ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 38 035
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, от тези, които слагате утрогестан вагинално, случвало ли ви се е да имате някакво като тъмно жълтеникаво течение или пак почнах да имам зацапване 🫤 вече не искам да си помислям направо, днес поне съм на док в 6

На мен ми се е случвало, пак е бледо като цвят, но жълтее, мисля че е утрогестана, защото го има когато се изчиства по-голямото количетво от него. По-късно следобед нямам такова нещо.

# 136
Можеш, кой ден ти е вече от тази хрема?

Смоуки пускат мъжете, ММ беше с мен.

Мен сутринта още ми е гадно. Някой ползвал ли е домашен доплер? Поръчах от емаг един, с идеята ако не ме кефи да имам  как да го върна.
Трети ден ми е.

# 137
Usergirl благодаря ти много за инфото, че аз бях готова да се панирам пак хаха аз слагам 3х2 но за първи път ми се случва с такъв цвят и затова се зачудих, ще кажа днес и на докторката разбира се Simple Smile

# 138
  • София
Mia_00 хремата, т.е риновирусите, продължават 1 седмица,та още 4 дни и ще си топ,освен ако не е алергии към полени.

# 139
Момичета, от тези, които слагате утрогестан вагинално, случвало ли ви се е да имате някакво като тъмно жълтеникаво течение или пак почнах да имам зацапване 🫤 вече не искам да си помислям направо, днес поне съм на док в 6
Здравей, аз съм на утрогестан и вече ми се случи 2-3 пъти да имам силно жълтеникаво течение наведнъж и после отминава, но иначе имам млечно бял цвят от утрогестана, питах доктора ми за течението,каза да не се притеснявам.

# 140
Vivi sunny много благодаря за споделеното, предполагам че и на мен ще ми кажат, да от него е, но просто съм изтръпнала заради предните зацапвания. А обясни ли ти защо се получава от утрогестана или не задълбават много😁

# 141
Момичета, някоя от вас следи ли си кръвното вкъщи, всякаш усещам от време на време да имам сърцебиене ли е не знам и мисля да си закупя апарат и да следя.

# 142
  • София, България
Вкъщи съм вече. Оле! Лежа си в собствения креват. Щастие и блаженство! Joy
Все пак включихме Зинат заради ешерихията коли, защото сега пък няма да ми вземе секрет за микробиология от влагалището. По-натам. Продължавам си с но-шпа и утрогестана (за сега орално, нямам проблеми все още, ама сега с антибиотика, май ще страдам с корема 🙈 )

Mia_00, възможно ли е просто да е този ринит при бременни, който често се появява? Ако да, то няма много какво да направиш, доколкото знам си е от хормоните. Хремата като цяло минава бавно, а сега още по-бавно. Аз три седмици си влачих плътно в началото.

tothemoon, аз си го следя, на два-три дни си го меря. Не всеки ден, не виждам при мен нужда. Но ако имаш оплаквания, по-добре си вземи и си го следи.

# 143
  • София
tothemoon не следя, но имам апарат, миналата година взехме, на Сендо, много е хубав и много точен, поне за 8-9ти месец е хубаво да имаме.

Фъстъче супер, хайде почивкай си вкъщи!

# 144
Аз имам Омрон за китка, много лесно и бързо се използва и от време на време си меря кръвното. Имам го от години, защото винаги съм била с висок пулс и нормално кръвно.

# 145
Фъстъче, приятна почивка вкъщи! Да няма повече тревоги!

Аз като хапна си усещам пулса по-ускорен и да ми пада кръвното. От време на време и сърцето все едно "прескача". Но това си е в рамките на нормалното. Следя от време на време с апарат как са нещата.

MIA, и аз имах хрема по едно време. Като цяло хомеопатичните неща са позволени за бременни, въпреки че според моя доктор няма да ми мине от тях Joy Чистих често носа с физиологичен разтвор и взимах и взимам Биозин мама. Ако искаш и на солна стая може да идеш.

Devilche, към 9г.с. имах 2дни такива болки, но на преглед не се установи нищо притеснително, казаха че е нормално и след ден мина от самосебе си.

Аз внимавам с нош-па, тъй като съм с тромбофилия, а то сгъстява кръвта и прави лигавицата на матката "рехава". Поне така ми бяха казали миналата бременност.

# 146
Някой ползвал ли е домашен доплер? Поръчах от емаг един, с идеята ако не ме кефи да имам  как да го върна.
Аз си купих такъв доплер още в 9 седмица и 4-5 дни някъде бях мисля , въпреки, че го дават от по-късна седмица да се ползва с малко повече упорство се получиха нещата. Сега много по-лесно намирам къде е бебчето(вече съм 11г.с), но определено ми  дава голямо успокоение понякога.

# 147
  • София
kitty905 какъв е?

# 148
Ето този модел, взех го 2ра ръка от ОЛХ, но не беше ползван изобщо даже гелчето си беше неотворено.

# 149
  • София
Подобен поръчах и аз, надявам се да става.

Общи условия

Активация на акаунт