Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 837
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
valche smile3525
Мами,кажете как правите оризовите пюрета Hug
NANчето ми беше казала,но сега не мога да намеря къде съм си записала #Cussing out

# 211
jorjito : Чак сега видях малката Даринка...няма нищо по-страшно от страдащо дете...

# 212
  • Стара Загора
здравейте!
Ние вчера бяхме с още един пич на кастинг при една мадама,ама пичовете си глътнаха граматиката .Ама то кво друго да стана като момата не спря да крещи през цялото време,явно искаше да покаже кой ще командори!! Laughing
И един въпрос за майчинството-януари колко трябва да ни дадат?На мен ми дадоха 150 а така се бях наточила за 180! Thinking  Money
А аз все се каня да започна коремните преси ама............все си намирам извинения-като боли ме операцията или нещо подобно. Sick

# 213
  • През девет земи в десета
Добро утро на всички  newsm68
Честити месечинки на Рая,Диляна и Алекс,да бъдат здрави и щастливи,много целувки newsm51
Леле ooooh!Ивка много рано си станала!
Кашите Слънчо наистина не стават на бучици,предполагам,защото се правят в по-охладена вода.Аз обаче и с Нестлето нямам проблеми.Затоплям водата за около 30секунди в МВ и после прибавям кашата,като разбърквам с вилица.Водата я сипвам на око,кашата също направо от пакета,до желаната гъстота.Ако направя повече,не е страшно Цеци спира да яде когато вече не е гладна.
Кашите са ни от млечните с глутен Mr. Green
Жоржи,то и 57 не са чак толкова много,но ти пожелавам успех!Човек се чувства добре,когато изглежда добре!
Аз пък сега отивам на зъбар  newsm47и после замалко до офиса,щото нещо са оплели конците и ми се обадиха да ида на помощ,а и временцето пак ще е супер,после пък на 1stroller

# 214
Здравейте!Уф наспах се!
Снощи оставихме баба и внуче и излезнахме до едно заведение на другия край на квартала ни, с нашите бъдещи кумове!Весело си прекарахме,пийнах,напих се,Ракиика не бях пила от 1 година,2 цигарки си позволих, то си беше опушено и ми стигаха и две! Mr. Green Смяхме се ,кроихме планове и така!Мина и тоз ден!
Юлето сутринта си ме набара и си ме изсука за норматив, не и личи да е пияна или дроги от цигарите! Crazy

От кремовете за стягане от свеки сега имам мусколна треска и се чувствам парцал, но сегинка като пийна кафето и съм нова! Grinning

Днес ще я водя на ортопед да си вземем от миналия път направлението, там решение ли какво дават да се върне на педи!Ще питам някои неща!

Нан аз купувам слънчо най- ми харесват и други имам, но ги омесвам със слънчото,най- добре се разбиват и в тях има и млечице, а не във всички има,то и Юлето най- ги харесва тях!А ионаче по някой път и на бучки ги яде не могат нещо да се разбият хубаво тези на фризокрем!
Аз и давах кашите лека нощ те са с глутен ,но са много хубави!Ще взимам пак!

Днес нали щях да съм на диета, но се събудих с мисълта за пържени филийки,за сега е още мисъл, но така ми се ядееее!Изпивам кафето и ще реша да пържа ли или да се здържам!

Айде бай! Hug

# 215
Честита половин годинка на Алекс на мама didi_81, Диляна на мама sue2003 и Рая  на мама slonche
Послушни, щастливи и весели да порастнат бебчетата Ви!!!(
Джорджи-аз съм давала кашите "Лека нощ"-определено са му любимите на Венци, яде ги на един дъх Wink
Червено сърчице-да не би да вземаш майчинството си с един месец назад, като съдя по датата.....май е за декември 2006г. Другия месец ще е голямата пачка Joy

# 216
  • През девет земи в десета
Red heart,осигуровките,а съответно и майчинството са за предходния месец.Това са декемврийските пари.

# 217
# 218
Ели:Така де, браво на теб, че си се повеселила...

# 219
Лелелеееее, докато ви изчета и хоп още отговори...ама така е като се мотам насам-натам Joy
Честито на всички месечинки днес и последните 3 дни със закъснение Blush

Нашето захранване за сега все още се огранияава само до тиква, ориз, морков и с мноооого уговорки ябълка или круша. За белязвам, че вместо да й се повишава апетитът, то точно обратното. Явно не и е приоритет храната Naughty

В събота вечерта си позволих и аз да изляза малко на диско...Преди това обаче старателно се изцедих, приспах детето и здравей живот Crazy Да ама след 4 часа в тоя димилник и след доста подскачане кърмата веднага се повлия и малко намаля...Днес изглежда по-добре, но следващ път за сега няма да има Tired Цял ден вчера не можах да си отспя.

И ние искаме столче за хранене и сега се чудя какво да си вземем...иска ми се да е хубаво, но пък няма смисъл да набутвам много пари в някакъв стол....Иначе си харесах един на Пег-перего, ама много пара ooooh!

Да ви споделя, че от шампоана Фито наистина има ефект PeaceСнощи си гледам опърпаната грива(нали и аз съм лъвче)и забелязвам известно подобрение.

Айде за сега чао, ако мога следобяд пак ще се включа за малко.

# 220
И ние сме на тема столче.Уж чакахме новите модели да излязат ама те нямат излизане скоро май  ooooh!
Че ще взема каквото има.

Честити 6 месеца на Алекс на мама didi_81, Диляна на мама sue2003 и Рая  на мама slonche!

Тия каши Лека нощ ще да са по-леки  сигурно  newsm78

Нарина ами и аз съм разпускала ама на кърмата не ми се отразява  Thinking Какво прави Пламенчето? Тя май ще ни е злояда  Joy Да я цункаш от Галко  Heart Eyes

# 221
честито на всички пораснали бебета! да растат здрави и много щастливи  Joy

Eli83, Narina, хубаво сте направили... и ние трябва да се разтоварваме!
ние с нашия тати и приятели в събота решихме да се позабавляваме в любимото ни клубче. оставих на свекърва ми 2 шишета с кърма и бях спокойна, че ще са достатъчни. да, но пак не можахме да се отпуснем. към 12.30 ч. гърдата ми започна да се пълни и нали си имам вече обеца на ухото, хайде на колата и вкъщи. Викеца тъкмо се събудил изцокал си млякото и още иска, та се кърмихме.

вчера бях на погача на една малка госпожица. през цялота време си мислех "Боже, кога Викеца беше тоооолкова мъничък". струва ми се много отдавна. но нали ежедневието ни е еднакво и не усещаме как си минава времето.

момичета, сигурна съм, че сте много съвестни, но си позволявам да ви предупредя с употребата на Панадол.
аз съм прекалила - Викеца имаше температура заради никненето на зъбки и му давах уж по указание, отделно аз пих парацетамол, за да си сваля високата температура заради запушеното каналче на гърдата. сега малкия е пренаситен с медикамента и 2-ри ден има обрив по гръбчето и коремчето. предписаха ни капки и да пие много сокчета, за да го изпишка. вече обрива е завехнал и до 2 дни съвсем ще отшуми. бъдете вниматели!

за мамите от София да кажа, че има дежурни педиатри /24ч, 7дни/ в 14-та поликлиника /кв. Иван Вазов/. ако детедо не се води там на детска консултация, потребителсака такса е 6 лв. няма да ви върнат и са много мили. ние там ходихме за обрива вчера.
дано не ни се налага  Praynig

днес пак ще се пробвам да приготвя собственоръчно пюрето от картоф.

NAN, пощенската кутия в ЛС ми е вече празна. моля те изпрати ми паролата за снимките. благодаря ти!

# 222
Привети!
Честити месечинки на Алекс на мама didi_81, Диляна на мама sue2003 и Рая  на мама slonche! Живи и здрави!
Мнго мераклийки за диети, не съм влизала вчера и какво да видя сега - така, така, трябва да се отслабва, че иначе не се трае.
Жоржи, успех с диетата! То 57 кг си е супер, ако питаш мен, ама щом искаш. Аз ако бях като теб, щях да черпя от сутрин до вечер! Wink Аз съм 73,5 к г голяма гордост, няма що, не мога да го отразя на лентичката, затова си пише 74, ама нищо, те нека се топят гадните кила, пък аз ще я поправя лентичката с голям кеф! Диетата я продължавам още 1 седмица, после почивка, ще пия ксеникал, после пак диета. Може и друга, че тая малко е нещадяща. От днес започнах и тренировките, засега в домашни условия.
А че кг могат да се възвърнат след такива диети, си мисля, че е до човек, след диета по принцип трябва да се внимава какво се яде и по колко.
Тия каши Лека нощ и аз съм ги виждала, ама не сме ги пробвали. Има ли смисъл от тях?
Лек ден!

# 223
NAN, успях!
първоначално са ми изпратили паролата с разменени цифри.
сега ще качвам снимки  Laughing

# 224
Здравейте,мами.Ама много сте активни през уикенда,леле Simple SmileАз не можах да седна пред компа.Мъжа ми вчера не стана цял ден от него #2gunfire
Относно кашите на Слънчо и на мен в началото ми ставаха на бучки,но или водата беше мн топла ,или пък мн студена,а когато се уцели средната темп.,всичко е ОК.А и да са на бучки не е проблем.Бебоците са достатъчно големи,за да не ядат изцяло пюрирана храна.Аз лично взимам само на Слънчо каши,защото не мога да си позволя да дам 6 лв. за каша,а и Криси адски мн ги харесва,само от време на време ще му купувам за разнообразие.
sunycat,а не си ли допуснала,че може да е и от претопляне този обрив.Ако си го била облякла повече,а времето е било по-топло от обикновеното(както е напоследък),ето ти предпоставка за обрива.Аз вчера го облякох с едно по-дебело костюмче,като си мислех,че няма да му е топло,но той не обича да му е жега и вечерта като го погледнах  имаше същия обрив като вашия,само че по вратлето.
 Днес съм на изпит,нали ходя на курс за компютри и днес е изпита за сертификата.Стискайте палци Grinning
Айде лек ден за сега,пък ще се включа по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт