Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 860
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • През девет земи в десета
И ние днес ще пробваме картофено пюре,само,че домашно приготвено,купуваме си домашни картофи от едни приятели,да видиме Цвети дали ще го хареса тоя път.А на всички останали крем-супа. Mr. GreenТака де,няма да варя само един картоф.Сега отивам да се изцеждам,с прясно мляко още не смея да и го правя.

# 256
  • Варна
вижте това
http://bnap.org/?p=87
Тъкмо се бях успокоила че мога да си давам Девин-розов етикет  #Cussing out

# 257
Честита половин годинка на Алекс на мама didi_81 smile3525  Диляна на мама sue2003  newsm51 Рая  на мама slonche  newsm51
Влизам само за малко, че не съм ви изчела още. Да ви се оплача, че аз като изкарах вируса, сега Калоян го довършва, татито май го започва. Гадна работа - всички ни обиколи.  #2gunfire
 Hug

# 258
varvara : newsm10 Успех с домашните пюрета. И аз мисля да ги почвам ,ама имам домашни само моркови и малко картофи...исках да има разнообразие . newsm78 Взех му днес тиквички и две малки чушки.Ще ги покисна във вода и ще слагам и от тях по малко. Дано не са много нитратни...Еми, иначе ще си почакам чак до лятото,ехее. Не видях никъде пюре с чушки. Само едно мернах,но то пък с масло и сухо мляко вътре. ooooh!
 Най-странното пюре,което съм виждала обаче е със спагети и кюфтета .smile3532Да бяха писали кайма, вътре кюфтета не видях,а и много странно звучи.Това не бих го купила! ooooh!
foquita : И аз дадох за първи път картоф именно с такова пюре/10%/....1/3 от бурканчето. А в това на Semper незнам какво е съдържанието на картоф...лепнали са една лепенка/превод на български/, точно в/у съдържанието Crossing Arms
Все забравям да ви питам...вашите бебчета като ходите на консултация чистак голички ли ги мерят? При нас е така, ама една комшийка разправя ,че при тях е с памперс Thinking, а пък друга дори с дрешките....чудна работа newsm78

# 259
  • някъде
Привет и от мен най-накрая Hug, докато се нахайманосаме и докато ви изчета Crazy
Мерси на всички за поздравленията Hug Hug Hug
Честито и на другите месечинки Hug Hug Hug
А това е нашият мини-рожденник  Heart Eyes

Докопа на два пъти тортата hahaha - иска и той да хапне Simple Smile
Имате поздрави от Попова и почерпка за вчерашната месечинка на Ема

Изчезвам, че е много мрънкащ тази вечер моят син Crazy

# 260
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ  newsm51Да са живи ,здрави и мнооооого да слушкат!
Ние вчера водихме децата на Витоша, на беба и се отрази добре като за 1-ви път. Ей, друго си е човек малко да разпусне  newsm44
То всяко добро не идва само, каката ми нещо май се разболява, отиде на тренировка милата ама чакам да ми звънне ако и стане по- зле.
Освен в пюренце на СЕМПЕР с пащърнак има и на ХИП- крем зеленчуци (пащърнак, картофи,карфиол,магданоз,вода,пълномаслено прясно мляко,сметана). Киара много си го кльопа с 1/2 жълтъче и малко сиренце.
Айде до по-късно, че нещо мрънка и ще се къпем newsm37

# 261
  • София
Здравейте и от мен. Аз съм от скоро в юлската група Simple Smile
Искам да изразя възхищението от добре оформената тема и картичката!

Честит роден ден на всички 6-месечковци!  

Nanny, нашата докторка ни мери голички, но по-големия (при друга докторка) го мереха с памперс и му махаха 200 г от теглото.  

# 262
  • някъде
забравих- пораснал е с 2 см и е наддал 600гр Heart Eyes
изчезвам, че пак мрънкаааааааа Crazy

# 263
  • През девет земи в десета
И ние изчезваме да се къпеме,че Цвети днеска нещо я друса нервата след моя зъболекар и след офиса,за една седмица е забравила всички.После на спокойствие ще си поседна на компа,сега го отстъпваме на кака.
Нани,и нас ни мерят голички,дори понякога се притеснявам,че не е много топло в кабинета.
Роси_,добре дошла,дано да ти е приятно с нас! Hug Hug Hug

# 264
Nanny, нашата докторка ни мери голички, но по-големия (при друга докторка) го мереха с памперс и му махаха 200 г от теглото. 
200 gr  Shockedкакъв е този памперс?
Добре дошла!

# 265
Нас ни мерят с памперс, но чист носиш си го теглят го преубуваш бебо и с него. Simple Smile

# 266
сега видях с какво съм се похвалила doh-обица на ухото!Обицата е на носа Embarassed
нещо не можах да отворя линка за попарата я да каже който дава какво точно слага че да давам и аз Peace
мама Дани видях една сладка снимка с твойто бебче в надуваема кошарка били казала каква е от каде е и колко струва Embarassed

# 267
fiona : Нашият памперс сутрин тежи и повече от 200гр. Веднъж на шега , като го направих на топка и замерих таткото, та щях да го утрепя. JoyЕ, на консулте ходим с нов , но до там понякога пак му е видял сметката.Най-точно се мери на  голо, въпреки че пак си зависи от това, кога е ял. А онази позната , която казваше , че нейното го мерели с дрешки , сигурно имаше пред вид само боди. Thinking
Ох и аз май ще си слахам памук с ракия в носа, хремата ме гони....Ужас! ooooh!
Мама Дани : Вашата надуваема кошарка е вече ХИТ сред нас! Heart Eyes

# 268
П.П. Но за тази кошарка ще ни е нужен по-голям апартамент:)))))))))))

# 269
nanny при нас място колкото искаш но нещо не мого да си харесам кошарка Cry а тази наистина е готина!А това с памука е ужасно ooooh! свекър ми така се лекуваше но му намерих един спрей-xylorhin и от тогава е с него!Ако искаш опитай Peace

Общи условия

Активация на акаунт