Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 845
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде
Алоо, Видин, к'ви са тези 21' бе? И при нас е топло, ама чак па толкоз? Crossing Arms
Диди, ми освен вода и сок, може чай...вино, бира Wink Joy
Ми идвайте ни на гости де! Hug Hug Hug
Ало, кви са тези винца и бирички, амаха! Crossing Arms Тях мама и тати ще ги пият Wink
Валче, от нова година е 180 лв майчинството Peace Декларация за болничен се попълва само ако си осигурявана на по-висока заплата, така че да взимаш повече парички! Но аз съм на минимална, така че е все тая и ще си взимам 180 лв! Peace

# 196
Диди, мерси за бързия отговор  Heart Eyes

# 197
 foquita : В последствие като го написах, си помислих , че може  да го разбереш точно като намек за сватосване....но...се радвам , че си Embarassed То нали свекитата са на всяка манджа мерудия, та и аз така , като една бъдеща добра свекървица , трябва да одобря булката smile3505  да не чуе Дани.  За сега всички бъдещи булки ми харесват...но после - на кастинг smile3513
    N_A_N : Теб май още те държи... Drunk настроението . То няма лошо  де  Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Айде, newsm46

# 198
  • somewhere over the rainbow
Валче, от нова година е 180 лв майчинството Peace Декларация за болничен се попълва само ако си осигурявана на по-висока заплата, така че да взимаш повече парички! Но аз съм на минимална, така че е все тая и ще си взимам 180 лв! Peace
Мдаа, аз на тези 20 лв. горница вече съм им намерила място, преди да съм ги взела Mr. Green Мисля да последвам примера ви и да отида на фризьор Flutter Иначе ще си ги взимаме от работодателя, не само януари, а и всички месеци до края на майчинството...до следващо нареждане Mr. Green
Как ми се доспааа hahaha Даяна спи вече и май и аз ще се търкулна до нея. Татито е нощна и аз ще се разполагам сама на спалнята Whistling

# 199
  • София
Първо да честитя на рожденичката Ели, много здраве и радост ти желая и да си все така весела   bouquet!
Честито и на другите месечинки Анджела, Ема, Ния, Георги и Божидар, шест месеца са си направо юбилей!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Да почерпим с нашата торта:

Рени, ето го столчето http://images13.snimka.bg/001971426.jpg, с пет степени на височина е, с четири позиции на облегалката и три позиции на таблата, купихме го от Малечко за 168лв.

danidobrinova[/b] диетата е индивидуална, но представлява 4 пъти ядене на ден. Задължително закуска - плод, след 3 1/2- 4 часа обяд - пилешка пържола със зеленчук/ голяма салата със сирене, следобедна закуска - 2 плода, вечеря, пак месо със салата или картофи със зеленчуци. Може да се яде и риба, роба тон консерва, всичко проготвено с малко сол и без мазнина. Обяд или вечеря може да бъде и 2 филии черен хляб с парче сирене и малка салата.
Много е важно преди всяко ядене да изпиваш по 2 чаши вода.
Общо взето е това, като 1 ден в седмица ядеш всичко каквото си поискаш, когато поискаш Simple Smile

Започвам аз да чета и си мисля, че за режима на бебето говориш и като прочетох пържолата на обяд  Shocked Joy.

# 200
Betta много е хубаво столчето ви  Hug
Аз тук никъде не съм виждала такова.И в сайтовете не съм видяла  Thinking Ако знаеш сайт от който мога да си го поръчам....

Нан нашият тати е нощна и той всяка нощ  Mr. Green

И аз мерси за поясненията относно майчинството  Peace

Честито на месечинките!

Хайде аз отивам да гушна бебо  Heart Eyes

# 201
  • През девет земи в десета
Честити месечинки !
Честит рожден ден Ели!
Добре дошла на новата мамаИ Hug

Аз днеска съм за малко,само наминавам и отивам да нанкам,че и ние днеска го ударихме на живот,като излезнахме сутринта на кафе,чак в 8ч. се прибрахме.Временцето беше обаче супер Hug
Столче за хранене не сме купили още,много бях навита,обаче днеска като гледах в продавалника колко столчета продават си мисля,че и аз след една година ще се чудя къде да го дяна,а спокойно ще мина и без него.Предпочитам да си купя по-скъп стол за колата.
Голямо писане сте дръпнали за разлика от вчера,немога да ви изчета #Crazy
Айде лека нощ,пък всички утре пак онлайн smile3524

# 202
  • София
Не се похвалих, че се захранихме и ние: http://images13.snimka.bg/001971428.jpg. Дадох малко оризова каша с кърма (успях да изцедя 20-ина грама) и бебка си я яде без ексцесии - не избутваше с език, не сучеше лъжицата и не правеше бърррр. Само използвахме два помощни похвата - тати стоеше отпред и ядеше компот пред нея, че да й показва как се прави, а Яна си имаше собствена лъжица, която да си премята и смуче, докато мама й дава с другата  Laughing. После сука и яде след 3 часа и половина, което си е голям успех за нас, дето ядем през два часа.

