Къде се запознахте с половинката си

• 12 640
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
Промяната в живота ни среща с нови хора. Всеки да види в каква насока му е добре да действа. Само напред и се получава.

# 271
Разказвала съм някъде из темите,как се запознах със съпруга ми,на обяд бях с приятелка и той дойде случайно да и донесе едни документи по техен проект.Самопокани се и така 🤣.Предишни връзки съм имала с комшия,с колеги,със съученик.Това са ми идеите за евентуални запознанства,просто излизай и се забавлявай,твоя човек ще те намери рано или късно.

# 272
Има много мъже, които нямат нищо против повечето килограми. Моя близка роднина е даже над 80 кг, пък е омъжена с две деца - големи вече, но още като се омъжи пак си беше пълна.
Една колежка в работата и тя е над 80, но приятелят й е високо хубаво момче, не са женени, но си имат едно дете. Тя си е направо дебела, но с красиво лице и много добро момиче.
Така че това не е пречка, стига да има с какво друго да привлечеш мъжа. Когато излизаш, живееш активно и си сред хора, нещо само ще излезе.

# 273
Точно така. Щастието не е в перфектността, а в умението да излъчваш увереност, спокойствие, доброжелателност.
Сега, нахаканите жени-кучки с мега самочувствие никой не ги харесва, защото обикновено са и коравосърдечни, зли, неспособни на топлота. Освен аудиторията на садо-мазо любителите.
Както и твърде наперените нахални мъже с претенции за величие и мачовизъм.
Но както казах, хората търсят нещо, в което да се припознаят и то често не е най-перфектното (което плаши, защото се очаква и те да дават някаква перфектност или да се доказват), а да могат д се чувстват добре и комфортно с другия.
//
Друга бира е, че е хубаво и полезно според мен всяка жена или мъж да се поддържат физически. Това помага и на духа, и на мислите в главата, и на самочувствието, отделно на здравето и цялостното настроение и настройка към живота. Не маниащини да броим всяка калория, но повече движение, активен живот, подбор на храните и някакви лимити дават добър резултат.

# 274
  • София
Всеки търси това, което пасва най-добре на него самия. Повечето хора не са перфектни за да изискват това от партньора си. Приятният хатактер е голям бонус. Но дори неприятните си намират половинки. Доста по-рядко връзките им са щастливи, обаче, защото те самите не са щастливи хора.

# 275
обаче има едно нещо, което мен лично много ме дразни в хората.
Примерно един приятел като беше на 25 беше много поддържан и имаше страшно тяло.
Хвана си сериозно гадже и спря да полага каквито и да било усилия за външния си вид, качи 20 кг и тя накрая след 7 години връзка му каза, че вече не я привлича сексуално и се разделиха.

Ами разбирам я, според мен човек трябва малко да се старае , разбира се в разумни граници. Да се стремиш да изглеждаш добре за този, когото обичаш е израз на любов и грижа за мен. Не казвам да блъскаш във фитнеса по цял ден, но от активен млад мъж да станеш дебел чичко, дето само спи, яде и играе на компютъра е доста непривлекателно.

И не е първият такъв случай, особено при мъжете го наблюдавам това.

# 276
Примерно един приятел като беше на 25 беше много поддържан и имаше страшно тяло.
Хвана си сериозно гадже и спря да полага каквито и да било усилия за външния си вид, качи 20 кг и тя накрая след 7 години връзка му каза, че вече не я привлича сексуално и се разделиха.

Ами разбирам я, според мен човек трябва малко да се старае , разбира се в разумни граници. Да се стремиш да изглеждаш добре за този, когото обичаш е израз на любов и грижа за мен. Не казвам да блъскаш във фитнеса по цял ден, но от активен млад мъж да станеш дебел чичко, дето само спи, яде и играе на компютъра е доста непривлекателно.

Нда... в другия вариант, ако ѝ заяви - в понеделник, сряда и петък вечер съм на фитнес до 21 ч., ти се оправяй с домакинството/детето, май пак няма да стане а?

