Отговори
# 495
Мале мале почнаха да валят вече “дните” за бебоците 😜🥰🤗
Аз си се вълнувам за всички нас и себе си включително абсолютно еднакво ахахахха. В едно такова леко паническо преповдигнато настроение съм Simple Smile Желая леко, бързо и безпроблемно раждане на всички нас и едни здрави, немного ревящи и много пухкаво-дундавки бебчета 💙🩷
И в този ред на мисли има ли записали се за Токуда от нас Simple Smile
И другото ми питане е виждам, че се продават ел. помпи за кърма втора ръка, обаче хигиенично ли е според вас? Идеята ми е да си закупя всички пластмаски дето са необходими нови, но да закупя само апаратчето втора ръка 🤔

# 496
Според мен по-добре нова.

# 497
Според мен, щом ще замениш пластмаските с нови не е проблем.

# 498
Здравейте, момичета! Flowers Rose Малко късно се записвам при вас. Sweat Smile По принцип термина ми е на 12.09, но ще раждам секцио в края на Август. За датата се разбрахме преди няколко дни с АГ. Иска ми се да кажа няколко думи за себе си, за да се поопознаем.
На 28 години съм и това ми е първа бременност. В момента съм в 28г.с. Очакваме момче, за което от последния преглед при АГ стана ясно, че расте със седмица по-голямо Satisfied Бременността ми протича сравнително леко, не съм имала гадене и повръщане. Симптомите от началото до момента са безсъние и кървене на венците. От скоро започнаха киселини обаче, които са предимно вечер и яко подуване на крайниците. Това лято ще ми се стори дългго Satisfied

# 499
  • София
Аз си се вълнувам за всички нас и себе си включително абсолютно еднакво ахахахха. В едно такова леко паническо преповдигнато настроение съм Simple Smile Желая леко, бързо и безпроблемно раждане на всички нас и едни здрави, немного ревящи и много пухкаво-дундавки бебчета 💙🩷
И другото ми питане е виждам, че се продават ел. помпи за кърма втора ръка, обаче хигиенично ли е според вас? Идеята ми е да си закупя всички пластмаски дето са необходими нови, но да закупя само апаратчето втора ръка 🤔
Здравей, аз съм в Токуда още от самото начало, там ще е и секциото.
Много жени вземат помпа втора ръка, но по принцип не се препоръчва и от консултантите по кърмене, помпата, матрачето, шишета такива неща от хигиенна гледна точка по-добре да бъдат чисто нови, аз бих взела просто по-евтина помпа чисто нова Simple Smile

# 500
Леле… то наистина си наближава времето. Стискам палци при всички ни да мине леко! Има ли сред вас бъдещи мами, които ще раждат в Надежда?

# 501
И аз мислех за втора ръка помпа с подмяна на пластмасите, но да ти кажа като ги сметнах, цената не ми се стори много по-различна от нова. Става въпрос за Медела, като марка. За други марки може и да не е така.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 15:24 от ttd

# 502
Леле… то наистина си наближава времето. Стискам палци при всички ни да мине леко! Има ли сред вас бъдещи мами, които ще раждат в Надежда?

Да, аз съм се ориентирала към Надежда. Не съм от София, но ходих на 2 фетални там и останах много очарована от отношение и спокойствие, което ми вдъхват тези лекари. Другата седмица ще ходя пак за консултация относно раждането. Разбрах, че там не се избира екип, но някакси ми е спокойно, че там лекарите са на ниво.

# 503
Като стана дума за болниците, някой да се е ориентирал към Свети Лазар? 😊

# 504
И аз мислех за втора ръка помпа с подмяна на пластмасите, но да ти кажа като ги сметнах, цената не ми се много по-различна от нова. Става въпрос за Медела, като марка. За други марки може и да не е така.
Туко що това калкулирах…. Разликата е минимална…. Ми явно ще я вземем нова…. То като се замисля бяхме готови да даден същите пари и за уреда дето приготвя млякото 🫠

# 505
Аз ще раждам в Токуда, но се следя/следях другаде. Избрах д-р Апостолова, надавам се на естествено раждане. Simple Smile Другата седмица ми е вторият преглед при нея. Иначе стм за края на август. Simple Smile

# 506
Здравейте,

И аз съм се ориентирала към Токуда. Следя се при д-р Апостолова почти от самото начало.
Аз съм за края на август и също се надявам на естествено раждане. На последния ми преглед повдигнах въпроса и тя каза, че “по-хубаво нещо от естественото раждане няма”, така че вярвам, че не би натискала за секцио без причина.
Аз все още нищо не съм купувала за бебката. Този месец приключвам с работата и ще се отдам на приготовленията 🥰

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 14:00 от SuzanaD

# 507
Супеер, че има толкова от вас с които сме в една болница. Аз се следя от самото начало при д-р Кирякова. Имам и много добри отзиви също така и от д-р Василев Simple Smile

# 508
А някоя от вас няма ли да ражда в Шейново или само аз съм се насочила натам?

# 509
А към Селена , някой ?

Общи условия

Активация на акаунт