Февруарски мами 2024

• 38 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Момичетата,които скоро минахте преглед,колко мм са измерени вашите ембриончета в тези седмици ?

# 316
  • София
Момичетата,които скоро минахте преглед,колко мм са измерени вашите ембриончета в тези седмици ?

Аз бях днес и двете около 4 мм.

# 317
По отношение на тестовете не съм правила предния път. Правих БХС за което после съжалих. Само ме стресира… макар резултатите да бяха в норми. Второто БХС не го правих. Сигурно и сега ще е така. То май е някаква лотарийна статистика… ама…

# 318
Аз ще се следа при репродуктивният си доктор..Когато го попитах за пренатест ми заяви че иска първо БХС ако там имало отклонения тогава пренатест,но ако настоявам толкова ще ми направят.Чесно казано се зачудих доста дали да го правя вече, а и съм с близнаци а при тях не било толкова точен или поне така разбрах 😫

# 319
Ние бяхме по фонд и въпреки това за допълнителни изследвания и лекарства към 2000 лв за месец и половина.. Но да сме живи и здрави, трябва да имаме пухкави финали, както се казва ❤️
Тези, които сме инвитро и не сме били по фонд, гледаме много да не се замисляме по финансовата част Grinning
GrinningGrinning

# 320

12 мм в 7 гс+3 Simple Smile

# 321
Здравейте мами. Чета ви почти от началото на темата, но не смеех да се запиша и аз. В момента съм в 7гс, с два предишни спонтанни аборта в 5гс и 6гс през година време. Ходих вече на преглед, но предвид спонтанните аборти лекаря ме гледа с коремен ехограф и все още не сме чули пулс. Предишния ми лекар не ме е пращал да си правя изсл. за тромбофилия, но сега реших да си направя и за жалост днес стана ясно, че я имам. Сега съм още по-притеснена, но се старая да мисля позитивно. Съжалявам за дългия пост. Пожелавам на всички да сте добре и февруари да гушкате своите бебчета!

# 322
Честито и ти желая от сърце всичко да е наред! ❤️ Сподели ли с доктора си резултата? Би трябвало да ти назначи терапия.

Здравейте мами. Чета ви почти от началото на темата, но не смеех да се запиша и аз. В момента съм в 7гс, с два предишни спонтанни аборта в 5гс и 6гс през година време. Ходих вече на преглед, но предвид спонтанните аборти лекаря ме гледа с коремен ехограф и все още не сме чули пулс. Предишния ми лекар не ме е пращал да си правя изсл. за тромбофилия, но сега реших да си направя и за жалост днес стана ясно, че я имам. Сега съм още по-притеснена, но се старая да мисля позитивно. Съжалявам за дългия пост. Пожелавам на всички да сте добре и февруари да гушкате своите бебчета!

# 323
Аз не мога да си обясня защо при последващи аборти това не е първото изследване, което да правят докторите! Дано да ти назначат подходящата терапия, защото е много важно, клексан или фраксипарин би трябвало да ти изпишат Ralitsa.t.b ! Пожелавам ти успех и здрави нерви Simple Smile

# 324
Рали, аз съм с тромбофилия и след установяването и терапия имам здраво дете. Ще ти назначат инжекции, звучи страшно, но не е, следене на кръвосъсирването, чести доплери и всичко ще бъде наред! Стискам палци 🤞.

# 325
Благодаря ви много момичета! И аз не знам, защо до сега не ми бяха казали да се изследва. Жената от лабораторията ме посъветва и на своя глава реших да си направя някои изследвания. От малък град съм и тук няма кой адекватно да ми назначи терапия. Чак в понеделник ще отида в Пловдив, реших да отида при Ставрев на преглед. Има ли някоя мама, която се следи в Пловдив в Селена?

# 326
Здравейте, момичета. За прогестерона : последно го мерих 20 дни след трансфер и беше 39.9 ng/ml. Същия ден имах зацапване… от тогава не съм го мерила.
За въпроса за размера на ембрионите: аз бях на преглед миналата седмица 6г+2дни, видяха се два ембриона с размери 0,44см 0,46см отговарящи на 6г.+1.
Днес бях на работа в офиса(по принцип работя от вкъщи) и имах пак зацапване, което пак ме притесни, въпреки че миналия път АГ то ми каза, че се случва и да не се притеснявам…
Също така имам ужасно главоболие, четох, че може да се пие парацетамол. Така ли е?

# 327
  • София
Може, да. Пий и не се мъчи, но не прекалявай. Аз миналата бременност бях с ужасно главоболие и в МД ми казаха да пия аулин.... Не съм пила де. Пих парацетамол.
Здравейте, момичета. За прогестерона : последно го мерих 20 дни след трансфер и беше 39.9 ng/ml. Същия ден имах зацапване… от тогава не съм го мерила.
За въпроса за размера на ембрионите: аз бях на преглед миналата седмица 6г+2дни, видяха се два ембриона с размери 0,44см 0,46см отговарящи на 6г.+1.
Днес бях на работа в офиса(по принцип работя от вкъщи) и имах пак зацапване, което пак ме притесни, въпреки че миналия път АГ то ми каза, че се случва и да не се притеснявам…
Също така имам ужасно главоболие, четох, че може да се пие парацетамол. Така ли е?

# 328
И_м_с, да пий! Аз също съм с мигрена и пия, по принцип не ми действа, много ми е слаб, но когато съм бременна парацетамола винаги ми е помагал.

# 329
Момичета, стискайте ми палци Cry Преди малко видях кафяво течение по ежедневната превръзка и сякаш буца ми заседна в гърлото. Веднага писах на доктора и той каза да лежа тази вечер и да отида утре да ме прегледа за всеки случай. Днес имах имах и повече от обичайното болки в корема и кръста, но не бяха силни. Направо ми се къса сърцето като си представя, че ако нещо е тръгнало да става, не може да бъде спряно. Cry В момента течението го няма, явно е било еднократно, но ми е страшно притеснено.

Общи условия

Активация на акаунт