# 277
Защо на фитнес до 21? Като приключиш работа в 17:30-18, още 3 часа във фитнеса или айде 2, ако пътуваш - ами да, множко е. Да не говорим, че некси не изглежда като да ходиш на фитнес, ами някъде другаде.

# 278
  • Paris, France
Скрит текст:

Нда... в другия вариант, ако ѝ заяви - в понеделник, сряда и петък вечер съм на фитнес до 21 ч., ти се оправяй с домакинството/детето, май пак няма да стане а?

Моят мъж точно така правеше във всеки работен ден от седмицата като си беше у дома. Не сме умрели. Може да иде от 21 до 22ч ако толкова липсва до 21ч.

Скрит текст:
Защо на фитнес до 21? Като приключиш работа в 17:30-18, още 3 часа във фитнеса или айде 2, ако пътуваш - ами да, множко е. Да не говорим, че некси не изглежда като да ходиш на фитнес, ами някъде другаде.

Е, може да избере фитнес до дома или работата и няма нужда да пътува. И какво като е отишъл другаде? Все пак има нужда да разпусне. После чуква 50така, почва да го мързи да ходи на фитнес, надува корема, ишиас, както пишеш и става една ..... 🤩. Докато бяха малки децата, вечер всеки излизаше сам. Те без родител не заспиваха.

# 279
Миии не знам, познат ходи в друг кввртал с 30 мин път в посока и пак се прибира преди 20ч....

# 280
Най готино е като при мен, работа и фитнес по цял ден, хем и пари се вадят от което. Да не говорим в каква форма съм след 15 години е тази схема, причината е проста - няма такива като днес не ми се ходи на фитнес, щото ме мързи.

# 281
то дори не е нужен фитнес, трябва малко дисциплина, не да ядеш като за 3ма Grinning
Дори не говоря за плочки и бицепси, просто не с тегло двойно над нормата

# 282
  • София
Да се върнем на темата.
Съществено е да има човек другарчета за излизане, мъже, жени.
За да си намери такива, ако няма, трябва да ходи до офиса на работа, също и разни хобита, танци, народни танци, йога, каланетика, аеробика.
Като не че мъжете ще тръгнат на аеробика и йога, но там може да има други момичета на подобна възраст, в подобно положение и с подобни цели. С които вече може да излиза по друго време по кафета, разходки, барове и тн. Нямам предвид негативни личности, които само оправдават нямането и статутквото, а хора, които наистина имат желание да срещат нови хора и са настроени позитивно.

# 283
Моят сегашен мъж е с ужасен характер, но е секси. Не ходи на фитнес, има хубаво тяло просто. Не живеем заедно. Простено му е. Засега.

# 284
  • Paris, France
Да се върнем на темата.
Съществено е да има човек другарчета за излизане, мъже, жени.
За да си намери такива, ако няма, трябва да ходи до офиса на работа, също и разни хобита, танци, народни танци, йога, каланетика, аеробика.

Много си прав. Авторката ходи на фитнес с приятелки.

Предлагала съм в предишни теми танци и хобита, но явно не са за всеки. Все едно някой да ми предложи риболов или планинарство. Ще ида 5 пъти, но няма да ми е приятно, а дори и да срещна подходящ човек няма да имаме много общо, защото той ще е отишъл за кеф и ще очаква дейността да е част от съвместния живот, а аз ще съм се напъвала да броя минутите докато свърши мъчението.

Младите нещо не ходят по танци. Преди 10 години на латино танците имаше хора на всякаква възраст, половината по-млади от 40г, а сега сме само boomers, дето викат децата ми. Понякога отивам и се прибирам след час, защото няма хора.

Фитнес залата под нас фалира. По карантината всички си накупиха щанги, Смит машини, разни гири и ластици и си тренират в гаражите и апартаментите.

Тук по закон ходим в офиса 2 дена седмично. Останалото време в къщи. Офисите празни, магазините наоколо празни. Като ходи човек всеки ден на работа, все има нещо да свърши наоколо след работно време. Като ходим 2 дена, единият е магазини с колежката, другият кафе с някоя приятелка и край.

Понякога ми е мъчно за днешните млади хора.

Общи условия

Активация на акаунт