Трудно разбирателство

• 10 094
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
Авторът е изискващ, натоварващ мрънкялник.
С такова нещо не се живее. Отгоре на всичко и е дребнав, опитва се и да манипулира жена си.
Що тя да излиза, като не ти харесва излез ти.

# 151
Айде дами или мъже поставям ви следната ситуация: Мъжът ви , ви ядосва , обосновано или не , с право или не. Мъжът си казва, е ок, извинявай! Излез за няколко часа или дни да си починеш от мен и детето, да презаредиш. Тъкмо да видиш дали проблема съм реално аз или просто си изморена. Е жени, как ще постъпите? А после ще кажа какво прави моята съпруга.
Виж сега, чистиш или не чистиш, гледаш или не гледаш детето, виновен си. Това е, мъж си, виновен си Joy
Но и на мен ми е странно как не се понасяте, пък на зайче си говорите?

# 152
  • Далечният изток
А аз къде съм написала, че тя крещи сега? Независимо кога е не може да се крещи на бебе.
Това беше към РФ, не към теб.

# 153
Аида, защо палиш толкова??

# 154
Аз се опитвам да разбера и двете страни и щом постоянно са в скандали, не е окей!
Но друго искам да кажа: в този форум се нагледах на толкова теми, в които жените се оплакваха от немарливостта на мъжете си и то в детайли и всички се възмущавахме. В тази тема мъжът се дразни на някои неща на жена си и казваме: как може да правиш такива коментари за нея! Ми защо да не прави? И на мен като жена би ми било неприятно да има такива гледки в банята. Най-малкото е нехигиенично.

# 155
Аида, защо палиш толкова??

И други се палят, че и обиди ръсят. Много се вживяват.
Просто е мъж авторът и по презумпция е виновен.

# 156
  • София
Елеааа, той живее с нея 10 г. и първите 8 явно не е била такава мърла и истеричка, щом е останал и дете е направил.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 11:48 от Fever Ray

# 157
Ако първите 8 са били спокойни, значи жената е в следродилна депресия и е време да отиде на лекар. Това си е сериозно състояние и трябва да му се обърне внимание.

# 158
Да, това е единственият въпрос, на който не получихме отговор и ми интересно и на мен.
Аз разбрах, че са били заедно от 8 години, не знам дали са споделяли общо жилище, но и спомена, че нещата вървели към раздяла още тогава.

# 159
Елеааа, той живее с нея 10 г. и първите 8 явно не е била такава мърша и истеричка, щом е останал и дете е направил.

Точно , че не беше такава. След раждането изпатка. За това и търся начин да и помогна,  но тя не позволява. Дори на бабата не дава да гледа детето.  А психолог отказва, изследвания отказва и това е. Трябва аз да я бутам и ръгам с пръчка.   Имам си търпение и аз някакво.

# 160
Нека родителите и поговорят с нея, ако ти не успяваш. Тя наистина не е виновна, че е в това състояние.

# 161
То човек трябва и сам да иска да си помогне.Защо отказва да ходи на изследвания или психолог?
Аз да питам дамите тук: колко може да продължи следродилната депресия? Аз мислех, че е нещо за месец-два-три, не съм наясно.

# 162
Може много, ако жената не разбере, че има проблем и не си направи необходимите изследвания и ехография…

# 163
Аз за такова нещо изобщо не сэм имала време. Изписаха ме след тежко секцио на 15 ден направих инфекция и ми се отвори раната, отново ме шиха.
Чакаше ме още едно дете, на 6г.мъж и къща, та сама се оправях със всичко.

# 164
За някой жени може да продължи и повече.
Промяната на живота е голяма. Едно дете, което постоянно зависи от възрастен, в повечето случаи майката, може да преобърне целият свят на по лабилна жена.
Вие може и да не сте виждали такива случаи, но аз имам в обкръжението си и не е лесно.
Още повече, ако жената отказва да види проблема и да съдейства.
В някои случаи се касае и за хормонални проблеми, които не изчезват, ако не се лекуват.
Съвместяването на работа и дете, за някои жени е много стресиращо и ги вади от коловоза. Трябва помощ, не натякване. И разбиране, че не го прави нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт