода, който ми изпращат на имейла и някакъв телефон, който завършвал на 55. Аз телефон в акаунта не съм  слагала. Писах им, получих автоматичен отговор, че до 6 часа ще отговорят до 6 часа, но нищо.
Някой с идеи какво още да предприема?

# 388
  • Sofia
Телефон към адреса на получателя не сте ли добавили?

# 389
До сега се разправяхме по телефона. Снощи явно някой се е опитвал да влезе в акаунта ми, днес аз влизах от друга държава и са се усъмнили. Казаха, че телефона завършващ на 55 е френски, абсурд да съм го добавила аз.
Точно преди да ме блокират добавих 60 евро в акаунта, тях ще ми ги върнат до 24 часа и да си направя нов акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт