Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 470
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
Аха, разбирам. Помислих, че всички са с това описание.

# 616
Моля, за препоръка/ отзиви за електрическа четка за баня. Не държа да е с дълга или телескопична дръжка. Много искам да купя, но от много четене на ревюта в Амазон, вече тотално се обърках

# 617
Какви са тези четки за баня?

Този смарт часовник дали става: https://www.amazon.co.uk/Ddidbi-Waterproof-Activity-Trackers-Com … WFyY2hfbXRm&psc=1

Сякаш най ми е важно батерията да изкарва дълго време.

# 618

Такъв тип търся

# 619

Този смарт часовник дали става: https://www.amazon.co.uk/Ddidbi-Waterproof-Activity-Trackers-Com … WFyY2hfbXRm&psc=1

Сякаш най ми е важно батерията да изкарва дълго време.
Не познавам марката, но от личен опит да споделя, че бях поръчала 2 смарт гривни от Амазон, известна американска марка, честно казано не бях хич доволна. После поръчах няколко Xiaomi пак от Амазон, още се ползват Simple Smile
Друго си е. Заложи на известното и препоръчаното.
Следващите със сигурност ще бъдат пак Xiaomi, но последни модели, разбира се. Simple Smile

# 620
Моля, за препоръка/ отзиви за електрическа четка за баня. Не държа да е с дълга или телескопична дръжка. Много искам да купя, но от много четене на ревюта в Амазон, вече тотално се обърках
Имам съмнения, че в Амазон се продават само китайски имитации, не видях една маркова и всичките са с еднакви снимки.

# 621
  • Sofia
Много се дразя, че и амазон се напълни с китайски боклуци.

# 622
Такава четка имаше в някакъв телешоп, ако ти попадне от такова вземай, не от Амазона.

# 623
Да, повечето са китайски, не са имитации. Надявах се, че някой може да е пробвал определен модел, но ще стрелям и каквото стане.
Иначе има на Бош в немския Амазон ( и нови и от склада), но ми се струва много слаба

# 624
Моята сегашната е Xiaomi, но е доста стар модел, с малък дисплей. И така ме устройва, но каишата е със странно закопчаване и постоянно се разкопчава. Но да, благодаря, ще видя кои са следващите им модели Hug

# 625
  • Sofia
Аз пък търся смарт часовник с лилава каишка. Записах се с разни подаръци за “Плюшено мече” и неочаквано имам затруднения с лилавия часовник.

# 626
Тези четки съм ги виждала в магазини тип за 1 Евро и съм се чудела за каво са... Simple Smile

# 627
  • Там...
В Лидъл също имаше скоро, 70 лева. Аз си взех, не съм очарована. Пак си иска натискане, местене, не чисти сама Grinning

# 628
Аз пък търся смарт часовник с лилава каишка. Записах се с разни подаръци за “Плюшено мече” и неочаквано имам затруднения с лилавия часовник.
На нашите Xiaomi поръчах 12 броя каишки най-различни цветове и теми, и сега само сменяме. То са с дупки, фламинго, сърца, бели, розови, лилави, сини, на който каквато му е кеф.
Поне за тази марка има всякакви аксесоари Simple Smile
Ако те устройва гривна, разбира се.

# 629
  • Sofia
Ще разгледам какво мога да сглобя, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт