Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 873
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • През девет земи в десета
Тука сме Диди,ама преди малко се прибрах от при мама и докато се изкъпеме и изядеме кашата мина сума ти време,а и гърнето ни отнема 10-ина минути.
Я да питам аз тия мами с хапчетата за отслабване и кафето Витаголд дали кърмят и как се отразява,ако е добре да взема и аз да пробвам.Остават ми още 5кг--най трудните за сваляне.

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 21:06 от pigi

# 136
  • Варна
Nanny,сериозна съм и още как! Mr. Green
ето http://rozali.com/diet.php?l=a&p=3,ако има желаещи Hug

# 137
  • София
Бибошка, текстът на документите ти го копирах от файловете, които получих от Човешки ресурси, идея си нямам кое приложение кое е.

Ние се къпем в 8-8.15ч, малко по-рано от другите. Вече спи дребното, но след половин час спане винаги се буди и пак се приспиваме - с гушкане или ако не мине - със сукане. После се буди през един или два часа и пак сучем или се гушкаме и така до около два часа, когато се оказва при мама и до сутринта суче, когато си поиска. Изобщо не си и мечтая за нощна пауза вече  Sad.

Ние се приготвихме за утрешното захранване - днес купихме столче - на Мон бебе, не е лошо, вече го пробвахме, утре ще сложа снимки. Купихме и купички, ставащи за микровълнова, лъжички два вида. Приготвила съм и помпата, да се пробвам да изцеждам, ама не се надявам много да успея. Ще започвам с оризова безмлечна каша, купих две - на Хип и Милупа и не знам с коя да почна. Взех и една елдена безмлечна на Хип. А вие за попари говорите  Laughing.

Яна си получи подаръците за половин годинката от мама и тати - столчето, играчки и пуловер. Едната от играчките е един комар, който вибрира, като се издърпа една връв, много вкусен се оказа  Grinning, Яна го яде около един час, преди да й омръзне.

Мене покрай кърменето не ми се ще да правя диети, а и потенето при спорт също е противопоказно и така засега ще съм си дебела   261uu, купих си нови джинси, явно в старите скоро няма да вляза (ако изобщо...).

Диди, и ние имаме подобна игра - аз размятам завивките да ги изпъна, а тя отдолу, явно й правят вятър, диша като кученце, рита нетърпеливо и се смее с глас. Сега като ме види да държа одеяло голяма радост пада  Joy.

Хайде, че се улях.

# 138
Eli83 и аз съм като тебе ама незнам как ще стане тази работа с тия 10кг.  newsm78
Иначе аз всеки ден се събуждам с мисълта за диета и към следобяд ме хваща глада за сладко и до там.
Диета,диета,ама съм голям фен на шоколада и без хляб мога,без шоколад,не NaughtyМесо изобщо не ям,остава ми млякото,плодоветв и пак шоколад Laughing

# 139
Май всички спят,я и ние да ходиме да лягаме,че дребното ми заспа в ръцете пред компа Mr. Green
Айде лека нощ smile3524

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 22:26 от pigi

# 140
Я кажете каква е тази диета на plamebg? Аз уж чета ама явно съм пропуснала...Аз имам 7 кила да свалям, за да приличам на някакво подобие на себе си. 3 ми останаха от предната бременност и 4 имам от Пипи...поне 4-те трябва да махна, че много се наслагват...

Пипи пак започна да спи по цяла нощ без събуждане - от 8.30 вечерта до 7.30 сутринта. От известно време все ни събуждаше и заспиване нямаше, но май открихме ключа на палатката. Ние редовно го слагахме вечер след 18 часа да подремне и явно така се е наспивал и затова после по нощите ни взема за отпочинали и нас. Сега го държим буден, даже и много крив да стане и после сме рахат. То близко до акъла, ама докато се светнем ooooh!

# 141
  • София
лала, голям късмет имаш с тия твойте деца... Яна днес не е спала от три часа следобяд и откакто си е легнала в 8.30 вече два пъти се буди ooooh! при това днес зъбите не я тормозят

# 142
  • Варна
Бройте ме и мен в групичката на мераклиите за отслабване Embarassed / ех да ставаше само с мерак ooooh!/. Купих си книгата на Майкъл Търмънд и сега я разучавам. От понеделник смятам да почвам, а ма да ли ще имам воля. Диети никога не съм пазила - винаги съм била слаба, но сега след тая бременост какво стана newsm78.
Лала, Тошето след 16-17 не спи и вечер пак се буди по n-пъти. Чудя се да ли да не го пращам в детската. На времето си спомням, че ка то отделихме баткото сам и спря да се буди - просто аз спрях да чувам всяко промъркване и да скачам веднага.

# 143
Здравейте мамчета  Hug
Тук сме си.Ние нали си имаме вуйчо сега и кой като нас  Joy

Бяхме днес на буто и по магазините  hahaha
Вие кво полудяхте с тия диети.Малиии  ooooh! Спрете се де.Има време.Хората са казали 9м сме трупали,9м ще сваляме.
Аз съм на минус ама това е друг въпрос  Tired А за шоколадът за абонирана  Mr. Green

Мама Дани я кажи какъв е този надуваем кът който имате.Много е хубав.От куде го взехте?Аз се замислям за нещо подобно-басейнче за игра  newsm78

Нита Чай и Вит.С да оздравяваш  Hug

# 144
Момичета, влизам набързо да искам помощта ви. Тази вечер като изкъпах Вики и забелязах, че цялото му телце е покрито със ситни червени пъпчици. Той и друг път е имал подобни, но само на едно-две места в ограничено количество. Сега направо се изплаших като го видях Shocked! Може ли да е някаква алергична реакция. Преди 4 дена му въведох моркови и давам оризова каша. Може и да е от нещо, което аз съм яла, но не се сещам какво. Опитах се да го снимам, дано се вижда.

Посъветвайте ме къде да го заведа на преглед утре в София.

# 145
Лала, Тошето след 16-17 не спи и вечер пак се буди по n-пъти. Чудя се да ли да не го пращам в детската. На времето си спомням, че ка то отделихме баткото сам и спря да се буди - просто аз спрях да чувам всяко промъркване и да скачам веднага.
Ааа, нашите и двете са в детската много отдавна. Мишел на 2 месеца я оставихме, Пипи на 3 отиде при кака си. И двамата спряха да се събуждат от този момент нататък. Единствено с Пипи явно се объркахме с това спане след 18 часа...той е малко по-трудничък в това отношение, но с постоянство и неставане за всяко помрънкване се получава. Иначе си пада гевезанчо и търси внимание, докато кака му беше точно обратното. Ама като се наспи човек през нощта, после през деня се изкарва.

Бета, мисля, че при кърмените деца този номер се получава малко по-трудно, защото детето свиква да суче по-продължително, а и не можеш да контролираш колко изяжда. Добрата новина е, че децата все някога порастват и този период се забравя.  Hug

# 146
  • София
Sunnycat при Яна се получи веднъж същото нещо. Обадих се веднага на лекар. Пита ме дали съм въвеждала нова храна или козметика. Предишния ден бях започнала да я мажа след баня с олиото на Бюбхен. Оказа се, че е от него. (аз се обадих след банята, след като я бях намазала отново). Посъветва ме да я измия веднага с вода и ако на следващият ден не се махне- на лекар. Така, че ако си използвала каквато и да е нова козметика- възможна реакция. Ще ти дам на ЛС тел. на лекарка. Успех

# 147
  • София
Ама като за световно пишете,изчитане нямате........
Първо да честитя половин годинките на месечинковците днес,а също и на вчерашните и онзиденшните,че ги пропуснах.
От сваляне на килограми имам голяма,не огромна нужда,ама хич не мога да спазвам такива стриктни диети,при които яденето е по час.Нищо де,давайте да започваме а всеки ще се диети както може.То поне като знам,че и на вас ви се хапва,а не ядете може и аз да поспра.
Виждам че болни бебчета има и болни мами също,пазете се и оздравявайте.Ама то това хубаво време освен разходки и сумати вируси ни докара.

Sunnycat докато публикувам и видях,че търсиш помощ.Аз за съжаление не мога да те насоча мила,то специалист си трябва за тази работа.Сигурно след малко някоя мама ще ти даде нужните координати и дано не е сериозно.

# 148
Съникат и аз мисля че може да е от мазило някакво а може и към морковите?! newsm78 Шоколад да си яла? newsm78
Аз пък имам на ръката едни петна сухи и се зачервяват и сърбят ,изчезват и пак се появяват!От вчера пак излезнаха и сърбииии!Мажа се с кортикостероидния дето го бях взимала за Юлето!Мисля си че е от някой прах или запун,веро,но не мога да го издиря!

А за диетите наистина защо е вредно потенето,аз най- вече смятам да спортувам,защото в неяденето не съм добра и тази японска диета Жоржи ми изглежда като инквизиция!Само на кафе и яйца и шунка аз ще умра на втория ден бе!Та съм решила стягане на отпуснатото ми телце пък ако отслабна- отслабна!Не мога гладна! Confused

Някой може ли да ми каже как става това да си направиш собствен сайт и там да си пишеш твои си неща и инфо! newsm78 Иска ми се но ако е сложно само дето искам!

Махам се!

# 149
  • София
Ели, потенето е вредно за кърменето, тъй като се обезводняваш, а за кърмата точно течности трябват. Не знам коя от мамите лятото беше се пробвала с някакъв уред и на другия ден помощ, кърмата ми спира.

Общи условия

Активация на акаунт