Къде се запознахте с половинката си

• 12 674
  • 359
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Абсолютно няма значение за мен дали е мъж или жена. Ще му кажа да си търси според чергата. Проблемът не е кой какъв е, а когато започне да се държи все едно някой е длъжен да го харесва. И за закръглена жена и за мъж с шкембенце има предостатъчно опции. Даже много повече хора има с кусури, отколкото изваяни манекени. Но да се оплакваш, че светът е нечестен, защото не искаш някой като теб, нещо не ми върви.

# 196
А, баш.
На мен един от типовете ми е топчо. Това обаче не означава, че съм ок да ми създава повече грижи, отколкото като съм без него.

# 197
Аз пък мъж и свиня под 95-100 кила, не харесвам. Съвсем честно го заявявам.
Да оборя и твърдението, че под големия камък, рибата задължително е малка.
Ежедневно гледам пишки в работата, та от опит говоря и то голям.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 18:40 от happy doc

# 198
Има и много мъже, които харесват жени 80+ кг. Но въпросът е авторката да се чувства добре. За мен нормалното тегло много спомага за този факт. Не казвам да си слаботелесна, а просто в определените за ОК граници. Може и при мен да е повредата, защото аз с излишни кг. не се чувствам особено привлекателна дори за самата себе си. Евала на жените, които го могат! Просто не съм от тях и писах за себе си. Лично мнение.

# 199
Той е взет отдавна, ама истината е ,че една жена има в пъти повече предложения от един мъж.
Просто защото мъжете трябва да се потрудят малко повече.
Да, да, предложения... Само дето огромният спад на браковете в последните години, въпреки сегашното леко покачване, показва, че мъжете не предлагат. Защото никой не може да ме убеди, че 90 % от тези жени без връзки, във връзки, в семейни отношения с деца, не очакват пръстен. Всичките ми приятелки очакват пръстен, без една. Това, че животът върви, не означава, че нямат такива очаквания, а предложения всъщност няма

Жените в семейството ми още преди 35 години ме съветваха да родя без брак, а тогава това не беше много прието. Разведените ми баба и майка не искаха излишен наследник, какъвто съпругът става, а също и да не се скинвам да домакинствам и да не ми висят на главата. Бабиерите гледат детето и всички доволни. Мене самата така ме изгледаха.

В днешно време се женим късно, ако изобщо и все имаме някакво имотче, де от баба, де от родители, де сме си го купили сами. Тогава е по-добре имотите да ги наследят собствените ни деца или родители.

Също, няма мъж да се пречка в къщи, няма конфликти около детето.

Съжителство без граждански брак си е екстра, според мене. Ако нещо се скофтят нещата, поне няма разкарване по съдилища.

Очаквам цял комплект - огърлица, гривни, обици, пръстен, а не само гол пръстен 😬. Тъй. Толкоз за лУбУФтЪ.

Само че да родиш деца без брак по принцип не е еквивалентно на това да си хвърлиш детето по баби да ти го гледат, докато ти и бащата си живеете живота и не присъствате особено в живота на детето. Това е някакъв много частен случайз, принципно в чисто битов план няма кой знае какви разлики между съжителството без брак и с брак, децата все се гледат от заедно живеещите им родители в масовия случай.

# 200
Невена, ти накрая си се омъжила обаче Simple Smile

# 201
Брех, някои дами са въртели по 4 торби цимент по 25 кила, че не говорят "фантазии", а личен опит.  JoyJoy

А който е учил бой и борба (или танци) знае, че отпусне ли се едно тяло, "няма вдигане". Нищо общо, ако се стегне и го вдигаш стегнато. Та нека ти се отпусне някой 100 кила в легло, и бай Арни няма да може да я мръдне.
Имах една приятелка "с привилегии", така и не каза колко кила е. Ама отиваше към 80. Та не е като да пиша тЙоретично и да фантазирам.

А, после пак ни убеждавай колко си придирчив и харесван от 29-гофишните манекенки, след като дори само за секс не можеш да си намериш някоя, която харесваш физически Stuck Out Tongue Winking Eye

# 202
Ама никой не й казва да отслабва ако не иска. Ако се харесва 80 кила, ми чудесно, евала, супер, дерзай. Ама избора ще се ограничи до мъже, които харесват жени 80 кила. Тва е. И въпросът е дали тя харесва мъже, които харесват 80кила жена...

# 203
За контекст, това е 80 кила жена
Скрит текст:

# 204
  • София
Изборът на 50- килограмовите е ограничен до тези, които харесват 50- килограмови.
Изборът на русите е ограничен до тези, които харесват руси.
И т.н. Изборът винаги е ограничен до тези, които харесват такива като теб. Това е логиката.
Дайте да не рационализираме, че реално й се казва, че на тия кила ще има беден избор. По тънкажен и индиректен начин.

Аз съм напълно "за" да мине в по- добрата си форма, което тя вече прави. Не ме разбирайте погрешно. Но заради себе си и здравето си и за мен като страничен читател (демек включил се по- късно в темата) е напълно безпредметно да се дърпа натам при положение, че тя вече полага усилия. Нека продължи, а през това време да живее. Това казвам. Simple Smile

# 205
Марая отдавна си е родила децата, а и според мен тук не е 80 кг. Аз на 65 кг като облека нейната рокля, ще изглеждам по същия начин. Големия бюст често прави жените много едри на снимка.

И аз съм ЗА всичко положително. Лично съм наблюдавала в компания как мъж предпочете закръглена жена пред нежно момиче тип манекенка.

# 206
  • София
Марая Кери, гонейки 1.75, на 65кг с тия гърди ще изглежда като манекенка.
Според мен си е около 80кг баш на тая снимка.

# 207
Добре, от тази тема ще приема, че 80 кг е оптималното тегло.

# 208
  • София
Не е, но няма нужда да се скъсваш да убедиш другите, че и те трябва да са смачкани и да се скрият под камък, ако са извън твоите възприятия и условия да се показваш пред хората.
Това не е желание да помогнеш на авторката, а да си затвърдят хората собственото мнение.
Тя нали вече отслабва, взима мерки, толкова ли ви бърка в джигера, че завъртяхте темата само около килата ѝ.

# 209
И т.н. Изборът винаги е ограничен до тези, които харесват такива като теб. Това е логиката.
Логиката е, че човек си променя хоризонта, така сме устроени повечето.

Общи условия

Активация на акаунт