Февруарски мами 2024

• 41 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Мляс, имаш имунитет, тоест прекарана инфекция, това е IgG. Нямаш активна инфекция, тоест в момента не си болна , това е IgM.
Леле как се уплаших 😳🥹 благодаря че ми отговори 🙏

# 496
пренатален само ако има проблем с БХС и феталната. Все още не съм записала ЖК.

За БХС съм в голяма чуденка също. Всъщност сбърках, при 4 лекари съм била досега, та един от четиримата директно ми каза да не правя заради моята преклонна възраст Grinning щяло само да ме стресне. Знам, че и във форума това доста се коментира. Другите трима нищо не са споменавали за това конкретно. Така или иначе пренатален ще правя, вероятно вижън или пренатест.

ЖК иначе май за всички е от 12гс, дори на частно. Досега ме водят, поне мен, само като за гинекологични прегледи. И яко ме разоряват вече моите, а още не са се родили Joy ама то аз съм си лудата тука Joy

За болнични мислех евентуално от личен лекар да искам, но разбира се и с него ще е весело опознаването, тъй като тъкмо го смених…ако искате да сменяте вашите, имате още 1-2 дена до края на юни. Не ми се мисли живот и здраве да стигнем до деня с избирането на педиатър, ММ вече ще си събере багажа Joy

# 497
Избрала съм си лекар, мисля и при него да направя всички останали изследвания. В петък съм на преглед и ще ги изговоря с доктора тези неща. С миналата бременност сменях лекари и честно казано до нищо добро не доведе това, всички са едни и същи. Сега този който съм избрала ми допада. Искам спокойствие, добро отношение и без излишна паника. Даже си мисля живот и здраве като му дойде времето дали въобще да ангажирам доктор за раждането или да не се уговоря с акушерка а пък при който доктор се падна на смяна за раждането...звучи ми много по добре.

# 498
Защо не пробваш Вецев ?
От кой град си? Имаш ли си някакъв лекар за момента? Аз си изсчислих термина 11.02. Това с положителното гледане не ми се коментира. Grinning

В София съм за момента, имам опция и да се “върна” в чужбина, но засега я пазя за краен вариант. Срам ме е да кажа, че досега вече съм била при трима АГ, имам час за още двама идния месец… естествено според ММ съм за лудницата, сигурно е прав. Горе-долу съм се понасочила кое някъде сякаш, но наистина рибата е още в морето…. С близнаци особено Sad

# 499
О, ще разуча и него, благодаря! Попадал ми е като име, но само това. Нова моя потенциална жертва Grinning

# 500
Първото си детенце съм раждала при д-р Вецев, сега живот и здраве пак ще съм при него. Прекрасен човек и лекар.

# 501
и аз така живот иизбраве второто при него като първото Simple Smile

# 502
  • София
Кажете малко повече за този Вецев. Как му е първото име? Къде преглежда, трудно ли е записването при него?

# 503
Иван Вецев поликлиника България , изражда в шейново. Записва си сам часовете по телефона. В момента нее натоварено като едно време 2021 😀ковид бебета . Занимава се с тромбофилии и рискови бременности предимно. И секцио по Щарк

# 504
  • София
Благодаря, Bochinka!
Аз пърото си дете го родих в Шейново и съм със смесени чувства. Ако всичко се развие нормално във времето, ще е по-лесно, но ако имам някакви притеснения, ще се насоча към МД или Токуда.
Иван Вецев поликлиника България , изражда в шейново. Записва си сам часовете по телефона. В момента нее натоварено като едно време 2021 😀ковид бебета . Занимава се с тромбофилии и рискови бременности предимно. И секцио по Щарк

# 505
след доста загуби и прекарани дни в рискова бременност много ме себе страх да раждам там. До последно се двуомях дали да не родя в токуда. Но накрая не успях да се откажа от лекаря и не съжалявам. Да аз родих секцио, и ако раждах естественно това нее опция , за мен само Олга дукат миже би е опция в тоя случай. Или Имир в Шейново. Но иначе изобщо не се оплаквам нямаше никой гадняр така да се каже 😀

# 506
Много, много исках при Олга, но към момента не мисля, че мога да се доверя поради потенциални усложения. Ще видим… до няколко седмици всяка една от нас ще има повече яснота за собствените си притеснения, кураж, момичета!

# 507
Аз също исках при Олга,но за момента още не мога да взема решение.Има достатъчно време,нека само всичко да е наред,пък след няколко месеца като е по-ясно каква е ситуацията ще се взимат решения.

# 508
Книгата ѝ, обстановката, отношението, свободата с нея са прекрасни. Проблемът е с неонатологията за потенциални проблеми, малки бебенца, спешни ситуации. При нисък риск и финансова възможност, за мен тя е най-доброто в България.

# 509
  • София
Момичета, имате ли мнение за Д-р Ковачева от Майчин дом? Ще се радвам да споделите 🙂

Общи условия

Активация на акаунт