Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 825
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
NAN ще ми пратиш ли и на мен парола да кача малко снимки и аз.

# 226
Здравейте, ние малко сме прегракнали от няколко дена. Давам и витамин С,калции и фенистил на капки, но няма никакъв ефект.Следобед ще я заведа при докторката да видим какво ще правим. Никой от нас не е болен,дали аз съм я простудила?
Вчера дадох каша с ябълки и моркови, без глутен е и е за бебета над 4 месечна възраст -  спахме 7 часа:)
Лек ден на всички

# 227
Ренка, ами май към злоядите клоним...дано да е само някакъв период, че какво ще я правя ooooh!Аз нямам нерви да я мъча и да настоявам. Ето сега например след като е яла в 06:00ч едва близна 60тина мл. Това на какво прилича?
Да я цункаш от Галко  Heart Eyes
Ще я нацелувам ей сега Crazy

# 228
здравейте и от нас!
напоследък нямам много време с тази мойта ревла #Cussing out
да кажа Ели много тича с проходилката слагам я по малко и се радва.Онзи ден ходихме на кукери и беше много хубаво!Само че малката спа през цялото време в колата.
А пък аз си сложих обица на ухото!
честити месечинки на Алекс Диляна и Рая  smile3525 newsm51 newsm51

# 229
Честити месечинки на Алекс, Рая и Диляна!
Диди, от пюретата на ГАнчев има ябълка и круша, аз такива купувам. Ябълка и синя слива също е много хубаво, и то действа разхлабващо. Днес нямаме вода от сутринта, никаква. Спукала се е някаква тръба и още не са я поправили. Това не се случва за първи път и вече започвам много да се изнервям. Едвам измих купата и лъжичката, дано я пуснат скоро, че имам шишета за миене. ТА ходих да магазина и купих пюре от морков и тиква на Ганчев. И като се прибрах какво да видя- съдържа захар. Мислех че само в плодовите слагат захар, а то и в зеленчуковите. Е, вкусно е наистина ама.. Някой давал ли е вече пащърнак? Взех и такова и мисля да го пробвам утре.
Диди фиеста, късмет на изпита.
Ние още каши не ядем, ама ни подариха на Слънчо. ПИше че съдържат мляко, какво е то и откога мога да и давам на Ева, някой имат и глутен. newsm78
Диетата на Валче ми хареса, мога да я пробвам.

# 230
mgizdova благодаря!
Тези,който съдържат мляко могат да се дават от самото начало,имам предвид можете да започнете с тях да се захранвате,но ако не сте се захранили с глутен,на Слънчо има само 2 или 3 вида плодови без глутен(праскова и банан и май още някаква)и няколко зеленчукови без глутен,но аз от тях не съм давала никога и не мога да дам мнение.Но внимавай,защото слънчо имат 2 вида праскова-1 с глутен и 1 без.Аз лично купувам каши с мляко,защото иначе трябва да добавяш или кърма или мляко и то къде му идва края?! Thinking

А това пюре на Ганчев-тиква и морков не е ли към плодовите,защото няма логика да е зеленчуково пък да има захар.Капачката синя или зелена е?Ако е синя,значи е плодово.

# 231
  • София
Диди фиеста стискам палци за изпита Peace
Аз давах каша "Спокойна нощ" на Хип. Имат два вида- една с глутен и една без глутен. Аз не съм давала още глутен и затова дадох само едната. Ами те са по скоро към киселите, отколкото към кашите, по леки са наистина. Не знам дали бебоците ще спят по спокойно от тях, защото на нас последното ядене е мляко все още. Давах му тази каша в 18 часа и я излапа на един дъх, а тя е 190гр. #Crazy, значи я е харесал Joy
Днес дадох сиренце на бебчо, в обедното пюре. Въобще не му направи впечатление, че има нещо различно, даже и това, че е по наедро, хапна си го на мама доброто прасенце Hug
Всичко хапва това моето бебе, а на кашите им се мръщи нещо, а доки каза, че всички бебета обичат каши, дали щото последно му я включих в захранването newsm78
Мамчета, едно въпросче имам. Как да разбера дали сме готови за попарка? Ядем вече плодови, зеленчукови пюрета, каши- млечни и безмлечни. Давах и жълтък и сиренце. Първо глутена ли да включа?
Ели браво, че си разпуснала и си изкарала добре Peace Аз откакто родих само на коледния банкет май се прибрах в 1 часа иначе след 19 часа никакво излизане, ама аз сама го гледам малкия и няма как.

Млечните каши не ми стават на бучки, само безмлечната. Няма да я давам повече и това е, то голяма разправия това претъркване през цедката Crossing Arms
Жоржи аз като стана 57 кг. ще почерпя целия форум, въобще не знам колко съм, не смея да се премеря, а бяха години и 49кг...........ех младост Hug . Но от днес съм на диета, че лято идва, на море ще се ходи, по разголени дрешки ще носим Wink

# 232
здравеите момичета
Честити месечинки днес
Желая им здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите!

didi jorji kris
  аз няма да казвам колко са моите  smile3505 че много ме е срам  Embarassed само да се отчета че за една седмица съм свалила 3 килограма искаше ми се повече но не може толкова скорострелно
jorji аз съм ползвала тази каша за лека нощ на хип тя е с глутен ако те притеснява нещо аз като я опитах и  Sick но малкия през цялото време правеше ммммммммм

