Къде се запознахте с половинката си

• 12 669
  • 359
  •   1
Отговори
# 315
Някои им киселее.
Ами приемете, че има шрокоскроени хора.

# 316
Мен ми е било хубаво да имам такива приятелки и без непременно да се очаква нещо друго, общуването, темите на разговора да други в стеснение с коч компанията. Да не говорим за чисто практичната страна - тези приятелки имат свои приятелки, с които понякога много лесно става заварката. Почти всичките ми гаджета са били приятелки на мои приятелки. Проблема при мен е, че винаги се е стигало до желания за нещо повече у едната страна и от там са следвали доста неприятни последствия, особено след като съм забил приятелка на приятелката ми.

# 317
Абе приемаме... ама аз от 20-25 години откак движа с мъже, не съм срещал нормален мъж в мъжка компания да не каже "алеле майко, само да ми падне, ще я скъсам" за някоя готина мацка, с която движи.
Пред тебе може да не го споменават, ама ти си мисли, че си говорите за международното положение и че се въртят край тебе ей така да си обогатяват културните познания.

# 318
Нещо май не се четете. Т.е.мъжете не четат жените. Като в сексистки виц сте.

# 319
  • София
Абе приемаме... ама аз от 20-25 години откак движа с мъже, не съм срещал нормален мъж в мъжка компания да не каже "алеле майко, само да ми падне, ще я скъсам" за някоя готина мацка, с която движи.
Пред тебе може да не го споменават, ама ти си мисли, че си говорите за международното положение и че се въртят край тебе ей така да си обогатяват културните познания.

Ясно ми е, но не виждам защо трябва да го мисля Laughing То си е тяхна работа. Не ми и пречи попринцип. Нормално е мъжете да имат такива желания, нормално е хората да им е приятно да общуват с привлекателни хора от другия пол. Не виждам проблем никъде.

# 320
На мен ми е било проблем, защото неподходящата оферта все изскача в даден момент. И после отиде приятелството...

# 321

Ясно ми е, но не виждам защо трябва да го мисля Laughing То си е тяхна работа. Не ми и пречи попринцип. Нормално е мъжете да имат такива желания, нормално е хората да им е приятно да общуват с привлекателни хора от другия пол. Не виждам проблем никъде.

Абе проблем си е като очакваш всеки момент да ти се налети. Внимаваш за всеки жест или дума да не дадеш погрешен сигнал, едно напрежение си е определено. И това при дългогодишни отношения, където нямаше такива работи в началото. Не знам, може би с приятелства от детството и по зряла възраст да не става така, ама с тия моите от тийн годините и ранните 20 все до там се стигаше по един или друг начин

# 322
  • София
Да ти кажа, отдавна съм спряла да мисли какво ще си помислят хората, и в частност мъжете. Каквото и да правиш, и нищо да не правиш, все ще се намери някой да го интерпретира грешно. Държа една линия и каквото стане. Приятелство не може да се развали, само да се разбере, че всъщност не го е имало. Пък и вече не сме 20-годишни, вярвам, по-зряло гледаме на нещата. В компанията ни има и мъжете, на които съм отказвала среща.

# 323
  • Столичанин ама не в повече :D

Викаш жените ама изообщо нямат такива желания Wink (и да, звучи хубаво само на хартия ама не и в реалността, щот на няколко пъти ми се е случвало да ми обясняват за определени действия, че те могат да ги правят, щото са жени ама аз не мога да ги правя щот съм мъж Thinking ).

# 324
  • София
Към когото съм имала, са се реализирали и не ми стои в "приятелския" кръг Wink Иначе естествено, ще жените не остават безразлични към привлекателните мъже, къде видя да твърдя друго Joy За тебе разбрахме, просто не го вярваме Laughing

# 325
  • Столичанин ама не в повече :D
Да ама ако си в сериозна връзка/омъжена с деца/без деца пак ли ги реализираш, ами ако мъжът не ще (щот иска спокойствие, а не драми), а това за мен какво вярваш ли не е ирелевантно в случая, ама интересно защо ли трябва да го споменеш. Комплекси (или закачки тип детската градина Smile )!?

# 326
# 327
  • София
Не знам с какви и колко първобитни мъже общувате, но явно ние общуваме с останалите.

# 328
  • София
Да ама ако си в сериозна връзка/омъжена с деца/без деца пак ли ги реализираш, ами ако мъжът не ще (щот иска спокойствие, а не драми), а това за мен какво вярваш ли не е ирелевантно в случая, ама интересно защо ли трябва да го споменеш. Комплекси (или закачки тип детската градина Smile )!?

Сега, като съм в сериозна връзка, изобщо не се занимавам и не задълбавам в такива неща. Но иначе мъжът да не ще, не ми се е случвало.

Ако такива неща приемаш за закачки, нищо чудно, че все ти се струва, че те свалят Joy

# 329
Не знам с какви и колко първобитни мъже общувате, но явно ние общуваме с останалите.
Или пред вас не смеят да кажат, че да не развалите приятелството?
Но иначе мъжът да не ще, не ми се е случвало.
Едва ли и ще се случи. То и Базилка ако остане насаме у някой от "приятелите" си и ако каже брей тука голяма жега, я да се посъблека малко, и не вярвам да си останат само приятели.

Общи условия

Активация на акаунт