Трудно разбирателство

• 10 102
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
И да, тая обич към нея все още!
На кое казваш обич, че ми стана интересно?

# 136
  • Далечният изток
Една от двете версии е лъжа. Защото не може хем да не се понасяте, да си крещите, да искате да се разделяте, хем да се обичате и да се наричате "зайче"...

# 137
Явно много жени тук намират за нормално да се крещи на новородено, май така разбирам от коментарите. Интересно ако темата беше от жена и казваше как мъжът и крещи на едногодишното им дете какви коментари щеше да има. Изключително лицемерие демонстрирате в тази тема, дори да има кусури автора, нищо не я оправдава нея.

# 138
Авторе, оставил се жена ти да ти скача по главата с нейните нервни изблици. Ако аз се превърна в такава невротичка, съм сигурна, че ММ няма да издържи дълго. Да, ще пробва да намери решение, да предложи промяна, да предложи да си почина. Абе ще измисли варианти, за да върне равновесието, но ако въпреки това ходя и крещя по него и детето, няма да ме изтърпи. Той е по-спокойния от двама ни и хич не обича някой да създава излишно напрежение. Не може да живее в напрегната, изнервена и непоносима обстановка.

# 139
Абе той автора толкова самоизключващи се  заявления направи  тук, в анонимния форум, че вече не знам дали той е викал по бебето, дали жената, ама моето лично мнение е, че е лъжлив и нагъл помияр.

# 140
  • Далечният изток
Няма никакво лицемерие. Майка в следродилна депресия, изнервена от недоспиване, денонощна грижа за едно малко същество, което разчита за всичко единствено на нея. Някои майки не издържат тази отговорност. Да кажем това я оправдава донякъде. Баща не мога да поставя в същата ситуация, за да го оправдая, ако крещи на дете.
На мен лично не ми се е случвало, нито депресии, нито подобно отношение към дете или мъж, не съм и срещала нито при приятелки, нито при роднини. Но явно се случва...

# 141
Не знам предизвика ли е, не е ли, депресирана ли е, ама аз ако съм на автора при следващото крещене на едногодишното много бързо ще и центровам нервите.

# 142
Айде дами или мъже поставям ви следната ситуация: Мъжът ви , ви ядосва , обосновано или не , с право или не. Мъжът си казва, е ок, извинявай! Излез за няколко часа или дни да си починеш от мен и детето, да презаредиш. Тъкмо да видиш дали проблема съм реално аз или просто си изморена. Е жени, как ще постъпите? А после ще кажа какво прави моята съпруга.

# 143
Зависи... дали смятам, че би могъл да обгрижва детето без мен.
Пък и колко е привързано детето и дали няма да се разстрои без мен. На една година ние с детето ми си бяхме все заедно.

# 144
Мчи може и той да й центрове нервите... После що чисти цикъл от фугигите в банята...

# 145
Айде дами или мъже поставям ви следната ситуация: Мъжът ви , ви ядосва , обосновано или не , с право или не. Мъжът си казва, е ок, извинявай! Излез за няколко часа или дни да си починеш от мен и детето, да презаредиш. Тъкмо да видиш дали проблема съм реално аз или просто си изморена. Е жени, как ще постъпите? А после ще кажа какво прави моята съпруга.

Аз лично бих ти откъснала главата, защото си и нагъл.

Абе как може да падаш толкова ниско да коментираш менструална кръв и косми, бе!

# 146
  • София
Ако някой ми опре пистолет в главата и ме накара да избирам между истеричността (на майката) и дребнавостта (на бащата) не знам кое да избера. И двете черти са изключително отблъскващи.
Както казах в началото бях изцяло на страната на бащата, точно защото да се крещи на бебе е недопустимо. Няма извинение за това. Обяснение може да има, но не и извинение. Обаче колкото повече авторът пише, толкова по-дребнав ми звучи. А коментарът за менструацията беше не жалък, а Жалък.

# 147
  • Далечният изток
Авторът вече писа, че тя не крещи на детето. Кое не е ясно?! Да го напиша ли с големи букви?
От което аз съдя, че е било период на депресия.

# 148
Няма как да се сравни. Аз за няколко часа ще изляза даже и без да ме ядосват, защото не сме като скачени съдове. Ако съм преуморена, няма да изляза, ще поспя.

# 149
  • София
А аз къде съм написала, че тя крещи сега? Независимо кога е не може да се крещи на бебе.

Общи условия

Активация на акаунт