Трудно разбирателство

• 10 102
  • 332
  •   1
Отговори
# 120
Радвам се, че няма да чистя засъхнал цикъл от шибаните фуги и плочки , защото това имаше преди седмица. Финито.

# 121
  • София
Наистина звучиш като сериозен нервак. А бях на твоя страна.

# 122
Прочетох първите 5 страници и на който се съмнява, че такова чудо на природата съществува, най-близката ми приятелка работеше с една такава и й гледаше истериите всеки ден. Такова нервничене, викове, шефа си позволявала да нарежда чак (само дето на него му викала по-тихо). Тотално непредизвикано, от вратата сутрин ги захващала, и поведението й било точно като описаното от автора. Всички ходели на пръсти около нея - комплимент ще й направиш, тя скандал ще ти вдигне в отговор. Колко истории съм чувала... Страшно напряга, представям си, хем на нея не й е в къщата - много отровна атмосфера. Че са и в администрацията и нямат и хоум офис.

Ако ситуацията у дома им постоянно е такава, ми нормално и той да се изнерви. Човекът не е нито боксова круша за изблиците на жена си, нито е изтривалка, че да го третират така. И, впрочем, почти сигурна съм, че ако отношенията им бяха нормални и тя се държеше като човешко същество с него, проблем с фугите нямаше да има. Или щяха да са изчистени, или нямаше да му бодат очите, ама те нещата се натрупват.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 08:55 от Country Strong

# 123
  • София
Сега прочети последните реакции на автора и се сети защо откача жената.

# 124
Да направо огън и пушек изкача от ушите ми 😂

Айде дами или мъже поставям ви следната ситуация: Мъжът ви , ви ядосва , обосновано или не , с право или не. Мъжът си казва, е ок, извинявай! Излез за няколко часа или дни да си починеш от мен и детето, да презаредиш. Тъкмо да видиш дали проблема съм реално аз или просто си изморена. Е жени, как ще постъпите? А после ще кажа какво прави моята съпруга.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 09:02 от Bgbashta

# 125
Прочетох и се върнах да редактирам. Аз съм много неконфликтен човек, ама в подобна атмосфера и аз бих почнала да откачам и да забелязвам и най-малките кусури на човека, който ме третира така, затова искрено му съчувствам на автора. Специално на това с вземането на цигарите от масата съм ставала свидетел на работата на тая приятелка, чак се зачудих да не е същата жена, ама останалите детайли не съответстват. Невротичка. На автора вината е, че не е гледал като се е събирал с нея, щото това не става от днес за вчера.

# 126
Айде дами или мъже поставям ви следната ситуация: Мъжът ви , ви ядосва , обосновано или не , с право или не. Мъжът си казва, е ок, извинявай! Излез за няколко часа или дни да си починеш от мен и детето, да презаредиш. Тъкмо да видиш дали проблема съм реално аз или просто си изморена. Е жени или мъже как ще постъпите? А после ще кажа какво прави моята съпруга.

Чакам.

# 127
Добре де, не е ли страшна излагация да клюкариш за жена си в женски форум? Какво значение има, че някакви непознати ще разберат какъв дзвер е тя Simple Smile

# 128
Да, пределно е плашещ. И колкото повече пише, толкова по-плашещ става.

# 129
  • Далечният изток
Ужас...
Я искай заключване на темата, че почваш вече много да се излагаш. Не ми се мисли до какви висоти можеш да стигнеш...

# 130
  • София
В момента, в който ми предложи да си изляза, за да си почина от него, ще затворя вратата след себе си и ще забравя дори как изглежда.
Защото явно се мисли за безгрешен и не е способен нито на комуникация, нито да види по-далеч от носа си и да види И своите грешки (дребнавостта я виждаме всички вече, не и той).

# 131
‘Ма вие го съсипАхте човека. Как искате да реагира??

Защо всички така удобно пропускат крещенето и истериите пред детето? Да крещиш на мъжът си, иди дойди. Особено ако си е заслужил. Да кажем, че лирическият герой наистина не става и е плашещо взискателен.
От къде на къде ще си го изкарваш на детето? Сериозно питам…
Оправданието не може да е поведението на мъжът ти.
Детето не е виновно, че баща му е такъв и майка му не може да си владее емоциите и нервите..

По-добре характера на бащата в случаят, отколкото невротичните състояния на майката.. В пъти по-добре е!

# 132
  • Далечният изток
Нали този период е отминал? Вече не вика на детето. За мен първо - жената е в следродилна депресия, която лека полека отминава, и второ - едва търпи автора, който вместо да помогне, ѝ създава допълнителни дразнения.

# 133
Ужас...
Я искай заключване на темата, че почваш вече много да се излагаш. Не ми се мисли до какви висоти можеш да стигнеш...
Дори Аида, която се занимава професионално с разводи и развеждащи се, се впечатли. Grinning
Човекът може би тренира какво да говори пред съда? Wink

# 134
Авторът нали е предложил да се разделят и тя ту искала, ту не.
За фугите- 10 пъти каза, че  и той ги чисти.
Защо да се прави на жертва пред непознати хора във форум, където той и жена му също са анонимни? Какво ще спечели?
Защо да не споделя какво го дразни в жена му - нали това е хубавото на анонимността- да си казваш какво ти е на сърце!

Общи условия

Активация на акаунт