Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 421
  • 807
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Преди време тук ми пуснахте мухата за този тип подочистачка за мокро почистване (имаме 3 вида различни прахосмукачки - нормална, вертикална, робот, който "мие", но никога не ползваме тази функция, защото не е миене по нашите критерии, а е мокрене), но миенето на пода е досадно. Благодаря за подстрекателството. Жестока работа е и в момента цената е доста добра (ползвах доставка до Германия и после до тук, по-евтино излезе от директна доставка). Много съм доволна. Оказа се компактна и спокойно намерих място в килера да я прибера. Не е шумна. Изрично търсихме модел с кабел, защото ми е писнало вкъщи от устройства на док и да чакам да се зареждат, когато им свърши батерията, за да доизчистя или да вадя друго.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 17:01 от zvаnchе

# 691
Раница,подходяща за училище 21 паунда. МНого добро качество
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076M85W1K/ref=ppx_od_dt_b_a … _s00?ie=UTF8&th=1

# 692
Ако сте си активирали Прайма, обърнете внимание, че на страницата на Prime Membership на акаунта ви има възможност да спечелите 5 евро, като отметнете 5 тикчета. За испанския и немския поне.

# 693
  • Mediterraneo
Puma Smash по- големи номера на 50% намалени, от 26 евро

https://www.amazon.es/PUMA-Fashion-Trainers-Sneakers-BLACK-PUMA/ … F9tdGY&th=1&psc=1

Ако сте си активирали Прайма, обърнете внимание, че на страницата на Prime Membership на акаунта ви има възможност да спечелите 5 евро, като отметнете 5 тикчета. За испанския и немския поне.

Може ли скрийн шот на страницата, че не откривам такова нещо в испанския? Благодаря.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 17:00 от Тарталета

# 694
Така изглежда през браузъра на компютъра. Това е немския, от испанския вече си взех петте пари и не ми излиза картинката.

# 695
  • Mediterraneo
За нови абонати ли е? Не ми излиза такова на мен.

# 696
Не, много пъти съм ползвала Прайм.

# 697
  • Mediterraneo
Много пъти си ползвала Прайм, т.е. постоянно спираш и пускаш абонамент? Може и това да е обяснението, ако си го активирала отново и ти е дало опцията с отметките. Аз имам постоянно активиран Прайм на годишна база.

# 698
Да, ползвам безплатния едномесечен в момента. Постоянно да го пускам и спирам - не, всъщност платен изобщо не ползвам.

# 699
Препоръчате ми пречиствател за въздух, моля! За средно големи помещения, по възможност на по-сносна цена на устройство и консумативи.

# 700
А от испанския амазон до къде поръчате има ли превозвач в момента или?

# 701
А от испанския амазон до къде поръчате има ли превозвач в момента или?
Отдавна си има превозвач от Испания - ГГБГ. Но скоро оттам не съм поръчвала, за да кажа как се движат. Преди се бавеха.

# 702
  • Sofia
Отдавна ГГБГ не доставят от Испания.

# 703
С "Габиели" поръчвам от Испания. Веднъж седмично имат курс.

# 704
  • Русе
Здравейте,
Вече 2ри ден не мога да платя поръчката си в Амазон. Де .
Пробвах с 2 различни карти , издадени от ПИБ.
Друг с такъв проблем?
Какво да променя в акаунта?

Общи условия

Активация на акаунт