Професия учител - 16

• 55 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • European Union
В нашите вътрешни правила има изискване за определен брой отработени дни, за да се получат тези допълнителни плащания. Щом си отскоро, най-вероятно не отговаряш на критериите. Ние правим протокол за тези плащания и комисия разглежда всеки особен случай. Директорът не може еднолично да реши да "резне" някой.

# 121
Благодаря за  отговора, но колежката е от 1 месец в нашето училище и е получила допълнително възнаграждение .Показа ми фиша си.Други колеги също.Чудя се каква е причината аз да нямам.

# 122
Попитай в счетоводството или направо ръководството, може да е неволна грешка, може и да не отговаряш на критериите. Според отговора ще се консултираш и със синдикалния председател.

# 123
Питай направо каква е причината да нямаш допълнително възнаграждение.
Понякога “режат” уж неволно.

# 124
Получих отговор, че ще получа .Превеждало се отделно от заплатата, този месец.А не заедно с нея.При вас също ли е така?В малко училище съм,с малък брой деца.Ако това има значение.До завръщане на титулярката има още много време.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 14:35 от Reni40

# 125
Командировъчни за квестор НВО получаваме ли?И ако да, колко?

# 126
Аз не съм получавала. Била съм квестор в близко населено място - транспортираха ни с училищния автобус.

# 127
  • Майничка
Ако е в същото населено място или има осигурен транспорт - не.

# 128
Не е в същото населено място, в друго село е и няма транспорт. Има автобус обществен.

# 129
Не е в същото населено място, в друго село е и няма транспорт. Има автобус обществен.
Би трябвало да платят цената на билета за автобуса, ако представиш такъв, но ако е с личен транспорт - едва ли Wink

# 130
Да, билета се заплаща. Имам в предвид командировъчни л, който са 20 лв.

# 131
Ana_ana, а такива звучи почти абсурдно.
При нас не помня да са се изплащали за над 20 години Wink

# 132
Е, ако сте квестор в другия край на града и трябва да сменяте няколко транспорта да не би да ви плащат билетчетата? За храна пък - абсурд.

# 133
Мерси, аз затова питам, защото по принцип отиваме на друго работно място. Явно в образованието важат само определени наредби Simple Smile

# 134
Мисля, че навсякъде важи същото. За половин работен ден в близко населено място какви дневни се полагат по наредба?

Общи условия

Активация на акаунт