ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 38 060
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Момичета, излязоха ми кръвните резултати, частично от БХС. Утре съм на фетална, но нещо ме притесняват...

# 121
  • София
ЛейдиРоуз не гугълвай. И аз гугълвах моите и нещо ме стреснаха нещата които прочетох... После доктора смята по формули , конвертират се... Нищо общо. Та спокойно. Чакаме те утре с хубави новини!!

# 122
Здравейте момичета някой от вас осещат ли вече свойте бебчета как се движат 🤗🤗🐣

# 123
  • София
Благодаря ти Маце за успокоението. Дано да са наред нещата! Но все пак може ли така нищо да не пишат, на какво да гадая, боб ли да хвърлям?? Не се прави така.
Фъстъче, радвам се за тебе, бебчо е борец! Браво на вас двамата! 👍🏻💪

# 124

Момичета, излязоха ми кръвните резултати, частично от БХС. Утре съм на фетална, но нещо ме притесняват...

Fbhcg ми е 46.8
Papp ми е 1.425

Гибеколожката каза, че са окей, а са близки до твоите 😄

# 125
момичета в коя седмица спря да ви се гади ?

# 126
момичета в коя седмица спря да ви се гади ?

От 2 дни не ми се гади, 13+3

# 127
Благодаря ти Маце за успокоението. Дано да са наред нещата! Но все пак може ли така нищо да не пишат, на какво да гадая, боб ли да хвърлям?? Не се прави така.
Фъстъче, радвам се за тебе, бебчо е борец! Браво на вас двамата! 👍🏻💪
Стискам ти палци днес всичко да мине добре на ФМ. Ще се радвам да споделиш мнение за Искилиева, аз съм при нея, ама по-другата седмица.
Питах дали пускат и партньора, но ми казаха, че не са сигурни каква е практиката при нея. Аз лично не държа изобщо, по-скоро желанието е негово.

# 128
Привет,
В 10 гс съм и от вчера имам мн силни еднократни пробождания ниско в ляво през неопределено време. Заради кървенето в понеделник (от въорник нямам кръв) още съм на папаверин и въпреки него и високия ми праг на чувствителност като ме стрелне/пререже за секунда тази болка направо ми прималява-нормално ли е според вас?

# 129
Момичета, от тези, които слагате утрогестан вагинално, случвало ли ви се е да имате някакво като тъмно жълтеникаво течение или пак почнах да имам зацапване 🫤 вече не искам да си помислям направо, днес поне съм на док в 6

# 130
Tinydevil, при мен изтича млечно бяло на цвят. До сега такъв цвят като жълтеникаво не ми е изтичало, а когато имах зацапване направо си беше кафяво.

Devilche, аз също преди усещах такива пробождания и съм на но шпа постоянно и въпреки него съм ги усещала. Сякаш не са ми създавали проблеми тези болки, аз го отдавах на това, че се разтягат сухожилия, матка и т.н. и въпреки обезболяващите си мисля, че няма как съвсем нищо да не усетим. Чак  да ми прималява не ми се е случвало, ако нещо те притесняват и станат чести и според мен е най-добре АГ да те види.

# 131
Добро утро ,момичета! Пожелавам ви хубав и безпроблемен ден ! 🌞

Аз съм в 12 и 5 дни и още ми се гади понякога , особено след като ям плодове , а толкова ги обичам 😔 ту идват , ту си заминават симптомите, не знам и аз вече до кога така.

Devilche , щом казваш ,че са толкова силни и въпреки хапчетата не мината , отиди да те прегледат за твое спокойствие .

# 132
Момичета, моята хрема продължава каквото и да правя, за да се оправя. Днес съм на ФМ и ще питам какво мога да пия, за да ми мине по-бързо. Но въпроса ми е мога ли да взема Исла минт? Четох, че е хомеопатично.

# 133
  • София
Можеш, кой ден ти е вече от тази хрема?

Смоуки пускат мъжете, ММ беше с мен.

Мен сутринта още ми е гадно. Някой ползвал ли е домашен доплер? Поръчах от емаг един, с идеята ако не ме кефи да имам  как да го върна.

# 134
и аз ги гледах и се чудих дали да взема, ще кажеш доволна ли си

Общи условия

Активация на акаунт