Отговори
# 675
Спокойна съм като знам, че явно не съм само аз с такива мисли понякога. Благодаря ви за пореден път за подкрепата Heart Вчера сложих последния Циглогест, ако до седмица не ми дойде може да се изкуша да направя последния ми останал тест, ама едва ли ще стигна до там.

# 676
Честито Хоуп, взимам си от розовите памперси Heartpulse
И аз мисля, че доста бих се притеснявала през една евентуална бременност. Нормално е, когато си я чакал дълго. Пък и да не си, всеки пък чакаш да дойде следващия преглед, за да видиш дали всичко е наред.

# 677
  • София
ооо.... притеснения винаги ще има първо длаи е на правилното място, после дали се развива добре, после дали всичко ще мине наред с раждането и след това започват истинските притеснения - добре ли се грижа за него, много/ малко ли внимание му отделям, добра майка ли съм, правилно ли го захранвам, и т.н и т.н. сигурно цял живот Grinning все пак се надявам да имам шанса да си припомня всичко това

# 678
Честито Хоуп!
Бъдете всички здрави и щастливи!! Това за рождените дни го разбирам, защото ние двамата т ММ сме раци и терминът ми трябваше да е 2 дни след р.д....ама сме решили тази година да отидем някъде да си починем от работа...
Искам да ви питам тези стойности ок ли са според вас:
Ft3 - 4.01 (реф. 3.10-6.80)
Ft4 - 14.60 (реф. 12-22)
Tsh - 1.70 (реф. 0.27-4.20).
Преди 2 седмици ви писах за tsh - 3.40 (@_@)
Сега 1.70..може ли толкова бързо да варира?

# 679
Хоуп ,честито розовко! Грабвам с пълни шепи ,че скоро ще ми потрябва ,пък и ми е любимият цвят ! 🩷
Притесненията ти са нормални. Опитай се да не го мислиш толкова ,защото ти предстои да се притесняваш още много  ,независимо дали ще бъде бебе или баба ,детето ти е дете цял живот !
За мухите в главата, аз си ги имам постоянно ,365 дни в годината ,хаха .
Само,че вече не правя тестове ,защото през тези 4 години опити съм правила сигурно хиляди , преди закъснение ,след закъснение ,та дори и при по-оскъден цикъл. Последно си правих тест ноември месец ,когато ми беше последният трансфер ,защото знаех ,че шанса да е станало беше голям ,но след самотната чертичка разочарованието е неописуемо .
И при двата трансфера пусках чхг на 7ми ден ,този път ще пусна чак на 11-12 ден ,ако реша да пусна по-рано ,моля да ми се скарате !
Относно сънищата , много често сънувам ,че имам бебе и много обичам да сънувам такъв тип сънища ,защото в тях се чувствам истински щастлива ,макар и за малко .
Важното е да не се предаваме , всичко друго ще си дойде на мястото !

# 680
  • Замък сред облаците
Честито Хоуп!
Бъдете всички здрави и щастливи!! Това за рождените дни го разбирам, защото ние двамата т ММ сме раци и терминът ми трябваше да е 2 дни след р.д....ама сме решили тази година да отидем някъде да си починем от работа...
Искам да ви питам тези стойности ок ли са според вас:
Ft3 - 4.01 (реф. 3.10-6.80)
Ft4 - 14.60 (реф. 12-22)
Tsh - 1.70 (реф. 0.27-4.20).
Преди 2 седмици ви писах за tsh - 3.40 (@_@)
Сега 1.70..може ли толкова бързо да варира?

Да, може, не се пускат през 2 седмици неслучайно. Т4 е ниско, това влияе на качеството на яйцеклетките и на наличието на овулация въобще.

# 681
Благодаря много, АА! Искаха ви да пусна други неща и реших контролно да пусна пак тсх и затова.

# 682
  • Замък сред облаците
ТСХ сам по себе си не влияе на фертилността. Той е косвен маркер за работата на щитовидната жлеза, която всъщност оказва влияние чрез тиреоидните хормони.

# 683
Аз забременях на тсх 1.78 ( без щитовидна жлеза), понеделник тсх се беше качило на 4.06, веднага се коригира дозата .
Личният ми лекар, АГ и ендокринолога ми казваха че тсх до 2.5 или до 2 е идеална среда за зачеване .

# 684
Минавам да се отчитам момичета! 1-ви месец от опитите е неуспешен. Почна да ми зацапва, а това е редовно при мен. Та продължаваме вече след МЦ и с новия месец, юли. Вземам се на ръце сериозно вече. С ИР съм, въпреки че пия лекарства нямам голям напредък с кг. А имам доста кг в повече. Решила съм, че най - подходящ режим за мен е НВХ. Стягам се и силно ще се надявам другия месец да е наш. Успех на всички!

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 13:25 от Еска

# 685
Аз минавам да кажа, че не винаги става от първият път и това не бива да ви отчайва попринцип го дават година опити. В нашия случай вече са 2, хубаво е че си решила за режим щом си с инсулинова резистентност но имай в предвид, че ако минеш на кето диета тя стопира овулация. Ще препоръчам диетолог ако си решила. 😊

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 13:59 от Минзухар.12

# 686
И аз да се отчета:
след първия неуспешен опит, АМХ наистина ми е паднал от 2.30 на 1.61, но от клиниката ми казаха, че е нормално и е от стимулацията. Надявам се с добавки да го пооправя малко. И така, пак си чакаме заповедта, дано този път е за добро Heart

# 687
Включвам се с ъпдейт за тези, които си спомнят историята ми. ММ е значително по-добре и съм безкрайно щастлива, че вече е здрав и у дома всичко е спокойно. Аз също се чувствам значително по-стабилна емоционално. За съжаление, вероятно цял живот ще трябва да пие лекарства и да се следи, но имаме чудесни лекари около нас, ходим и на психотерапия и продължаваме напред. Щом успяхме да минем през такова изпитание заедно, вярвам, че всичко ще е наред и няма какво да ни раздели. Не искам да навлизам в прекалено лични подробности, но сега за бебеправенето основно притеснение ми е, че един от сериозните странични ефекти на тези медикаменти е импотентност… Ще проверим при него как е положението със спермограма, но не очаквам супер резултати. Ако се окаже зле, ще търсим алтернативни лекарства, но вероятно ще минат месеци или години в търсене на по-щадящ вариант. В тази връзка, реших, че няма да се пазим от този месец, защото и без това не искам да се фиксирам върху тази тема и да си създавам стрес. Няма да следя овулация и да си правя ранни тестове. Едно, че не ми се дават пари, второ не искам да влизам в този навик пак, трето, че и без това си усещам овулацията. Иначе, при мен всичко е идеално след кюретажа, минах един цикъл, бях на преглед и съм имала ову този месец.

Няма да пиша често, но ви чета и стискам палци за всяка от вас! Heart

# 688
  • Замък сред облаците
Много се радвам за вас! Много вяра, кураж и сила ти желая за годините напред! Останалото - каквото е писано ❤

# 689
mommy22, много се радвам, че има подобрение при мъжа ти и продължавате смело заедно напред, както и че ти си добре! Пожелавам ти съвсем скоро да се случат отново нещата и този път да нямате никакви пречки!

Общи условия

Активация на акаунт