Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 849
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Eli83 Честит Рожден Ден мила! Да си ни жива, здрава и винаги така духовита Simple SmileHug

Ренито, гери-то надуваемото се казва бейби център. Аз лично го купих 30лв. от един детски магазин в Димитровград, но знам че го има и в Метро, но не винаги. Иначе наименованието на кутия е : My First Gym. Страхотно е детето си играе вътре и да падне няма къде да се удари.  Naughty

Съникет предполагам, че си ходила вече на лекар, но според мен е обрив. Поне така му става на Криси и именно от моркова. Но е напълно възможно и да е от нова козметика. Бързо се оправяйте. Успех мила  Hug

А да ви похваля Криси снощи спинка много за първи път яде в 10ч и заспа и тази сутрин в 7ч. Мама е безкрайно щастлива  Joy Милото ми коте.
А днес през деня си направи една 5 часова пауза, в която спа навън и накрая пак изяде само 80мл АМ. Какво да го правя толкова му капацитета с уговорка стигаме до 100 и в изключително редки случаи до 120мл.  #Crazy

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 16:51 от Мама Дани

# 181
Честит рожден ден мила Ели[/color][/color]
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар!
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
честито и на днешните месечинки да са многоооооооо здрави

нашия бати пак е със сополи и вчера и повръщахме и пак съм в паника заради малкия понеже в петък трябва да му сложим последната ваксина Whistlingоф не знам вече какво да правя
аз също съм в отбора на отслабващите само че аз си карам на моята си диета безвъглехидратната аз я бях публикувала пия златно чудо 14(пила съм и друг път и при мен има ефект) и съответно и  newsm39  261uu jump running
айде чао да се лекуваме

# 182
  • somewhere over the rainbow
Аз малко поот'лабих фронта тия дни, щот' вчера бяхме цял ден в едно заведение с мъж ми и Даяна. Отидохме уж да пием кафе сутринта, то дойде обяд та решихме да обядваме там...докато се усетим станало ракиено време и естествено трябваше да се уважи традицията Blush. Та стъмни се и дойде време за вино с мезе...и вечеря даже. Собствениците са ни познати и с тях бая лаф ударихме и накрая приспах бебка горе в къщата им /ресторанта е в двора им/, а ние се довършихме Embarassed. Ето ви предпоставка да не се къпем Whistling

Здравейте,пак  от мен  Mr. Green
влизам само да се отчета с резултатите от консултацията.
71см сме и другото което ми е много чудно е че сме натдали само 200 гр за един месец #Crazy #Crazy #Crazy,при всичкото това ядене.даже май се оказва че си е и гладен човека,още си иска и си реве баш от глад Shocked Shocked Shocked
в 17ч омете двеста и кусур гр.каша и се оглеждаше за още Rolling Eyes.
с рахита сме добре/в смисъл че се оправя де,чук-чук/намалихме капките Вигантол
Ако си спомняш,като бяхме само на кърма и като почнах да захранвам /че и месец след това/ и ние бяхме така...ядеше по много, а сякаш все не й стигаше. И май наистина не й е стигало - ето,започнахме попарата сутрин и нещо като вечеря давам към 20 ч. /каша,бисквитки, пюре някакво/. Започна да яде по-малко като количество, сама спира да яде,когато се засити и не плаче после. Изглежда много по-доволна Flutter Та явно някои деца си искат по-сериозна храна /за мен млякото изобщо не е "несериозно", но Дая не е на това мнение/. Тъй че, Жоржи, мисля си, че като почнете и друга по-засищаща храна, ще си се наяжда Митето доволно. Имам впредвид,че не само количеството е важно, а и качеството Peace
Диди фиеста, ето я нашата проходилка
 http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=208
За сравнение, купихме я 23 лв. от тукашен магазин Crossing Arms

# 183
Честит Рожден ден, Ели!
Пожелавам ти много щастие с бебка, да бъдеш много обичана съпруга и уважавана снаха Wink и нека все така да лъха свежест от постингите ти! Винаги се усмихвам като те чета!

Нан, и на нас така понякога приоритетите ни се изместват - приспиваме децата и хайде живот! Grinning
Честито на месечинките също!

# 184
Дани мерси ще проверя в Метро  Hug

Ух,моят мъжо като изкъпем малкото човече и на компа.Здравей живот  Joy Joy

Днес голямо хайманосване.Купих на бебо Нестле-безмлечна каша Ориз и рожкови/това последното какво ли е  newsm78

# 185
Ренито, на Ема това й е любимата каша!

danidobrinova
диетата е индивидуална, но представлява 4 пъти ядене на ден. Задължително закуска - плод, след 3 1/2- 4 часа обяд - пилешка пържола със зеленчук/ голяма салата със сирене, следобедна закуска - 2 плода, вечеря, пак месо със салата или картофи със зеленчуци. Може да се яде и риба, роба тон консерва, всичко проготвено с малко сол и без мазнина. Обяд или вечеря може да бъде и 2 филии черен хляб с парче сирене и малка салата.
Много е важно преди всяко ядене да изпиваш по 2 чаши вода.
Общо взето е това, като 1 ден в седмица ядеш всичко каквото си поискаш, когато поискаш Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 19:36 от valche

# 186
  • София
Ренито, и аз все се чудя за рожкови. В Aptamil AR има рожкови, а то е против повръщане. Ето тук има инфо.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=115954.msg2182926

# 187
  • София
последния постинг на страницата е за рожкови.

# 188
  • някъде
 bdbaloniЧестит рожден ден на Ели!!!   baloni newsm51
Бъди здрава, щастлива, обичана съпруга и добра майка!  love001 и все така забавна Wink
Честити половин годинчовци!!! lovekissспециални поздрави на Ема Flowers Bouquet Бъдете здрави, послушни и весели дечица!!!  Party Time
Пепи, казах почти един защото и мъж ми си взе две-три парченца Crossing Arms, иначе нямаше да ми представлява трудност да го изпапам целия Mr. Green! Ама той много хубав бре- от тези на Нестле Клуб- за пръв път си купувам newsm22 Аз снощи бутнах на Алекс термометъра, но изака само едно мъничко, и понеже цяла нощ беше неспокоен и сутринта мрънкаше със затворени очи и само се свиваше и пръцкаше та го приложих пак и с големи мъки се изака! Sad И за малко спирам морковите Naughty- днес му дадох само пюренце от круша, утре пак така!
jane1, къде се изгуби ти? Thinking Мярках те аз в другите теми, само тук не пишеше  Mr. Green Алекс е на кърмица и след обедното папане половин зеленчуково пюре, а след следобедното половин плодово! Peace
Иси, бързо да оздравява баткото! Hug
Ей НАН разби ме, браво на вас! newsm24
Аз вчера се поглезих и си купих един крем за лице! Flutterми така де и аз съм човек Mr. Green
Не ми казахте какво давате на бебоците освен сок и вода, то май и друго не остана де Simple Smile, но все пак да питам Whistling
Жоржи, това пюре ябълка и круша на Ганчев ли е, че не съм го виждала тук Rolling Eyes, а днес купих едно малко на Хип круша но ми излиза скъпичко Money

# 189
Иси Кам разрева ме!
Ти цяла тетрадка сигурно имаш с подходящи пожелания! Hug
Благодаря ти и на всички други много ми стана приятно и всъщото време продължавам да плача!
Хайде бай Hug обичам ви!

# 190
        foquita : Янето на аватара ти е голяма сладурка! babydust7
Ели: Утре да разправяш как си изкарала , ако не си... smile3559 oops

# 191
  • somewhere over the rainbow
Ели, ЧРД! Пожелавам ти да си все така духовита! Party  bouquet
Алоо, Видин, к'ви са тези 21' бе? И при нас е топло, ама чак па толкоз? Crossing Arms
Диди, ми освен вода и сок, може чай...вино, бира Wink Joy
Sugar lady, точно с царевично нишесте го правя кисела Peace Е, и с пшенично съм правила /въведохме глутена/, редувам ги. С другите брашна наистина става като каша.
Попарата я правя с 3 сухара /досега ползвах купени, но днес си направих домашни от бял хляб и пълнозърнест "Тонус" - ей така, за разнообразие/,понякога с бисквити /обикновени на "Житен дар"/, обезсолено сирене колкото кибритена кутия, около 1/2 чаена лъжица краве масло и заливам с вряла вода. После мачкам хубаво с вилица и Дая я изяжда за норматив Crazy Не съм правила с чай по простата причина, че все забравям да купя. ooooh! Иначе мисля с липов или смесен-Туристически някакъв. По мое мнение шипковият запича, а запека не ми се нрави особено Naughty
ivka76, на мен досега "Слънчо"-то не ми е ставала на бучки. Но като гледам само аз съм от социално слабите, дето купуват "Слънчо". А уж сме все недоволни от държавата си newsm78
За диетите нямам никакво мнение, никога не ми се е налагало да прибягвам до тях и се надявам да не ми се наложи bowuu Praynig

# 192
Извинявайте, че пак ще върна темата за майчинството. Имам следните въпроси:

1. Това за януари ще ни го превеждат на нашата сметка или работодателя ще ни го изплати пак?
2. 180 лв. ли е, че сигурно съм последният неразбрал Embarassed
3. Ако не подам декларация за болничен, продължавам да получавам майчинството ли?

Благодаря предварително!  bouquet

Честит рожден ден на Ели!  bouquet  bouquet

# 193
  • София
Nanny, мерси, много мило Simple Smile
Дани също е много сладичък. Приличат си с Яна по пухкавите, за изяждане бузки  Grinning
Мисля, че мога да му бъда добра тъща  Laughing Laughing Laughing

# 194
Иси Кам разрева ме!
Ти цяла тетрадка сигурно имаш с подходящи пожелания! Hug
Благодаря ти и на всички други много ми стана приятно и всъщото време продължавам да плача!
Хайде бай Hug обичам ви!
недей така бе мила аз исках да те поздравя от все сърце а не да те разплаквам нямам цяла тетрадка някой сама си ги измислям на момента други по-рано (е понякога и си приписвам нещо което ми хареса Heart Eyes
) а сега недей да плачеш из трий си сълзите и вдигни една хубава наздравица  Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт