. 
Ренито, гери-то надуваемото се казва бейби център. Аз лично го купих 30лв. от един детски магазин в Димитровград, но знам че го има и в Метро, но не винаги. Иначе наименованието на кутия е : My First Gym. Страхотно е детето си играе вътре и да падне няма къде да се удари.

Съникет предполагам, че си ходила вече на лекар, но според мен е обрив. Поне така му става на Криси и именно от моркова. Но е напълно възможно и да е от нова козметика. Бързо се оправяйте. Успех мила

А да ви похваля Криси снощи спинка много за първи път яде в 10ч и заспа и тази сутрин в 7ч. Мама е безкрайно щастлива
Милото ми коте. А днес през деня си направи една 5 часова пауза, в която спа навън и накрая пак изяде само 80мл АМ. Какво да го правя толкова му капацитета с уговорка стигаме до 100 и в изключително редки случаи до 120мл.
оф не знам вече какво да правя

. Та стъмни се и дойде време за вино с мезе...и вечеря даже. Собствениците са ни познати и с тях бая лаф ударихме и накрая приспах бебка горе в къщата им /ресторанта е в двора им/, а ние се довършихме
Та явно някои деца си искат по-сериозна храна /за мен млякото изобщо не е "несериозно", но Дая не е на това мнение/. Тъй че, Жоржи, мисля си, че като почнете и друга по-засищаща храна, ще си се наяжда Митето доволно. Имам впредвид,че не само количеството е важно, а и качеството 
и нека все така да лъха свежест от постингите ти! Винаги се усмихвам като те чета!

Аз снощи бутнах на Алекс термометъра, но изака само едно мъничко, и понеже цяла нощ беше неспокоен и сутринта мрънкаше със затворени очи и само се свиваше и пръцкаше та го приложих пак и с големи мъки се изака!
И за малко спирам морковите
Мярках те аз в другите теми, само тук не пишеше 

Не съм правила с чай по простата причина, че все забравям да купя.
Иначе мисля с липов или смесен-Туристически някакъв. По мое мнение шипковият запича, а запека не ми се нрави особено