Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 871
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Мама Дани newsm74....Мерси за информацията. При първия удобен случай, отиваме за  1swing

# 121
Ами за попарата тук казват педитата със вода или чай от шипки друг не!Затова питам!Мерси за инфото!А сухари има ли такива за бебета или обикновенни си взимате! Thinking
Че и ние ще почваме май попарки!
Бай!

# 122
  • някъде
Честито на месечинките! Hug  bouquet
Болните мами и бебета да оздравяват бързо! Praynig Hug
Да ви попитам нещо- какво да давам на бебо да пие освен вода и сок newsm78, защото сока го харесва, но нещо имаме колики напоследък, а водата въобще не я уважава Tired! А и без това нещо се е затиснал и трябва да пие повече течности ooooh!
Nanny, аз мацвам отгоре и отдолу венеца и пъхам бибата! Peace не че докато я пъхна не е облизал всичко Crazy
Nita и при нас е така, или ще го сбъркат с момиче, въпреки че е облечен от глава до пети със синичко или ще кажат че има много женски черти Crazy
Eli83, това с кухните като замисъл е добре, но като изпълнение  Joy най много да те натупат някъде hahaha

# 123
plamebg :Браво на теб ! Не се отказваш от диетата.  smile3501
Продължавай в същия дух , така де ,нали трябва да се подкрепяме...  newsm74
                                            smile3502 smile3502 smile3502
Мерси за подкрепата!
Ей сега ядох пуешко варено без сол със салата от пащърнак. Ужас ви казвам, обаче никво отказване! Макар че умирам за нещо сладко точно в този момент. Confused

# 124
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здраейте, момичета!
Аз съм много тъжна  Cry! Вяра днес падна от нашата спалня! Така хубаво си играеше...и беше обгдарена с възглавници...но нали вече пълзи, свелече се надолу и като я пглеждам...тя на ръба - докато стигна до нея, тя тупна! Една секунда не ми стигна да я хвана. Много ми е болно и не спирам да се обвинявам и само си мисля как можеше да не се случи Cry. И ми иде да се   #2gunfire. Успокои се сравнително бързо /за разлика от мама  Sad/. Малко след това се наложи да я преобуем, понеже беше напълнила пеленката, голям кеф падна докато и миех дупето и се смя.
Ох, извинете ме за тъжния тон, но...знам че ме разбирате.

# 125
pepi111 Много неприятна случка smile3518 , а ще стават все по-шавливи #Crazy
   Дани от няколко дни се обръща сам от гръб по корем,а за лазене и дума да не става...вири дупето и забива нос , та за сега съм спокойна. Дано не ме изненада неприятно и мен някой ден..../ да чукна на дърво smile3538/

# 126
Мамчета,трябва по-лесно да преживявате тези леки падания,по-скоро с времето ще стане това. Аз помня първото падане на Йони,много ме шашна,обаче сега вече съм свикнала. Ако още се впрягам непрекъснато ще трябва да плача и да съм вкисната. Детенце без подобни преживявания не е пораснало,нещо като юнак без рани няма.Важно да е малкото,да не се случват сериозни работи. Трябва ние да го преживяваме толкова дълго време колкото и те,дори и малко по-бързо. Никога не трябва да им показваме че се притесняваме,тях повече ги плаши нашият страх. Йони когато ме усети че се притеснявам почва да палче повече, а ако аз съм спокоина и бързо му минава.

# 127
pepi111  когато Криси падна за 1-ви път беше на 5 мес. ,аз дори не знаех,че се обръща.Умрях от страх тогава и само седмица по-късно ми падна пред очите,както казваш ти 1 сек. не ми стигна да го хвана-видя ме,аз викнах"НЕ" и той туп на земята и настана голям рев.Наистина се плашат повече не от това,че са пшаднали,а от нашата реакция.От това падане си ужули много лошо носа,но слава богу му мина.От 1-то падане до сега станаха общо 5.Но претръпвам лека полека,макар,4е последният път се разплаках.Но blagovesta е права,че трябва да ги надживяваме тези неща,аз на какви падания съм била свидетел,направо се чудех на реакциите на майките,даже на ум ги обвинявах,че са безсърдечни,но сега от собствен опит виждам,че това е правилната реакция.
Относно за  чая в попарата ,са ми казвали,че става и тези от рода на "Утро" и "Алпинист".
А пък моя дивак  пълзи назад.прави стойката,изправя се,но вместо напред,той тръгва назад GrinningМного е смешен.Въобще не ми е ясно кога ще се научи да пулзи.Когато беше на 6 мес. ,на консултацията имаше едно бебе,което тогава беше на 7.То пълзеше,стоеше седнало,та дажце се и изправяше,а моя бебок като го сложа да седи,той се обръща по корем и почва да се опитва да пълзи:)

# 128
  • някъде
Къде сте всички? newsm78
Пепи, много неприятно, но наистина тепърва ще падат! Sad
Алекс още не се обръща от гръб по корем, а вие вече за пълзене говорите Crazy

# 129
  • Варна
Честити половин годинки на Тошето и Максималния  bouquet

didi81,аз съм тук,но моите мъже спят/татито се върна Party Party Party/и грам не виждам в тая тъмица Mr. Green
pepi111 Hug Hug Hug,идеално те разбирам PeaceМитака е станал като пумпал,луда ставам с него Crazy Crazy Crazy
Днес взехме плодови пюренца за проба,отварям първото Миришееееееееееееее #Cussing out,развалено  Crossing Arms-второто  от ябълка и круша го омааа цялото.Значе купешки яде,а на мама не ги иска,а Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ще я видим ние тая работа.didi81,тежим 8.530кг
От понеделник и аз почвам диетка на /plamebg  bouquet/.има ле желаещи да слабеем заедно Whistling

# 130
Ехоооо събота вечер бебоците спят бабите ги наглеждат и мама и тати си припамнят младите години някъде на вън ааааааааааааааааааааааааааааааааа?Познах ли!
Никой няма и Диди е изчезнала!Еми така е!

Айде и аз изчеавам из форумските дебри!
Чао!

# 131
Аз почвам диета от понеделник Жоржи, само не знам как няма да ям, но ще спортувам, че ме е срам от краката ми,и до лятото трябва да сваля 10 кг,иначе море -няма! Crossing Arms

# 132
И аз това се чудя.  newsm78 Дойде събота и мамите го удариха на скитня...  Joy
         Хей , да се върнете, чухте ли?  Hug

# 133
Eli83 и аз съм като тебе ама незнам как ще стане тази работа с тия 10кг.  newsm78
Иначе аз всеки ден се събуждам с мисълта за диета и към следобяд ме хваща глада за сладко и до там. А освен това и при мама е много трудно да си на диета.
Но се надявам все пак да си наложа от утре  Joy
И ние не се обръщаме даже, не иска по корем и това си е. Сега правя опити да го свиквам да стои поне за малко в бейби центъра, но за сега неуспешни  hahaha

# 134
Честито и от нас на днешните месечинки!!! smile3525
        jorjito : Това " От понеделник" , защо ли ми е познато newsm62 Е, ти сигурно си по-сериозна от мен. smile3505
        Eli83newsm39 И тебе ще те подкрепим я , ако трябва  и ще те  подбутнем малко за инерция.   
 Лека и спяща нощ ви желая!!! И утре всички онлайн!   gydi

Общи условия

Активация на акаунт