Февруарски мами 2024

• 41 344
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
аз мислех за евантуален вбаг при нея сега но при едното от измерванията за лигавица и фоликул преди трансфера ходих в Св Лазар и точно този нейния лекар дето работят как му беше Паликов ли къв беше . Ми мери лигавицата . Ей обеснявам му че искаме да не изпуснем овулация за тва се мери лигавица и фоликул , кво мерил то чертата за меренк дори не беше на фоликула сложена, всичко грешно . Чакаш 3 часа падаше се уикенд то те си пият кафето веят се напред назад никой не раждаше . Накрая ми фирясаха преглед за 100 лв и половината ден.
За това съм скиптична малко ако нещо стане колко би бил адекватен. А предвид моя брутален страх от естественно раждане май пак ще си раждам секцио и тва е

# 511
Мисля, че и зебрите имат опит с вбак, но не съм напълно сигурна. При мен пък е обратното - огромен страх от секцио, а е вероятно това да се наложи. Ще се справим Heart

# 512
ако ти се наложи препоръчвам Вецев , той е факир на Щарк Simple Smile ама дайте да доживеем до там , то даже в следващата тема предлагам да пуснем такова как му се вика гласуване кой е инвитро 😀че аз има. чувството че повечето сме и ми е интересно

# 513
пренатален само ако има проблем с БХС и феталната. Все още не съм записала ЖК.

За БХС съм в голяма чуденка също. Всъщност сбърках, при 4 лекари съм била досега, та един от четиримата директно ми каза да не правя заради моята преклонна възраст Grinning щяло само да ме стресне. Знам, че и във форума това доста се коментира. Другите трима нищо не са споменавали за това конкретно. Така или иначе пренатален ще правя, вероятно вижън или пренатест.

ЖК иначе май за всички е от 12гс, дори на частно. Досега ме водят, поне мен, само като за гинекологични прегледи. И яко ме разоряват вече моите, а още не са се родили Joy ама то аз съм си лудата тука Joy

За болнични мислех евентуално от личен лекар да искам, но разбира се и с него ще е весело опознаването, тъй като тъкмо го смених…ако искате да сменяте вашите, имате още 1-2 дена до края на юни. Не ми се мисли живот и здраве да стигнем до деня с избирането на педиатър, ММ вече ще си събере багажа Joy

Я, куку като мен. Simple Smile Амии и моя се изнася от ден 1, защото "всички жени са минали през това" и "ама ти хич не се радваш"/пък съм имала аборт в 8гс и си ми е страх лозе пазие сега/  , ся как да обясня, че ме е страх от всичко.
Полага усилия човека, но аз съм притеснена. И все не мога да си намеря лекар и аз. Сега ходя при един, но обмислям по натам и София.

# 514
Хаха да, ще се надушим Joy
Според мен и те се притесняват, но са дори още по-объркани и от нас и не знаят как да го изразят на моменти, та им остава само да са щрауси с главата в пясъка. Истината е, че ни е още рано доста на всички в тази тема, тепърва ще има неизвестни, важното е да правим най-доброто според ситуацията Heart

# 515
И аз се присъединявам към отбора на кукувците,преди няколко месеца имах спонтанен аборт и сега съм на тръни за всичко.Следя се на няколко места и ходя всяка седмица,даже в началото и по няколко пъти в седмицата.Мъжа ми вече ме е обявил за луда,идва му тежко,че трябва да върши повечето неща сам,защото аз гледам да не се натоварвам и да се пазя повече.

# 516
Аз миналият път раждах в Окръжна при Дачева и мисля отново при нея да се запиша. Избрах я тогава, защото предпочита естественото раждане, а аз имам голяма коремна операция и всеки ми казваше, че трябва да родя секцио. В крайна сметка родих естествено. Имах няколко посещения в Шейново, но не ми допадна изобщо отношението на персонала.
Този път ми минава през акъла за частна болница заради условията, защото каквото и да си говорим в Окръжна си е мизерничко, но още след първия преглед във Вита се разочаровах страшно. В Токуда пък се виси по 2 часа да чакаш преглед..
ФМ запазих във Фемина при Славкова и при Цолова в Неоклиник. Не съм решила все още при коя от двете ще отида, вероятно във Фемина. Пренатален ще направя евентуално след това.

# 517
Хаха да, ще се надушим Joy
Според мен и те се притесняват, но са дори още по-объркани и от нас и не знаят как да го изразят на моменти, та им остава само да са щрауси с главата в пясъка. Истината е, че ни е още рано доста на всички в тази тема, тепърва ще има неизвестни, важното е да правим най-доброто според ситуацията Heart

Това със щраусите май си е баш така. Да ви се похваля днес на инжекция номер 6 вече се посиних, досеха ми остават само червени точки.
А ти пък рано, колко да е рано аз съм прочела половината бг мама сигурно. Grinning  Grinning

# 518
Засега всеки доктор ми казва преглед след месец , как така цял месец Joy та то ще откача за толкова време.та ги комбинирам на по-често Joy после след 12гс ми се ще да се кротна ама кой знае, до там да стигнем Simple Smile

# 519
  • София
И аз така си го представям, ама да видим Grinning

Засега всеки доктор ми казва преглед след месец , как така цял месец Joy та то ще откача за толкова време.та ги комбинирам на по-често Joy после след 12гс ми се ще да се кротна ама кой знае, до там да стигнем Simple Smile

# 520
И аз си мисля,че ще се кротна и успокоя след 12гс,ама живот и здраве да стигнем до там,пък ще видим.

# 521
Ох, момичета, така бях като вас с предната бременност… амиии какво да ви кажа… след 12 седмица няма кротване особено. А пък кат се роди… майкооо, само го гледаш диша ли, гледа ли те в очите, смее ли се. Ние с вече налични дечица, знам ли, май сме малко по-облагодетелствани от към липса на време да го мислим и да се филмираме, другите да кажат, ама при мен е някак… чак забравям, само това, че си изхвърлих iqos- а ми напомня,  че не съм сама в тялото си.
Та, мисълта ми е, че няма да става по-спокойно, но трябва да се насилваме да не го мислим, сега е топ момент да почнете някой курс, абе заринете се от мисловна работа, че 9 месеца ще е мъка от притеснения, от личен опит казвам.

# 522
абе не минава след 12 седмица 100% казвам после почвате ( леле нее ритал от час ) сега как да го накарам да рита , иди купи една кола , после се почват разни филми дали ще се обърне дали ще износите до срок 😀после ражданетт после след раждането ептен. Сега колко ще кървя ( 40 дена егати ) сега белега ако е секицио кога ще се оправи , а шо реве сега това бебе , диша ли , спи ли добре , режима как е 😀мамата си трака. Аз съм с 1 но чесно казано в момента има кой да я гледа и аз лежим по цял ден и по цял ден мисля понеделнишкия преглед. Грам не ми се занимава с дъщеря ми в момента чувствам някаква апатия нещо . Обичам я много я оьичам ама нещо ми става. И ми се гади постоянно а е едва 6 та седмица.

# 523
Аз разбирам тези от вас, които са минали през дълъг път до зачеване и може би на ваше място също бих се притеснявала за всичко. Честно казано, първата ми бременност беше страхотен период за мен, чувствах се прекрасно, ходих на разходки, радвах се на живота и въобще не всичко, което предстои...Сега съм заета с работа, дете, ангажименти и не ми остава много време да го мисля, но отново се наслаждавам на процеса, а и ние нямаме планове за повече деца, така че ако е рекъл Господ след благополучно то развитие на тази бременност и появата на второто бебе ще приключим с бебе правенето....затова ми се иска да запомня всеки един момент с приятното усещане на това да си бременна и да създаваш живот Heart

# 524
Аз имах тежка бременност с първото ми дете-скъсена шийка,серклаж,контракции от началото и цялата бременност лежане.Е,не можах да се успокоя до края,все треперех да не родя преждевременно.Родих след термин Simple Smile После обаче имах миседа,който се разбра,че е заради хромозомна аномалия и явно след него получих голям шок и си ми остана травма,месеци наред бях в депресия и апатия и нищо не ми се правеше.Беше ме много страх да забременея отново.В крайна сметка 7 месеца по-късно забременях и единствения начин да не го мисля и да не се притеснявам е да ми направят лоботомия или да ме натъпчат с успокоителни,ама те са забранени за бременни,така че и това не става Grinning

Общи условия

Активация на акаунт