Правилно ли направих, че поисках да скъсаме?

• 7 115
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря много за отговорите! Изглежда решението е правилно, но сега остава по-сложното - справянето с периода след раздялата...Ако имате някакви съвети - ще съм благодарна...Като на влакче в лунапарк се чувствам - в един момент супер увереност колко ми е добре без него, в следващия момент се разревавам докато тичам в парка... :/ Не съм коментирала с приятели, не ми е комфортно, а от общите ни приятели разбирам, че явно и той нищо не им е споменал.

# 61
  • Най-красивата страна
И аз мисля,че за него това е връзка само за секс.
И затова отделя толкова малко време за теб.
Ако връзката беше сериозна ,нямаше да се виждате само 2-3 пъти в седмицата за 20 минути.
А за да опознаеш един човек ти трябва да общуваш по-дълго време с него.При вас това липсва.

За мен и 6 месеца не са достатъчни,за да искам да заживеем заедно.

Правилно си постъпила.

# 62
И аз мисля,че за него това е връзка само за секс.
И затова отделя толкова малко време за теб.
Ако връзката беше сериозна ,нямаше да се виждате само 2-3 пъти в седмицата за 20 минути.
А за да опознаеш един човек ти трябва да общуваш по-дълго време с него.При вас това липсва.

За мен и 6 месеца не са достатъчни,за да искам да заживеем заедно.

Правилно си постъпила.

Не знам, в началото тръбеше на приятелите си колко е щастлив с мен, дори ме запозна с няколо от тях...може би е имал грешна представа, че ще съм ок с това да прекарваме толкова малко време заедно (и аз наистина нямах проблем с малкото време до сега - прикипя ми едва сега, когато реши, че иска по-малко обвързване и още по-малко време заедно)

# 63
  • Най-красивата страна
Важното е ,че си осъзнала,че не си му приоритет.
Всеки прави грешки,важното е да не ги повтаряш.
Ако един мъж има сериозни намерения,той ще се постарае да отдели време за теб,колкото и да е зает.
Сега няма защо да ревеш за него,радвай се,че си прекъснала връзката навреме.Защото заради един такъв Мунчо може да си пропилееш най-хубавите години в чакане.
Гледай напред,излизай с приятелки,купи си нова рокля ,намери си занимание ...
Мъжете не са се свършили ..

# 64
  • Чужбина
Благодаря много за отговорите! Изглежда решението е правилно, но сега остава по-сложното - справянето с периода след раздялата...Ако имате някакви съвети - ще съм благодарна...Като на влакче в лунапарк се чувствам - в един момент супер увереност колко ми е добре без него, в следващия момент се разревавам докато тичам в парка... :/ Не съм коментирала с приятели, не ми е комфортно, а от общите ни приятели разбирам, че явно и той нищо не им е споменал.

Първо една шега, да си пишем на лични? Simple Smile

Мисля, че раздялата се преодолява с разнообразие и мислене в посока, различна от самозатварянето и самосъжалението. А това означава повече дейности, вкл. повече работа, излизания на кафе или питие с колеги и приятели/ познати, спорт, хоби, любими занимания. Може би книгите и филмите не са от най-препоръчителни, защото те създават носталгия, меланхолия, тъга и пр. Но комедии и мюзикъли, защо не?

Здраве и успех!

# 65

за мен номер 1 стой сама минимално време, излизай при всяка възможност с приятели
Сега като направиш едно море ще ти излезе малко мъка от главата Simple Smile

Поглези се в нещо, направи неща за себе си , разкрасяване, дрешка, каквото ти се прииска

# 66
Според мен трябва да празнуваш, че си се отървала от този егоцентрик. Повярвай ми, преживяла съм години наред във връзка, в която аз не съм приоритет на въпросния човек и ме е възприемал като част от мебелировката. Много е травмиращо и мъчително. Ти поне не си загубила много време. Ще срещнеш много по-достоен човек, с когото да се допълвате и да се обичате.

# 67
Даваше ми внимание, но малко - като че ли с времето съвсем намаля...и на него задълженията на работа му станаха повече де, но ако на 27 е толкова натоварен служебно, представям си само какво ще е след няколко години, ако се издигне...С времето явно бях свикнала да оценявам и малкото внимание, което получавах...но често се намирах в ситуация, в която нещо ме е ядосало или не се чувствам добре, а той е прекалено зает, за да го занимавам (или ми отделяше по 5 мин за разговор и толкоз)...не знам, ако половинката ти не е там за теб, когато си в момент на слабост, кой се очаква да те изслуша и да ти помогне?

# 68
  • Чужбина
Даваше ми внимание, но малко - като че ли с времето съвсем намаля...и на него задълженията на работа му станаха повече де, но ако на 27 е толкова натоварен служебно, представям си само какво ще е след няколко години, ако се издигне...С времето явно бях свикнала да оценявам и малкото внимание, което получавах...но често се намирах в ситуация, в която нещо ме е ядосало или не се чувствам добре, а той е прекалено зает, за да го занимавам (или ми отделяше по 5 мин за разговор и толкоз)...не знам, ако половинката ти не е там за теб, когато си в момент на слабост, кой се очаква да те изслуша и да ти помогне?
Винаги изборът е между кариера и семейство. Това е с особена тежест за жените. Става дума и за степенуване на приоритети. И каква е толерантността/ търпимостта на другия. Без търпение и компромиси ке може да стане. Но или или толерантност, или не.

Ще се появят други, не се тревожи.

# 69
Идвам месец по-късно с развръзката: писах му тия дни, ей така от любопитство,  да видя какво се случва с него и какво научавам - младежът вече е успял да се хване с нова. Simple Smile Нали имаше много работа, учене, липса на време...и кога успя, бе, драги? Simple Smile

Така че, скъпи дами, всичко е въпрос на приоритети - важен ли си за някого, време ще се намери. Не си ли важен за него - не прави човека приоритет за себе си. Уважението към себе си идва преди уважението към някакви си там момченца. Simple Smile

Дано темата помогне на някоя съфорумка в подобна ситуация. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 08:54 от SunsetSoul

# 70
  • София
Ценен урок си научила авторке. Не го забравяй и за в бъдеще Wink

# 71
  • СИ
Идвам месец по-късно с развръзката: писах му тия дни, ей така от любопитство,  да видя какво се случва с него и какво научавам - младежът вече е успял да се хване с нова. Simple Smile Нали имаше много работа, учене, липса на време...и кога успя, бе, драги? Simple Smile

...

Ти си на 31, а той на 27. Предполагам, че новата е поне с 2-3 години по-малка от него и не е на квартира.

# 72
  • София
А може и да е някоя 40+, която има собствен апартамен и се грижи за него като втора майка Joy Не виждам смисъла от такива коментари. Авторката правилно е разбрала - тя за този човек не е приоритет. Няма какво повече да я интересува.

# 73
Точно така. По-добре, че не продължи да си губи времето с него. Сега да гледа напред.

# 74
  • СИ
А може и да е някоя 40+, която има собствен апартамен и се грижи за него като втора майка Joy Не виждам смисъла от такива коментари. Авторката правилно е разбрала - тя за този човек не е приоритет. Няма какво повече да я интересува.

Ако новата беше по-голяма, авторката със сигурност щеше да го подчертае. Пък и за 6 месеца не знам за какви приоритети може да се говори. Имало е малко секс без ангажименти и сега се чувства прецакана. Нормално.

Общи условия

Активация на акаунт