St.g.,бързичко да се оправя Цвети!
Foquita, ние сме съвсем в началото на захранването. До сега съм дала само морков, колики не сме имали, но се появиха няколко пъпчици по лицето...Иначе нашата лекарка ни препоръча въвеждане на 7 дни на нова храна.
Prascho, няма да кажа нищо по-различно от момичетата до момента. Аз лично първо кърмя, после давам пюре.
За потребителските такси и за таксите за лабораторни изследвания вижте тук: http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1152&h=830 - в ляво - За пациента - Потребителска такса
Bibii, педиатърката трябва да ти даде направление за вземане на биологичен материал. Но защо до сега не сте го направили, тези изследвания се правят в 6-тия месец?
Jorji, това за мазилата на Бюбхен сериозно ли- за кофата, де? Има една мама в продавалника, която търси бебешка козметика за дечицата на своя приятелка, самотна майка...
За думата ИНВАЛИД, Fiona е разбрала много добре какво имам в предвид. Просто това определение мисля е в известа степен обидно за хората. Поне моите наблюдения са такива, не само в чужбина, но напоследък и у нас.
Айде, лека нощ от мен! Сладки сънища на мами, татковци и бебета!
.само кажи на кой,къде.......че в този продавалник хич не влизам и докато се оправя

Я бързо казвайте кои са разхлабващи и кои запичащи храни 
, но пък и моркови
, после пак 
на новите мамчета
( то и аз както взех да влизам по-рядко, ще съм от тях
)
. Даже педката каза да и слагам в сутрешната порция мляко +сухарче+ масълце( немско)+ сиренце+ малко захар. Е нещо не съм съгласна, та ще карам както си мисля.Аз мисля, че сме добре като килца 8.400 - 73см, що да я помпам със сухар.

Пристрастен е.

!!! Изследвания не ни назначиха, защото в четвърия месец, като прокърви, правихме хемоглобин и беше ок, за другото... 
.
, пък през деня не мога да ги преброя...
и така яко се дере де как свари, че баба му само повтаря „Юнак без рана не ходи”, представям си що за рани ще са, ако му турна обици... Слуха не, но може да нацелите някоя акупунктурна точка, дет не трябва – според мен това трябва да се гледа при слагане на обици /мое си мнение, де/.

и едно такова мрачно.