а за твоите килограми и аз като
Жоржи, успех с диетата! То 57 кг си е супер, ако питаш мен, ама щом искаш. Аз ако бях като теб, щях да черпя от сутрин до вечер!
и
Жоржи аз като стана 57 кг. ще почерпя целия форум, въобще не знам колко съм, не смея да се премеря, а бяха години и 49кг...........ех младост Hug . Но от днес съм на диета, че лято идва, на море ще се ходи, по разголени дрешки ще носим Wink
а за Марти вече и кашля и при мен паниката вече е много голяма
лек ден че и ние днес ще излизаме че и при нас има
п.п.искам си студа за да няма болести Cry

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 13:18 от isi_kam

# 233
оф докато публикувам и се изприщих хареса ми една фраза за нашите диети
Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее ...  Joy
само да кажа че и ние ползваме каши на слънчо и други

# 234
  • Варна
Момичета hug,57кг наистина са си добре,но асо си висок 1.75 например Grinning аз съм 1.57 Mr. Green
сега си изядох двете яйца за обяд и все едно нищо не съм яла Wink
Да видим по нататък ooooh!
Моя мушморок не ще да пие воде и туй е #Cussing out,напразни ми остават надеждите.какво ли не сложих вътрe не ще и толкоз Crossing Arms.принудена съм да му дам малко мляко след пюрето иначе ще му се слепне устата след 160гр пюре Confused
Silvia_N,какво става с теб Hug.Дано куклата бързо се оправя  bouquet
didi_fiesta fingerscrossed
isi_kam  love001

# 235
  • somewhere over the rainbow
И един въпрос за майчинството-януари колко трябва да ни дадат?На мен ми дадоха 150 а така се бях наточила за 180! Thinking  Money
A ся пък 150 newsm78 Thinking Ако януари си взимаш майчинството за декември, трябва да е 160. Ако го взимаш месец за месец ще е 180 лв., т.е. януарското майчинство е вече 180. И си го взимаме от работодателя, без  никакви декларации, документи и сметки Naughty Тъй разбрах аз... Ама в т'ва 150 има нещо гнило newsm78

# 236
  • София
Jorjito, и ние нещем вода, ама никак даже no и аз му давам шишето с водата, той нещо я хапе, пуска, ама според мен поне 1-2 глътки пийва.
Днес къде се изгубихте всички, аз един ден да съм малко по активна, а то няма кой да напише 2 реда Rolling Eyes

# 237
Здравейте всички и честито на днешните и вчерашните месечинки. Да са ви здравички бебоците и много да ви радват!
Благодаря на всички за съветите, предположенията и подкрепата, която ми оказахте. В крайна сметка още не знам от какво е обрива. И докторката изказа повечето от вашите предположения без да има идея точно от какво е. В резултат аз съм на 100 % ограничетелен режим, Вики – само на кърма и няма да се мажем с нищо докато не мине. Праховете не съм сменяла, затова все пак ще пера Wink
didi_fiesta, претоплянето е възможна причина, тъй като обрива е само по гърдите, корема, гърба и малко на раменете, докъдето стига бодито с къс ръкав. Няма по лицето, дупето и краката. Моля се да е от това! Стискам палци за изпита  fingerscrossed
Вчера си направихме страхотна разходка в южния парк. Невероятно временце беше. Но и аз се притеснявам какво ни чака на лято щом сега е така!!!
jorjito, успех с диетата. Дано постигнеш желаните килограми!
Успех и на всички останали на диета!  Аз, да ви кажа, имам един познат, който беше над 130 кг. После започна някаква въглехидратна диета, при която се яде само месо и протеини и сега е 80 кг.
Ние столче си имаме от баткото. Е, не е кой знае какво, но върши работа. То е от онези, които после стават на ниска масичка с детско столче и може да се ползва после, когато детето е в детската градина.
Narina, едва ли ти е намаляла кърмата от раздвижването. По-скоро може да е от умора или нещо друго. И аз съм си позволявала да поизляза, но не е имало такъв резултат.
Айде да свършвам вече, че много дълго стана!

# 238
  • Варна
sunnycat,ако е претопляне знам че е хубаво да се слага отвара от Лайка във водата за къпане Peace
Аз лично не съм го правила,по простата причина че ние лятото като бяхме претоплени не го знаех,но една позната така си е оправила бебчето.Дано да ви помогне Hugи да е претопляне,разбира се не нещо друго Praynig
Ivka76,аз съм тук,но ме е срам много да пиша Embarassed,че то всеки втори пост моя Laughing
NANче,кажи моляте как правиш оризовите пюрета  bouquet

# 239
  • Стара Загора
И един въпрос за майчинството-януари колко трябва да ни дадат?На мен ми дадоха 150 а така се бях наточила за 180! Thinking  Money
A ся пък 150 newsm78 Thinking Ако януари си взимаш майчинството за декември, трябва да е 160. Ако го взимаш месец за месец ще е 180 лв., т.е. януарското майчинство е вече 180. И си го взимаме от работодателя, без  никакви декларации, документи и сметки Naughty Тъй разбрах аз... Ама в т'ва 150 има нещо гнило newsm78
Ами те са 160 ,но си взимат колко там за здравни май беше и ми дават 151 и нещо си.

Общи условия

Активация на акаунт