Къде се запознахте с половинката си

• 12 572
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И преди те питах... Как предлагаш да се реши въпросът? Като и европейските започнат да раждат по 5? С какъв темп ще се напълни земята? Докога ще има ресурси? Как ще повлияе на условията на живот? И как ще спре друга, агресивна нация, която идва с оръжия и не спазва закони? Това с по-голямата бройка е било до време. На този етап на цивилизация, не може да ти реши проблема.

# 106
  • Между гори и планини
Докато има предавания от типа на Ергена, където жените се предлагат като на сергия на един льольо, не виждам как мъжете ще виждат нещо сериозно в жените. Аз съм си старомодна в мнението какви трябва да са отношенията между половете. Голяма част от мъжете годни за брак или сериозна връзка са или вече в такава, или преминали през разочарование.

# 107
Едната страна почти не се възпроизвежда, вместо това в култ се поставяло секс, пари и лайф из лайф (цитирам по памет). Другата била ретроградна, потисническа - ама се възпроизвежда.
Ясно е коя ще спечели борбата.
Жените откога сме ретроградни и потиснически??

# 108
Обаче някои мъже хич не ги кефи, че жена може да се кефи на "секс, пари и лайф из лайф", както много много мъже, и бракувани, и не, са го правили много много време преди жените да имат свободата да избират. Сега като могат и като правят съзнателен избор, някои мъже се чувстват ощетени, че няма жена за тях Joy и после ходят разправят, че жените са лоши да искат това, а трябва да се мисли за демографския прираст. Да ви светна че планетата ни е пренаселена и се покачва и няма ресурси за всички.

# 109
  • Столичанин ама не в повече :D
Не е избягал. Добре е авторката да препрочете няколко пъти мъжките мнения, особено на Танграта. В анонимен форум са искрени и ясно показват мъжките желания, намерения и предпочитания.

Аз бих я посъветвала да отслабне, да се тока, да бръмчи и да бройка. От абсолютно всяка бройка може да излезе връзка и брак. Мъжете са по-склонни да предлагат обвързване на привлекателни жени, които изглеждат търсени и заети. Всички бръмчалки, които познавам се ожениха като поискаха, че и без напъни и за напълно прилични мъже. Повечето сериозници, минали 30г, които показваха, че търсят брак и дете, удряха вечно на камък. Повечето изглеждаха прекрасно в моите очи. Не е като да са били 70 кила, с очила и гърбави носове, та да каже човек, че е от външността. Не знам защо така става, но е факт.

Следващото е да постави ясни граници при започване на изключителна връзка и срокове за пръстен, брак, дете и да не приема в никакъв случай съжителство докато не се разберат.

И третото е да почне да излиза и да ходи по места, където ходят сами мъже и има възможности за разговор - парка с куче, клуб по интереси, на гости, да организира партита в къщи, латино танци и дискотеки. Музей евентуално, но ходя редовно, а никой не ни заговаря. Опера, театър, кино, ресторант да ги зачеркне за известно време.

Запознанства по интернет може да пробва, но от приятелки зная, че на 1 сериозен 1001 търсят безплатно чук и бег.
Защото не търсят правилните мъже. И защото покрай неуспехите мъжемразството избуява, а това е проблем, защото качествените мъже просто не щат мъжемразки. Simple Smile Не крия, че и аз съм се лъгал веднъж по такава като наивно си мислех, че мога да я променя с търпение спокойствие с внимателни приказки, но не накрая тя ми наговори хиляда глупости и обиди (тоест на моята доброта отвърна с лошо, породено единствено от собствените и комплекси). Виж само глупостите на нарциса, е как да очаква читав мъж дето не предлага пръстен за две сви*ки да и обърне внимание, защото въпреки че (по нейни думи) са и предлагали пръстен се е превърнала в мъжемразка (а мъжемразките всъщност мразят себе си, просто проектират омразата си към другия пол, чудейки се как аджеба тея или оня са взети, докато те прекрасниците не са, а всъщност е тоолкова тоолкова лесно да се променят и да намерят щастието Simple Smile ).

