Къде се запознахте с половинката си

• 12 674
  • 359
  •   1
Отговори
# 210
Вярно е, но всеки гледа от своята гледна точка. Аз така или иначе няма да търся връзка и слабея по други причини. Ако търсех връзка, казвам какво аз бих направила. Момичето може да привземе от всеки от нас нещо, което на нея да е полезно.

# 211
80 кила е оптималното тегло за глиган, но не е само единствено условие за това определение. Другото е мощна структура, така че да може да ме носи като се напия, а аз съм около 90 кила. Иначе Бионсе ме кефеше много като млада, сега вече май не толкова.

# 212
Марая е по-висока от средното за жена и на нея 80 кила стоят по съвсем различен начин в сравнение с жена 1.60.
Аз съм 1.80 и в момента гравитирам около 65-67 кг. Реално изобщо не изглеждам дори леко заоблена, камо ли честно дебела, но на мен ми натежават.

# 213
  • Paris, France
Невена, ти накрая си се омъжила обаче Simple Smile

Да, но преди повече от две десетилетия. Тогава мнозинството там, където живеех не раждаше без брак. Не съм сигурна, че ако бях млада сега щях да се оженя. Сигурна съм, че сватба с рокля и рода нямаше да има, бляк.

# 214
По мое мнение масово българският мъж харесва по-пищни жени. Да, добре сложени, навсякъде им дал господ, но не и слаби като манекенки.

# 215
И аз съм на мнение, че повечето мъже харесват по пищни жени.
Нарциса, с тия мерки си направо анорексична.
Яж, бе моме.😆

# 216
  • Sofia
По мое мнение масово българският мъж харесва по-пищни жени. Да, добре сложени, навсякъде им дал господ, но не и слаби като манекенки.

Според мен пък, такива жени се котират повече на Запад. Дамите са значително по-заоблени в повечето европейски и северноамерикански държави, спрямо тези у нас.
Българите сме си с фин ген – нисък към умерен ръст, нежна костна система... Много момичета са природно слаби, без да полагат никакви усилия за това.

# 217
Изобщо не съм съгласна, че новото поколение е по- слабо. Напротив, жените 20 годишни са масово с едни такива големи дупари, но това било много модерно.
Дъщеря ми ме е задминала отдавна, но такова самочувствие вади, че чак падам.
Такава била модата.😆
На мен определено не ми харесва.

# 218
  • София
Щото тренират глутеус, модерно е, но като прекалиш, ставаш като трол. И си скъсяваш оптично краката, но това е извън темата.

# 219
Красиво оформени сочни задни части много харесвам, но не и големи дупища – нито стегнати, нито пък меки. Но мен не ме пита никой, аз не съм мъж. Моите наблюдения са, че мъжете обичат големи дупета или поне не им пречи, но са и с доста висок толеранс към всякакви жени. Стига цялостно да ги привлича, хич не се взират.

# 220
  • Paris, France
Нарциса, с тия мерки си направо анорексична.

Хм, зависи от конструкцията. Наоми Кембъл тежи около 55 кила за 1.78м и не изглежда анорексична.

Щото тренират глутеус, модерно е, но като прекалиш, ставаш като трол. И си скъсяваш оптично краката, но това е извън темата.

Зависи от това колко е развита горната част и колко долната. Развита горна част дава илюзия за дълго бедро ако долната не е много развита. Късите крака са характерни за млади, недоразвити жени, та не са зле.

# 221
Стига бе.. верно ли някой си мисли, че ако авторката изглеждаше като Марая, Джей Ло, Ким К, Бионсе и подобни пищни сексбомби, щеше да пише у бг-мамма, че не може да си намери мъж Dizzy Face че те щяха да се избиват на прага й и нямаше да може да се прибере..

# 222
  • София
Това просто не е вярно, важно е и таргетът какъв е и в какви среди се подвизаваш.
Има много грозновати жени, за които се избиват, както и обратното. Психологията на поведението е важна за привличането.

# 223
  • Paris, France
Стига бе.. верно ли някой си мисли, че ако авторката изглеждаше като Марая, Джей Ло, Ким К, Бионсе и подобни пищни сексбомби, щеше да пише у бг-мамма, че не може да си намери мъж Dizzy Face че те щяха да се избиват на прага й и нямаше да може да се прибере..

Напълно е възможно. На острова на ММ има много стари моми, които изглеждат като горепосочените и не са намерили мъж и нямат деца. Причината е, че мъжете им емигрират масово като млади, правят бебета с новодошли чужденки или не щат съвместен живот и деца. Няколко братовчеди на ММ си доведоха кубинки, бразилки и се ожениха за тях и си имат деца. Бездетните му лели и братовчедки и с гумена ръкавица няма да барнат такъв, камо ли да си го довеждат на техни разноски. Другото е, че жените не щем по-нисък, по-необразован, по-ниско платен, по-малко имотен от самите нас. Е, може в една или две области да е по-долу от нас, но в поне 5 трябва да е над нас.

Ниските ми и грозни съученички се ожениха първи и на 20г бяха родили. Жените знаем цената си и какво можем да улучим.

# 224
Да не бъркаме какво се харесва с това какво е налично 😁

Общи условия

Активация на акаунт