Хотел Кавала

• 2 445
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Таман се прибрахме от Гърция (малко преди Халкидики). Знаците им са истинска загадка - без никаква реална причина (магистралата си върви нормално) се редуват 80, 100, 110, 130... Но и никой не спазва ограниченията, всички карат според това какво позволява пътят. И полицай не видях нито веднъж за хиляди километри в Гърция (нито сега, нито друг път).  Имайте предвид обаче, че понякога засичат - може в лява лента да идва кола с висока скорост, колата от дясно изпреварва с много по-ниска и задният скача на педалите. Не знам дали е невнимание и небрежност, или някаква протестна реакция "аз карам с разрешената скорост, ти като караш бързо оправяй се".

# 16
Миналата година, нацелихме много добър хотел в Кавала - хотел Oceanis - централно местоположение - гледка срещу пристанището, подземен паркинг, чиста стая, с включена добра закуска. За съжаление оттогава, когато и да проверя винаги ми излиза разпродадено в Буукинг.

# 17
Преди година или две наехме страхотна къща през Букинга. И цената беше съвсем прилична. За съжаление не пазя много снимки (без хора на тях). Само антрето и стълбата към втория етаж и част от дневната. Но давам идеята, че не  е нужно непременно да е хотел.

# 18
Преди година или две наехме страхотна къща през Букинга. И цената беше съвсем прилична. За съжаление не пазя много снимки (без хора на тях). Само антрето и стълбата към втория етаж и част от дневната. Но давам идеята, че не  е нужно непременно да е хотел.

А може ли малко повече инфо за къщата ?

# 19
Съжалявам, не помня и честно казано не ми се рови. Но ако се търсят къщи в Кавала все ще излезе, аз така я намерих. Ако не тя, то друга. Бяха 3 или 4 на уличката - тотално ремонтирани, нагласени, обзаведени...

# 20
  • Варна
Скрит текст:

А може ли малко повече инфо за къщата ?

може би  е тази https://www.booking.com/hotel/gr/four-season-maison-2.en-gb.html … _availability_msg

# 21
Да, точно тази е. Но на уличката имаше няколко подобни в редица. Спалните не са нещо особено, но дневната е супер за купони.

Общи условия

Активация на акаунт