Неразположение по време на цикъл при тийнейджърка

• 966
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте. И на доктор ще отидем ама до тогава да попитам. Дъщеря ми е на 14 г. От една година има цикъл. Като цяло е нередовен, закъснява подранява. Първо беше слаб, после се засили. Сега от два месеца има ужасно разтройство, което продължава предния ден от цикъла до последния. Като приключи и разстройството приключва като нищо не му влияе. Хапчета, храна. На училище не може да ходи. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно. Какво мога да направя. Мислех да й дам вечерна иглика.

# 1
И аз съм така - имам ли цикъл, имам и разстройство. Не съм намерила нещо, което да му повлияе, или поне не съм направила връзката... Вечерната иглика е за по-безболезнен цикъл и пмс, не знам как ще повлияе на разстройство...

# 2
Вечерната иглика има като възможен страничен ефект стомашни проблеми, затова не смятам, че е удачно в такива случаи.

# 3
Ох ясно, няма да я давам. Ами да тя баба й е била така, та може и по наследство нещо не знам.

# 4
  • София
И аз напоследък съм с цикъл и разстройство. Пия Лопедиум и пробиотици, криво-ляво закрепвам.

# 5
Ми и лопедиум и давах и пробиотик. Нищо. Като спре като с магична пръчка изчезва. Ама при нея е много. Сутрин по три пъти ходи на вода направо. След това край, нищо и няма до другата сутрин

# 6
Само ще кажа, че е много тъпо колко малко се говори за разстройството и цикъла. Grinning

Аз съм така, но само деня пред цикъла/първия ден. Точно в този период не съм използвала лекарства, защото е за кратко, но иначе съм фен на Стоперан.

# 7
Ами мускулни спазми. Това ще каже всеки лекар.  Лопедим или друго от този вид.

# 8
Взех имодиум да видим с него какво ще се получи.

# 9
Пробвайте всичко възможно смекта, активен въглен също. Все нещо ще проработи.

# 10
  • София
От друга тема се сетих - пуснете фекална проба, може да има нещо.

# 11
Аз бях така в тийн годините си. Спаси ме пробиотик, изписан от АГ. За съжаление не помня какъв, но от тогава не съм имала проблеми, вече повече от 15 години 😅

Общи условия

Активация на акаунт