Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите, които бременната жена трябва да наблюдава, преди да реши да вземе болничен?
Какви съвети дават форумците относно работата по време на бременност?
Каква е общата тенденция сред бременните жени по отношение на работата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите, които бременната жена трябва да наблюдава, преди да реши да вземе болничен?
-
Какви съвети дават форумците относно работата по време на бременност?
-
Каква е общата тенденция сред бременните жени по отношение на работата?
-
Какви са основните причини за вземане на болничен, споделени от участниците?
-
Как влияе общата работна среда върху решението за вземане на болничен?
в 20 г.с. съм и постоянно ми се лепят вирусчета,а колко лесно настивам-не е истина просто.в офиса ми е студено,понеже е голям и едва го отопляме,а в кабинета за индивидуални срещи е тясно и като ти кашля някой на среща не можеш да се отдръпнеш кой знае колко.съпругът ми ме навива за болничен,но като как мога да си взема по-продължителен болничен?ако някой знае -да сподели.утре ще го питам аз направо какво би ме посъветвал лекарят ми.а иначе карам на отпуски,но и те ще свършат.ако наистина не си спокойна на работа-никой няма да ти даде медал,че се жертваш,така че марш от там!
и аз естествено избрах първото,но ако всичко беше на ред щях да съм си на работа до последно