Отговори
# 480
Марсала, успех! Всичко ще е наред!

Jupiter sea, една приятелка заложи на астрологията, когато избираше дата. На нея също ѝ бяха дали три възможни.

Аз ако бях със секцио, не знам как бих избрала датата. Щях да оставя на доктора вероятно или на мъжа ми.

# 481
Аз бях избрала 25.07 като симпатично число и с идеята да е лъв. Но докторът като каза да е по- рано и стана ясно, че ще е рак ми беше все тая за дата и го помолих той да посочи, за да не избирам аз.

# 482
Лилиум, забравих на теб да пиша - не ги мисли тези неща изобщо, абстрахирай се колкото можеш.. Всичко ще бъде наред и няма да имаш нужда от кръвопреливане 🍀
Раче или лъвче - да е живо и здраво само 🙂

# 483
При предната ми бременност ми дадоха диапазон от 10 дати, поредни дни. По метода на изключването (кои не искам), останаха две и таткото избра от тях😀
Знам за Marsala. Някак искренно ѝ се радвам.
Днес прегледах част от дрешките, които съм запазила. Ще трябва да попълня малко липси. Все пак сезонът ще е съвсем друг.

# 484
Marsala, аз те помня, сигурна съм, че ще е наред всичко и също като докторката ти вярвам, че щом бебчето се движи добре с кг, за няколко дни няма да има разлика с родените след 37 седмица. Simple Smile

Юпитер, аз се консуртирах с нумеролог и  тя ми каза подходящи дати, но след вчерашните новини може и да се наложи по-рано секцио и при мен...

# 485
Това с избора на дата ми беше доста неприятен момент с баткото. Хич не ми се искаше да е така. Дадоха ни избор между 3 дати, а ние избрахме 4-та, защото се падаше по празници - официални и на наши роднини. Ние искахме да си има своя ден. Не сме гледали астрология, нумерология и т.н. Таткото не вярва в такива неща.

Марсала, Лилиум, Licorne, стискам ви палци нещата да се развият по най-добрия начин за вас и бебчетата ви ❤

# 486
Ужасно трудно ми е с избора на дата. Още повече че баткото е в края на август също .. Реших просто да помоля доктора да ме запише на някаква дата и това е.

# 487
Здравейте, знаете ли дали в Майчин Дом ще се навият на Неделна дата за планово секцио?

# 488
С каката термина беше за овен, но в началото. АГ ми угоди да е 7 дена по-рано секциото, за да е първия ден за овен. Сега се надявам да сме в лъв, тоест след 36 седмица, когато реши АГ или ако той тръгне да излиза като махнат серклажа. Сега стига да стигне лъв, значи е вече в хубава седмица. Това искам.

# 489
С баткото имахме избор от 3-4 дати и избрахме просто числото, което най-ни харесва.
Сега трябваше да избираме между 2-3-4 август и избрахме 3-ти, живот и здраве да е наред всичко дотогава.
На момичетата с по-скорошни дати стискам палци всичко да е наред❤

# 490
Момичета преди известно време бяхте направили група във Фейсбук може ли да ме добавите.☺Благодаря предварително!

# 491
Аз ако се наложи да родя секцио заради позицията на бебето, по-скоро бих гледала кои дати не бих искала да бъде. Чувала съм колко било важно за астрологията и нумерологията и какво ли още не, но първо, че не вярвам в тези науки, второ какъв е смисълът им, след като ти го избираш, а не съдбата? Разбира се, съвсем друга тема е това, но и аз да си споделя как го виждам това с избора на дата 😄
С две думи: ще го мисля, ако се наложи, но по-скоро ще го играя по метода на изключването.

# 492
Надявам се с всички всичко да бъде наред 🍀🍀🍀
Виждам, че повечето от писалите предпочитат лъв вместо рак- може ли да обясните защо
🤷🏼♀

# 493
Аз предпочитам рак, но съм за края на август, така че нямам шанс. А и ще раждам нормално😀😀😀
Има ли мами от Пловдив, които ще раждат в Пълмед и са ходили на отворени врати?
Аз вчера направих първите покупки. Взех няколко бодита потник, шапка, памперси и пелени. Но ми направи впечатление, че във Вис виталис имаше само размер 48 и после 56. Взех 56. От нм също Взех няколко бодита. Нещо не ми харесват бебешките неща. Трудно избирам.

# 494
Аз пък се сблъсках с друг "проблем". Тъй като около нас всичко са с бебета вече, ние сме от последните. Буквално почнаха да си чистят гардеробите от малки номерца и не само, които няма да им трябват. Хората са достатъчно близки, за да нямам притеснения за качество или съхранение, но и ние буквално се задръстихме с торби и кашончета. Та ходихме до БЧК, там искат бележки от химическо чистене, което няма как да си позволим за такъв обем, но се оказа, че социални грижи (ЦОП) искат само да са чисти/изпрани и здрави дрешките, и сортирани по пол и номера/възраст. Примерно за бебешките една торба номер 50-56, момиче, втора 62-68 и тн. и торбите да имат бележка. Питах излишно дали приемат и с леки петанца или по-захабени, нямало проблем стига да са здрави. Пиша го информативно, ако някой се сблъска с нашите терзания. Голяма помощ е да имаш кой да ти даде, но в един момент се оказах с дрехи за 5 бебета да изгледам, а не едно. Нямаме и други близки, на които да прехвърлим. Приемат и плюшени играчки, кошари, колички относително здрави, матраци и всичко, което може да се сетите.

Общи условия

Активация на акаунт