# 110
Jeramy, жена, която цени себе си, не е мъжемразка, а жена която знае своята цена и с боклуци не се занимава.
Че, кой мрази качествените и отговорни мъже?

# 111
То обещанието не е като завещанието. Имала съм предложения, ама не съм се съгласила.
Въпросът е какво щях да получа, ако се бях съгласила.

# 112
А колко съгласия чакат, ама няма предложения.

# 113
Е сега, злостни вражески изказвания - нямало предложения.

# 114
А колко съгласия чакат, ама няма предложения.
Внимавай, че само за тебе не се чудят как не са се излъгали да те вземат, да не си променят мнението. Thinking

# 115
Той е взет отдавна, ама истината е ,че една жена има в пъти повече предложения от един мъж.
Просто защото мъжете трябва да се потрудят малко повече.

# 116
Е вече не е така, щото има достатъчно дашни жени Yum

# 117
... истината е ,че една жена има в пъти повече предложения от един мъж.
Например:
Предлагам ти да се опраскаме тая вечер.
Предлагам ти да ми направиш едно фю фю фю.
Предлагам ти да сготвиш едно свинско със зеле.
Прдлагам ти да отидем на село тая неделя.
Предлагам ти да отидеш при майка си за един месец.
Предложения, предложения... Възпитаните мъже винаги предлагат.

# 118
  • Paris, France
Много от нас знаем, че внуче няма да имаме, защото дъщерите ни не щат деца. Бракът става отживелица. Остава хубав секс и кинти. Класика.
Чудничко! Бабите ви сигурно се гордеят с вас.
Остава въпросът, при всичките свободи, които си извоювахте, след 1-2 поколения когато няма да ви има, а тия с фереджетата раждат по 5-6, какъв ще е света? Кой ще се ползва от така трудно добитите женските права и свободи, като тогава хората ще са предимно родени и възпитани от тия с фереджетата?

Е, нали няма да ни има? Какво значение има кой е тук или там или другаде тогава?

Единствените държави в Арабската лига с над 4 деца на жена са Судан и Мавритания. В много арабски държави жените имат под 2 деца, а в залива арабските и едно имат с клизма. Останалите ги раждат филипинки, българки, полякини, англичанки итн.

Второто поколение има раждаемостта на местните.

Много възпитани от свободолюбиви като нас стават екологични или турят фереджета, а възпитаните от фереджетата бягат, проституират, емигрират и не щат деца.

Най-големият % бездетни на 50-55г във Франция е сред магребките. Нещо като 20 или 25 беше. Понеже са етносите с най-късна възраст при първи брак, често не могат да имат деца като се оженят на крехката възраст от 39 или 43 годинки. Доста са инфантилни.

Съседите ми са от алжирски произход, като тя е родена тук. В ранните 40г са и имат едно 6 годишно момче и повече не щат. Майката на мъжа има 5 деца и 3 внучета и повече няма и да има. Сестрите на жената имат по едно. Толкоз.

Фереджетата имат доста високи изисквания за състоятелността на мъжа и държат да им се плати хубава зестра, пищна сватба, да ги издържат. Не са за всяка уста лъжица. За най-малкото тичат да се развеждат и после не щат да се женят. Имаме фередже в блока с 4 деца, но е чистокръвна французойка. Майка и и баща и и купуваха апартаментите, колите за 6 пътника, гледаха и децата. Тя няма да може да направи същото за всичките си деца. Другото ни фередже е с 3 деца и разведена. Събота и неделя са при бащата, а през седмицата ги водят ту майка и, ту баща и. Останалите араби са с по 1 или 2. 

Но, ти имай 5 или 6! Успех.

# 119
Е, то в днешно време малко млади жени се проектират като съпруги и майки, 60% от децата се раждат извънбрачни при безплатни противозачатъчни и аборти. Бабите ми са се притеснявали дъщерите им да не се забременят неженени. Майките ни просто искаха и мечтаеха да видят внуче, може и по скайп, на крехката възраст от 60-70г. Много от нас знаем, че внуче няма да имаме, защото дъщерите ни не щат деца. Бракът става отживелица. Остава хубав секс и кинти. Класика.
Какви са тия безплатни противозачатъчни?

Общи условия

Активация на акаунт