Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 11)

• 18 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Орехче аз съм взела точно такива. Едната е като Вашата,но другата е в един странен цвят май за момче,но пак комбинирана с розовата 🤷♀Продавачката и тя не знаеше дали са за момче или момиче😃

# 646
Орехче аз съм взела точно такива. Едната е като Вашата,но другата е в един странен цвят май за момче,но пак комбинирана с розовата 🤷♀Продавачката и тя не знаеше дали са за момче или момиче😃

Точно тези са.Моята втората е цикламена само че.Няма значение цвета Simple Smile
Пускам снимки на репеленти, за които пиша над една година.

# 647
орехче свекървата ми донесе от българия на бочко мляко,на което също пише от 1 година ,дали ще стане нещо ако мажа 10 месечно ?

Точно тези са.Моята втората е цикламена само че.Няма значение цвета Simple Smile
Пускам снимки на репеленти, за които пиша над една година.

# 648
Пръскам със занзи преди да излезем, имат значки на количката против комари, паля по три спирали като седнем някъде и няма ефект. Днес съм била вътре на кафе, пак са били напръскани и със значки и пак е ухапан от комар в косата отзад, не съм го вадила от количката и за минута. В кафето нямаше комари, жената пръска всяка сутрин.

Това е от вчера
И пак кацаха по комарника, комарите

# 649
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021582
Това ползвах за каката първото лято, но тя беше на 6м. Сега не съм взела спрей, но ако взема ще взема Бочко нищо, че е 1г+.

# 650
Момичета, благодаря за идеите за подаръци, ще поръчам персонализиран бизиборд ☺️ малчо обожава Монтесори играчки, много се заиграва, така че със сигурност ще се хареса. Ваучерите винаги са добър вариант, но за близки хора предпочитам да избера подарък, ако има как и да го персонализирам. Сега за рождения ден на ММ му подарих суитчър с бродирани силуети по наша снимка.
Аз няколко пъти съм пръскала Ави с репелента на Бочко, въпреки че е 1+. Мисля, че действа, защото в парка, в който ходим има доста комари, а не е наядена.
Пламинго, мисля че 1-цата така се е получила дори по-ефектна 😍
Аз пак откачам с този рожден ден, всяка свободна минута съм в Шийн или Пинтерест. Просто като има някое събитие се обсебвам 😃 ако харесвах повече хората генерално щях да се занимавам с това, но на този етап не си представям да се занимавам с клиенти и капризи 😃
Мис, според мен втория интервал трябва да е по-голям от първия. По това, което съм чела и виждам по Ави трябва да са прогресивно нарастващи. При нея са първи 3:00-3:15, втори 3:30-3:40, трети 4:30-4:40. Браво на Божко за заиграването!
Лизи, не мисля, че са малки за зрял фасул, в нашата кухня също е включен в менюто веднъж седмично. Ави първия път пръцка повечко, но не съм видяла някакъв дискомфорт. Предполагам, че вече ѝ свикна коремчето.

# 651
Аз също мисля да взема на Бочко спрейчетата за комари. Принципно синът ми е отгледан с Бочко,но той не е като Плами с чувствителна кожа. За сега при нея ще сме си с А-Дерма. Доволна съм.
Аз да попитам вечерята ни е от кухнята 200 гр,но не и стига с какво да я дохранвам? Дайте идеи😃

# 652
Лизи, къде живееш и какви са тия брутални комари?
И не пръскат ли за тях?
Макар ,че с тия дъждове и тук не знам дали са пръскали, ама няма комари , мен ме хапят доста по принцип , ама засега е затишие още..

# 653
  • Велико Търново
Аз май гледам вечерята да е по- лека, че тя после задължително си иска млякото. Иначе като не даваш сега глутен се сещам само за плодове.

Днес излязохме пак да хапнем навън, че тренираме за морето, този път се държа добре, ама пак искаше да яде от нашето 😃.

Лизи , то не върви да не излизате, дано да намерите някакъв вариант.

В тази връзка мамите от морето и тези които са на почивка има ли комари по Варна, то и спрей трябва да взема, аз имам на бебо ама той се оказа за големи деца..

# 654
Аз май гледам вечерята да е по- лека, че тя после задължително си иска млякото. Иначе като не даваш сега глутен се сещам само за плодове.

Днес излязохме пак да хапнем навън, че тренираме за морето, този път се държа добре, ама пак искаше да яде от нашето 😃.

В тази връзка мамите от морето и тези които са на почивка има ли комари по Варна, то и спрей трябва да взема, аз имам на бебо ама той се оказа за големи деца..
О аз отдавна давам глутен,вече ще станат месец и половина. Имахме пауза от 8 до 9 месец някъде. Почнах го пак. Няма петна🤷♀Тя обожава попара,кус кус и юфка😃
Пламинго,тя Плами вечеря към 19:30,20 ч и към 23:30 ч яде мляко☺Ама тези 200 гр до никъде не и стигат🙄

# 655
  • Велико Търново

О аз отдавна давам глутен,вече ще станат месец и половина. Имахме пауза от 8 до 9 месец някъде. Почнах го пак. Няма петна🤷♀Тя обожава попара,кус кус и юфка😃
Пламинго,тя Плами вечеря към 19:30,20 ч и към 23:30 ч яде мляко☺Ама тези 200 гр до никъде не и стигат🙄

Ааа, в такъв случай слагаш ли сухар, да я засити повече, иначе то бисквити не върви вечер преди лягане.

Вики вечеря към 19 часа и в 20, 20 и нещо като си легне  си търси млякото 😃.

И Виктория обожава попара и юфка, ама кус куса го плюе на закуска 😃

# 656
От Видин, 10 дни валя и не са пръскали, сега пръскат през ден, но нищо не става...

Лизи, къде живееш и какви са тия брутални комари?
И не пръскат ли за тях?
Макар ,че с тия дъждове и тук не знам дали са пръскали, ама няма комари , мен ме хапят доста по принцип , ама засега е затишие още..

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 23:46 от Lizi:) :)

# 657
Сухар не слагам,понеже манджите са с добра консистенция и се притеснявам да не станат много гъсти🤷♀

# 658

Има комари и то големи. Бяха излезли още преди да дойда на Опака. И са някакви нахални дето и мене ме хапят, а мен обикновенно нищо не ме яде.

# 659
Ами милото , вариантите са сухар , сирене , извара , евентуално да почнеш да даваш кашкавал , може някакви ядки ако ще въвеждаш...другият вариант е да дадеш малко по - рано нещо малко и после пак тези 200 грама, все пак колко стомахче имат...Аз почти всеки ден към 18часа давам около 100гр плодов пауч, който ще заменя със зеленчуков(видях, че в кауфланд продават) и едва издържа за мляко към 8часа.Иначе си държи по 4 часа без проблем , но следобяд явно изразходва повече енергия и все е гладна.
Иначе Ради , мисля , че няма проблем ,че е на 10 месеца и да мажеш с този репелент , особено ако положението е като при Лизи.Лизи , има ли вариант да смените заведението , близо ли сте до реката , с тия спирали и на мен не ми се вижда много добре да ги дишат, те аи миришат бая , а и като проходят не можеш да ги държиш на едно място, направо пробвай да ги мажеш с нещо поне на сгъвките , където най - много ги ядат и по главата.Ох , често казано на шарка ми прилича ама не разбирам , а не искам да те плаша излишно.
Ние сме в София от два дена ме хапят комари , тези дни и аз ще се заредя с Бочко.

Общи условия

Активация на акаунт