Февруарски мами 2024

• 38 954
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На мен по принцип ми става лошо от взимане на кръв. Хванах му цаката, до колкото е възможно. Ходя в Рамус на Сточна гара и понеже там е на конвейр, докато седна съм си тръгнала. Нямам много време за реакция.

# 361
И аз нямам все още никакво гадене, освен че съм раздразнена и се чувствам подута, и гърдите ми са едни тежки и чувствителни, друго не мога да определя като симптом.
Аз съм на море, но някак си си чакам 29.06 вторият преглед и съм на тръни.Не влизам в морето, защото в събота ме болеше кръста и водата ми се струва хладна и не искам на простуда сега кръста ..
Като гледам вашите чхг- моето доста високо ми се вижда 🫣🥹

# 362
  • София
Аз да питам със замайването как се справяте, може ли нещо да се направи. Чувствам се ужасно, все едно всеки ден съм с махмурлук на работа и ми е изключително трудно да се концентрирам да работя.

# 363
Аз бях така дните преди да разбера, че съм бременна. Взех си 2 дни болничен, то просто нямаше как и си лежах. Постепенно отмина. Simple Smile

Аз да питам със замайването как се справяте, може ли нещо да се направи. Чувствам се ужасно, все едно всеки ден съм с махмурлук на работа и ми е изключително трудно да се концентрирам да работя.

# 364
Цитат на: Midlife [b
[/b]link=topic=1559993.msg46603343#msg46603343 date=1687377361]
Здравейте и от мен момичета! Ще изчета всички коментари след малко за да се запозная малко повече с вас! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Много ми е приятно! Буквално днес видях 2 чертички....за мен това ще бъде 2ра бременност имам дъщеричка на 5 годинки и половина.За мен беше изненада честно казано,не очаквах да се получи от 1вия път ( и с първото беше така Grinning ),но пък бях сигурна,че съм бременна 1 седмица преди теста...първият симптом беше честото или направо ПОСТОЯННОТО уриниране Grinning. Аз съм от гр.Бургас. Студентка съм специалност Акушерка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ако имате въпроси и тн. с удоволствие бих помагала Grinning Simple Smile Моят преглед е насрочен за след около 2 седмици,предполагам и на всички ви.Всъщност моя термин по календар излиза на 24февруари,но по мои сметки е на 28ми,както си ги смятаме ние.Аз за тази група ли съм? Grinning понеже виждам,че вие сте по напред от мене.

Здравей аз също съм от Бургас,кой ще те следи?

# 365
Здравейте,
Записвам се и аз с термин 8.02.2024 по приложение. На 32г с момченце на 3 годиники. Живеем в София.
Бременността засега върви леко и нямам оплаквания за разлика от предната. Чак ми е странно. Бях преди няколко дни на преглед и чухме пулс. Следващ преглед съм запазила в 8г.с. При първия преглед се видя малък полип, но АГ ми обясни, че често се случвало в началото на бременността и по всяка вероятност ще изчезне сам с напредването.ДАНО!
Планувате ли вече къде ще правите първата ФМ?  Мислите ли да правите пренатален тест и към кой сте се насочили?

# 366
Забравих да спомена, че и аз съм от Бургас

# 367
Аз мисля да си направя биохимичен скрининг май се води ранна фетална морфология при Д-р Чучумишев. Бях чела добри отзиви за него, а клиниката, в която работи се оказа на съседната улица Simple Smile
За пренатест много се чудя дали да е преди БХС или след, но май съм решила да го направя, за да съм спокойна. Спрях се на prenatest.bg Пренатест стандарт плюс.

# 368
Др. Кироваков. Той ми следи и първата бременност.
Цитат на: Midlife [b
[/b]link=topic=1559993.msg46603343#msg46603343 date=1687377361]
Здравейте и от мен момичета! Ще изчета всички коментари след малко за да се запозная малко повече с вас! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Много ми е приятно! Буквално днес видях 2 чертички....за мен това ще бъде 2ра бременност имам дъщеричка на 5 годинки и половина.За мен беше изненада честно казано,не очаквах да се получи от 1вия път ( и с първото беше така Grinning ),но пък бях сигурна,че съм бременна 1 седмица преди теста...първият симптом беше честото или направо ПОСТОЯННОТО уриниране Grinning. Аз съм от гр.Бургас. Студентка съм специалност Акушерка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ако имате въпроси и тн. с удоволствие бих помагала Grinning Simple Smile Моят преглед е насрочен за след около 2 седмици,предполагам и на всички ви.Всъщност моя термин по календар излиза на 24февруари,но по мои сметки е на 28ми,както си ги смятаме ние.Аз за тази група ли съм? Grinning понеже виждам,че вие сте по напред от мене.

Здравей аз също съм от Бургас,кой ще те следи?

# 369
  • София
Аз днес се чувствам много изнервена и притеснена, все си мисля че нещо не е наред, обзема ме някаква паника и не знам и аз как да се успокоя, в събота заминаваме за море и се надявам да се разсея и всичко да е наред.
Днес и аз запазих час за фетална при Стратиева в Оскар клиник за 4 август.

# 370
И аз записах ФМ при Стратиева, но за 21-ви август, момичета, да знаете, че е в отпуска от до 18 август, но не запомних от кога, 8-ми  ли беше, 5-ти ли беше.
Софи, много се радвам, че всичко е наред!!!
Бочинка и аз не съм на терапия още, чакам си другата седмица прегледа и тогава ще ми изпишат пак Клексан сигурно. Аз се чудя при кого да се следя сега за показателите, преди бях при Сигридов, но не знам дали ще успея да се наредя за там отново.
Ивенце, да не сме съседки с теб?

# 371
Не знам , той е зает човека чак до август , аз предната бременност я изкарах при Вецев и сега пак при него ще си се следя, той си разбира от тромбофилия , Паскалева му има пълно доверие и аз си го харесвам пупупу , не смятам да го сменям Simple Smile

# 372
  • София
И аз записах ФМ при Стратиева, но за 21-ви август, момичета, да знаете, че е в отпуска от до 18 август, но не запомних от кога, 8-ми  ли беше, 5-ти ли беше.
Софи, много се радвам, че всичко е наред!!!
Бочинка и аз не съм на терапия още, чакам си другата седмица прегледа и тогава ще ми изпишат пак Клексан сигурно. Аз се чудя при кого да се следя сега за показателите, преди бях при Сигридов, но не знам дали ще успея да се наредя за там отново.
Ивенце, да не сме съседки с теб?
Не знам Simple Smile

# 373
И аз мисля да направя пренатален този път, но все още се колебая кой. Колебая се между Геника и  Feature Health. ФМ запазих за 27 юли във Фемина при Славкова, тогава ще съм 12 седмица. Там направо взимат и кръв за БХС и няма да се налага да ходя отделно до Майчин дом

# 374
Аз имам въпрос. Защо се изчаква с терапията? При нас в Англия се започва веднага след положителен тест. Само се обадих на джипи и ми изписаха инжекциите. Без потвърждение, без кръвни. Но съм с много високо рискова мутация и правя тромбози при всяка бременност.

Общи условия

Активация на акаунт