Февруарски мами 2024

• 39 002
  • 743
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Стискам палци всичко да е наред, почивай си сега и се оптай да си спокойна, утре ще отидеш да те видят. Случва се да има зацапване и не е задължително да има проблем. Кураж и спокойно!

# 331
  • София
Всичко ще бъде наред. Легни и си почивай.

# 332
Момичета, благодаря за отговорите.
@Sofia22 не се притеснявай. Аз също имах такова зацапване даже днес за втори път. Първия път веднага писах на координаторката в Турция, понеже ин витро то беше там. Тя ми каза,  ако зацапването е кафеникаво няма проблем, само ако е червено да не пия аспирин протекта. След 2 дни бях на преглед и тя ми каза, че всичко е наред и че не е притеснително леко кафеникаво зацапване. Знам, че човек иска не иска се притеснява. Стискам палци дано всичко да е наред!

# 333
@Sofia22 много жени имат такова зацапване, всичко ще е наред Hands V

Аз днес бях на преглед, като последните два дни бях доста притеснена, защото както ми се гадеше ужасно преди два дена рязко спря и в главата ми се разигра най-черния възможен сценарий... Но аз съм си обременена психически, имам един мисед в 8г.с. преди каката и с нея също бременността ми мина на тръни в началото... Сега изглежда всичко е Ок, 6г.с+3 дни съм, измериха ембриончето 0.84см, което пишеше че отговаря на 6г.с+5 дни. Чухме и сърчице и вече си отдъхнах малко 😊

Иначе фетална записах за 01.08, че нямаше по-ранен час, а държах да ме гледа отново д-р Стратиева в Оскар Клиник. Предната бременност тя ме гледа и на трите фетални, а освен това и раждах при нея и е страхотен човек и специалист.

# 334
София, зацапването щом е тъмнокафяво е стара кръв! Опитай се да се успокоиш, възможно е да е кръв при закрепянето на точицата.
Suadela, благодаря, че каза за часовете при Стратиева, че аз при нея се следях миналия път и също искам сега при нея… но чакам поне да видя сърце и тогава ще звъня. Дано остане нещо и за мен

# 335
София, стискам палци всичко да е наред! Вярвам, че ще е така Yellow Heart лежи и си почивай, но и се опитай да не мислиш негативно Simple Smile щом е кафеникаво, всичко е наред!

# 336
  • София
София, ако много те притеснява, иди до спешното.

# 337
Мен сега ме заболя корема, ниско. Като менструални болки. Хем знам, че уж е нормално и съм имала и преди, хем така ми стана тревожно.
И тия капсули Натаспин, са такива огромни, това как са мислили изобшо да се преглъща! Повръща ми се, засяда ми на гърлото

# 338
Здравейте и от мен момичета! Ще изчета всички коментари след малко за да се запозная малко повече с вас! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Много ми е приятно! Буквално днес видях 2 чертички....за мен това ще бъде 2ра бременност имам дъщеричка на 5 годинки и половина.За мен беше изненада честно казано,не очаквах да се получи от 1вия път ( и с първото беше така Grinning ),но пък бях сигурна,че съм бременна 1 седмица преди теста...първият симптом беше честото или направо ПОСТОЯННОТО уриниране Grinning. Аз съм от гр.Бургас. Студентка съм специалност Акушерка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ако имате въпроси и тн. с удоволствие бих помагала Grinning Simple Smile Моят преглед е насрочен за след около 2 седмици,предполагам и на всички ви.Всъщност моя термин по календар излиза на 24февруари,но по мои сметки е на 28ми,както си ги смятаме ние.Аз за тази група ли съм? Grinning понеже виждам,че вие сте по напред от мене.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 23:07 от Midlife

# 339
Midlife добре дошла и честито! Ще бъде прекрасно да имаме акушерка в темата! Дано и ние да сме Ви полезни.

# 340
  • София
София, стискам палци, всичко ще е наред! Пиши като минеш прегледа. Аз след вчерашния преглед като ходя имам чувството, че си усещам яйчниците като натъртени. Някаква лека болка от двете страни.
Добре дошла, Midlife Simple Smile

# 341
Midlife за тук си разбира се, щом си февруари Wink пък и да не си няма да те върнем хахаха аз си изчислих най накрая термина сама хахахах по IVF календара се пада 14.02 хахахах егати, никога не сме го харесвали с ММ тоз празник, ако вземе и да се появи тогава, в което не вярвам, поне ще има какво да празнуваме Simple Smile
Какво мислите за зодиите? Вярвате ли в тяхните тълкувания? Аз имам едно дете раче, а за късмет и ММ е раче, все се надявах да си имам още едно Лъвче (като мен) за подкрепа, но дай Боже ако всичко е наред ще сме с Водолейче у дома...

# 342
Midlife за тук си разбира се, щом си февруари Wink пък и да не си няма да те върнем хахаха аз си изчислих най накрая термина сама хахахах по IVF календара се пада 14.02 хахахах егати, никога не сме го харесвали с ММ тоз празник, ако вземе и да се появи тогава, в което не вярвам, поне ще има какво да празнуваме Simple Smile
Какво мислите за зодиите? Вярвате ли в тяхните тълкувания? Аз имам едно дете раче, а за късмет и ММ е раче, все се надявах да си имам още едно Лъвче (като мен) за подкрепа, но дай Боже ако всичко е наред ще сме с Водолейче у дома...

Аз лично вярвам, че има общи черти между хората от една зодия. Не съм вманиачена, но го виждам в хората около мен. Майка ми е рак, дъщеря ми също е раче... инатливо Smile Водолеите май са по-благи или поне на това се надявам Joy Пък аз съм козирог и мъжа ми като разбрахме, че съм бременна се избъзика и леко стреснато попита "Това нали не се пада януари" JoyJoy

# 343
И аз така, виждам сходни черти у хората, които са една и съща зодия! Моето раче (малкото) е доста чувствително и не чак толкова инатливо, но с майка лъвица няма как да е иначе! LaughingGrin

# 344
  • София
Мисля си, че всеки си отговаря на зодията, малко или много. Странно ми е, че ще имаме водолейче. ММ е Лъв, аз Козирог… Само че аз съм си избрала да съм тази зодия / родена съм доста по-рано/ и все пак си отговарям на зодията Grinning. Да си призная, като разбрах ,че съм бременна и ползвах калкулатор за термина, се замислих ако е секцио няма ли да е възможно да е козле в края на периода Grinning Предвид дискомфорта и посещенията до спешното, вече искам да си е до термин.

Общи условия

Активация на акаунт