Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 574
  • 807
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Billa, но не съм сигурна дали отговарят съвсем точно на исканите размери

# 346
  • Майничка
О, благодаря, не съм влизала в Билла от години и не би ми минало през ума!

# 347
-20% в складовете

# 348
# 349
# 350
  • Майничка
Благодаря! Вече поръчах тази, мисля, че ще се вмести
https://amzn.eu/d/j84b20n

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 18:00 от gargamela

# 351
  • София
Благодаря! Вече поръчах тази, мисля, че ще се вмести
https://amzn.eu/d/j84b20n
а защо линка изглежда в такъв вид ? Вирус ли е?

# 352
  • Майничка
Вероятно защото съм го копнала от приложението през телефона.

# 353
# 354
Днес получих SMS от  номер с +33, което виждам че е код на Франция за плащане на митническа такса 1,99 eвро за пратка F858...към UPS с линк чрез delivery-infos.com. В същото време имам имейл от nfo@a-leagueanalysis.com за плащане на 2,99 долара за пратка USPS с №US9514501135441. При проследяване нищо не излиза. Чакам пратка от вчера от  немския амазон с превозвач Амазон от китайски продавач, който виждам, че има ДДС номер в Германия и пратката е с проследяване Tracking ID: DE2.... със статус изпратена. Пак вчера пуснах поръчка от англ. амазон с превозвач Амазон и китайски продавач. Тази пратка също е изпратена Delivery By Hermes UK
Tracking ID: T022.... И двете пратки са адресирани до Габиели съответно в Германия и Англия. Чудя се това фишинг ли е? Съвпадение ли е? И нещо ме е страх да отворя линковете за плащане. До сега не ми се е налагало за чужд продавач да плащам мито. Мислех, че Амазон си калкулира всичко. Дайте съвет как да процедирам?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 19:36 от Мари-ана

# 355
Днес получих SMS от  номер с +33, което виждам че е код на Франция за плащане на митническа такса 1,99 eвра за пратка F858...към UPS с линк чрез delivery-infos.com. В същото време имам имейл от nfo@a-leagueanalysis.com за плащане на 2,99 долара за пратка USPS с №US9514501135441. При проследяване нищо не излиза. Чакам пратка от вчера от  немския амазон с превозвач Амазон от китайски продавач, който виждам, че има ДДС номер в Германия и пратката е с проследяване Tracking ID: DE2.... със статус изпратена. Пак вчера пуснах поръчка от англ. амазон с превозвач Амазон и китайски продавач. Тази пратка също е изпратена Delivery By Hermes UK
Tracking ID: T022.... И двете пратки са адресирани до Габиели съответно в Германия и Англия. Чудя се това фишинг ли е? Съвпадение ли е? И нещо ме е страх да отворя линковете за плащане. До сега не ми се е налагало за чужд продавач да плащам мито. Мислех, че Амазон си калкулира всичко.
Не отваряй и не плащай нищо. Постоянно ми идват скамове за UPS и DHL.

# 356
Здравейте, искам да поръчам няколко неща от английски сайт, който няма доставка до България. Има ли нещо като посредник, който може да пазарува вместо мен и да ми го достави до БГ?

# 357
  • София, Манастирски ливади
Има. Разгледайте сайта на GGBG. Имат доставка срещу 5 лева на кг, без допълнителни такси.

# 358
Има тема за превозвачи от Англия. Доставят с цени  на кг,но над определени размери- се смята обемно тегло. Някои превозвачи имат офиси не само в София,а и в други градове.
Разгледайте въпросната тема и попитайте за подробности там. Тук обсъждаме артикулите ,ако пуснете линк може някой да ви даде конкретно мнение.
П.С.  Вие си пазарувате,плащате и изпращате на адреса на превозвач. В сайта на Габиели пише,че не приемат онлайн поръчки, на основния адрес ,но аз пазарувам чрез тях така без проблем.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 16:16 от Трапезица

# 359

Общи условия

Активация на акаунт