Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, обсъждани във форума?
Кои са някои от предложените места за срещи на майките в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните проблеми, обсъждани във форума?
-
Кои са някои от предложените места за срещи на майките в София?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Кои са някои от предложените ресторанти в района?

да привършим до април.направо не си представям през април да започнем ремонта.
..., а кашлицата и хремата и идея си нямат да се махат
, хем са толкова нежелани гостенки... оффф, тия дни трябва да ходя на преглед и да видя бебчо
Обаче като ти прочетох мнението за чистенето и съхненето се размислих ... Дървените легла по принцип се мият, ама за бърсането на прах под и зад него не се сетих. Да имаш снимка на твоята кошарка? Виждала съм десетки такива и ме интересува на теб кое ти е харесало. Моите кръстници имат такова

мНОГО писане много нещо, много е хубаво да си мислим за парцалки, но си мисля 4е е раничко още. Не 4е съм суетна, но препочитам за момента да съм малък егоист и да мисля за себе си. А бебока жив и здрав да ми е голичък няма да го оставя.
И за всички мами които като мен се притесняват за килцата си. Докторите нарочно ни се карат за качените кила, но мисля че и има защо. В крайна сметка бебето от сладкото или от пицата какво ли си набавя?!?
и аz от блиzо 2 месеца влиzам само в панталоните си zа бременни...
Около мен ни6то ново,6те пи6а ако има..Чао zа сега
Надявам се да дочакаме юни и да се появим на бял свят успешно!
. И да сме живи и здрави до юни "поуголемени", а след това всяка с по едно здраво бебе
. И като съм заподреждала " На това се надявам, на онова се надявам..." ако беше момиченце, бебето щях да го кръстя НАДЕЖДА
. Целият заден (на гъзето) шев на бременните ми дънки отиде в историята
и вика - НИЩО ТИ НЯМА! Абе как нищо ми няма
. И ви казвам, такава модна гледка станах