Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 516
  • 807
  •   1
Отговори
# 540
И тази бяха Еконт. Преди около месец.

# 541
  • here and now
Еконт

# 542
Благодаря. Пренасочих към офис и ще ми струва 3.90 лв. За първи път ми струва нещо пренасочването. Не е за парите,  но всеки гледа да те измуфти за нещо. Днес съм набрала по понеделнишки...

# 543
Благодаря. Пренасочих към офис и ще ми струва 3.90 лв. За първи път ми струва нещо пренасочването. Не е за парите,  но всеки гледа да те измуфти за нещо. Днес съм набрала по понеделнишки...
Еконт имат тази такса от години.

# 544
Редовно пренасочвам пратки на Манго към офис (и там при поръчка опцията е само до адрес) и никога не са ме таксували.
Както и да е. Благодаря за информацията за куриера!

# 545
# 546
  • Mediterraneo
Даже не е на толкова добра цена.

Нищо интересно няма, цяла сутрин ровя, цените са смешно намалени,  някои предварително вдигнати, за да ги намалят до нормалните. Жалко, търсех някои неща и чаках 10 и 11- ти.

# 547
30% намаление на избрани продукти от склада. Селекцията е основно от боклуци, но все пак поръчах един телефон.

# 548
Здравейте, знаете ли дали някой прави общи поръчки от Амазон, където мога да се включа?

# 549
  • Сф
Не, не правим. Всеки сам си поръчва.

# 550
  • Mediterraneo
Сандали Кларкс, някои номера са по 24 евро. Чак ми иде да си взема още 1-2 чифта, имам същия модел.

https://www.amazon.es/Clarks-Mira-Sandalia-Mujer-Combi/dp/B098QW … als_m1&th=1&psc=1

И Vans имат добри намаления в момента. Следя два модела, поръчах сега на 48 евро.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:36 от Тарталета

# 551
Дали сте срещали изгоден блендер/хр.екстрактор? Гледам има намаление на Нутрибюлет, Тефал, Нинджа. Не съм сигурна в момента колко са изгодни.

# 552
Аз търся оптигрил или подобна скара. Ще съм благодарна да сподели някой ако метне прилична оферта.

# 553
  • София
Сандали Кларкс, някои номера са по 24 евро. Чак ми иде да си взема още 1-2 чифта, имам същия модел.

https://www.amazon.es/Clarks-Mira-Sandalia-Mujer-Combi/dp/B098QW … als_m1&th=1&psc=1

И Vans имат добри намаления в момента. Следя два модела, поръчах сега на 48 евро.

Сандалите за широк или тесен крак са?

# 554
  • Сф
Дали сте срещали изгоден блендер/хр.екстрактор? Гледам има намаление на Нутрибюлет, Тефал, Нинджа. Не съм сигурна в момента колко са изгодни.

Имам нинджа от 2018г. и съм много доволна. 75 лири съм го взимала. По- компактен е, доста мощен, имам купа за кълцане и чаши за блендиране. Единствено, купата се пропука дъното, и ако сложа домати, примерно, протича малко, но не ми е драма. Амазон ми върнаха 20 паунда да си купя нова купа.
ЛУк и моркови за готвене кълцам само в него, лесно се почиства. Стои на плота, харесва ми, че не е огромен като повечето чопъри

Ето го моят:
https://www.amazon.co.uk/Nutir-Ninja-Ultimate-Processor-NN100UK/dp/B01N4PRKGQ

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 11:21 от Miraj*

Общи условия

Активация на акаунт