Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 402
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,
Вече 2ри ден не мога да платя поръчката си в Амазон. Де .
Пробвах с 2 различни карти , издадени от ПИБ.
Друг с такъв проблем?
Какво да променя в акаунта?
Да хвърлим боб?
Какво изписва в Amazon? А какво в онлайн банкирането? Така нарената 3D парола активирана ли е на картата?

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 14:41 от ЧревоУгодник

# 706
  • Стара Загора
Препоръчате ми пречиствател за въздух, моля! За средно големи помещения, по възможност на по-сносна цена на устройство и консумативи.
Пуснах си този големият АР300 за 66 е. Зная,че има намаления в сайта на инстантпот-260лв е в момента същият.
https://www.amazon.de/dp/B093CDHY1T/ref=pe_27091401_487024491_TE_item?th=1

# 707
Отдавна ГГБГ не доставят от Испания.
Извинявам се тогава за подвеждането. Последните ми поръчки са все от Англия, чат-пат от Германия, отдавна не съм от Испания и нямах представа, че вече нямат курсове оттам.

# 708
Тази марка зъбен душ (две в едно), дали е добра? С ваучер 35 процента, цената става 31,19 евро.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0CH2SYB38/ref=ox_sc_act_image_1?s … H4E96VNQ0VC&psc=1

# 709
  • софия
Здравейте,
Друг с такъв проблем?
Достатъчна наличност по карта?
Надвишен дневен/седмичен лимит за плащане при търговец?
Изтекла карта?

Кристалната ми топка се счупи и без да се знае съобщението, което със сигурност се изписва, е трудно да предположа отвъд гореизброеното.

# 710
Знам,че е обсъждано,но тогава не обърнах внимание.
Имам поръчка,която ще изисква код при доставяне ( ползвам Габиели).
1.Колко време преди доставката изпращат кода
2.Къде точно в акаунта мога да го видя.Използвам мобилното приложение на Амазон,там изпращат ли го като бързо известие
3.Как го изпращате на Габиели
Не видях коментирано в първия пост.
Притеснявам се дали ще успея да реагирам навреме .
Благодаря !

# 711
Пуснах си този големият АР300 за 66 е. Зная,че има намаления в сайта на инстантпот-260лв е в момента същият.
https://www.amazon.de/dp/B093CDHY1T/ref=pe_27091401_487024491_TE_item?th=1
В английския даже е 39п(120лв с доставката), проблемът е с филтрите, които са 110лв, сменят се на 5 до 7 месеца.

# 712
Трапезица, вече няколко пъти ми звънят от Габиели- Германия, когато куриерът е при тях. Диктувам кода, който съм получила по имейл. Така се случва, че не съм си видяла по-рано пощата, за да им го изпратя по имейл.

# 713
  • Русе
Здравейте,
Друг с такъв проблем?
Достатъчна наличност по карта?
Надвишен дневен/седмичен лимит за плащане при търговец?
Изтекла карта?

Кристалната ми топка се счупи и без да се знае съобщението, което със сигурност се изписва, е трудно да предположа отвъд гореизброеното.

Благодаря.

# 714
  • Mediterraneo
Следя няколко неща, цените им падат всеки ден. Ще взема да поръчвам, пък ако излязат на по- ниска цена, връщам и поръчвам пак Simple Smile

# 715
Трапезица, вече няколко пъти ми звънят от Габиели- Германия, когато куриерът е при тях. Диктувам кода, който съм получила по имейл. Така се случва, че не съм си видяла по-рано пощата, за да им го изпратя по имейл.
И при мен така се случи напоследък - звъннаха ми и го изкарах от Inbox-а в акаунта, колко по-рано са го пратили нямам идея...

# 716
Сега си спомням,че някой ме беше светнал за този Инбокс,където се получават съобщения,същите като на мейла. Даже го намерих. Ще следя,че понякога ми е трудно да говоря през деня и д Ане пропусна нещо важно.
Благодаря!

# 717
# 718
Обикновен Instant pot от UK как биха ми го таксували - обемна или обикновена пратка?
Габиели и ГГБГ
Някой ако е поръчвал скоро?

# 719
Не мисля,че ще стигне размери на обемна пратка,но си тежи ,няколко кг,не помня колко,вижте в описанието.

Общи условия

Активация на акаунт