Рени, за съжаление не знам откъде другаде може да се купи такова столче.

# 203
някой питаше за попарите тук пише как се прави
и тук

лека и спокойна нощ

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 23:49 от isi_kam

# 204
Бета все още сме на пасирани нещица, като минем на пържоли ще пиша Laughing Wink

Извинявайте, ако досаждам, ама съвсем се опелтох - Работодателят ли ще ми изплаща майчиството от 180 лв. до края или трябва да подавам декларация с моя банкова сметка? Сори Нан, сигурно е от все още бутуващите се хормони Sunglasses

Питам вас, защото счетоводителката ни е меко казано "объркана" Close и нищо не разбирам от обясненията й!

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 00:05 от valche

# 205
  • София
Ей месечинковци,пак сте много бе.Честито и на шестимата - Ема,Георги,Ния,Яна,Божидар и Анжела.
Честити рожден ден Ели.Да си здрава и все така позитивно настроена.Наздраве.
NAN евала на вашето семейство.Ами така де,почивен ден си е,трябва да се разпуска.
Диди ама то при вас за плаж бе.Алексчо по разходките тен ще хване.
Betta много ми хареса столчето ви.И Яна как само се е настанила в него.
Isi kam какви са тези болести при вас?Дръжте се,не се давайте.
И напомням утре е понеделник,започват диети.Който ял,ял.От утре пост и молитви.

# 206
  • София
Добро утро,
Наспахте ли се мами? Ние поспахме до 5,30, ядохме и сега пак smile3524 , ама аз се разсъних нещо и реших да пофорумствам, че през деня не ми остава много време.
NAN, абе то добре, че е таткото да носи парички, че ако разчитаме на държавата гладни ще останат бебоците #2gunfire
Тази проходилка на Бертони е много хубава, ще взема и аз да купя такава и всички юлски бебоци с еднакви проходилки Joy
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА:
Алекс на мама didi_81
Диляна на мама sue2003
Рая  на мама slonche

Да са ви живи и здрави и много послушни Hug

Хайде чао засега, че бебо се наспа

# 207
  • София
Добро утро.Честити месечинки на:
Алекс на мама didi_81.   Диляна на мама sue2003.  Рая  на мама slonche
Да са здрави,послушни и усмихнати.

# 208
  • Варна
 waveyДобро утро
Честити месечинки на Рая,Диляна и по-специални на Алексчо на Дидито newsm51  love001
 baloni baloni baloni
didi81,пюрето е на Ганчев ябълка и круша.Биваше си го и малкия не му остана длъжен Mr. Green
NAN,много си права за яденето Peace,моя убавец туй мляко вече не го уважава много,много.твърда храница повечко трябва да има.Вчера преди лягане му дадох и малко кашица,викам си да си хапне детето да спи спокойно.Но не би Naughty.В 3.40 реши че е време за игра,а в 5.40беше умрял от глад #Crazy #Crazy #Crazy.Месото още не мога да го почна защото пуйката за захранването е на селаои няма как да я вземем преди неделя Close,а тъкмо го научих да си яде домашните пюрета и сега да му купувам готови да му развалям хубавия апетит към мамините манджи no.Днес ще забъркам едно оризово пюре да видим. newsm78Само че няма ли да стане много ориза?на обяд пюре,след обяд каша Thinking,какво мислите???
Някой купувал ли е кашите "Лека нощ"??????
isi_kam, бързо да се оправя Марти newsm51
Мерси за инфото за Рожковито,и аз в голяма чуденка бях изпаднала що е то? smile3506
Тъй Мацки,аз от днес съм на диета newsm53.Няма да си слагам лентичка че да гледате колко слабея Mr. Green,защото не искам да махам другите лентички.Ще ви информирам как се развиват събитията.в момента съм 57,смятам че 52 биха ми седяли чудесно Mr. Green.Пожелайте ми успех Whistling

Успех и на всички други които се захващат от днес с тази задача  fingerscrossedgoodscale

# 209
jorjito пожелавам ти успех с диетата! Аз съм на това положение от повече от седмица и се чувствам прекрасно. Нищо вече не ми стяга Laughing
Оризовата каша следобяд я направи половин доза и сложи половин бурканче плодове пюре, каквото си въвела и така няма да стане много ориз.  Wink

За кашите "Лека нощ" нямам идея, не съм купувала. А те не са ли млечни? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт