Отговори
# 660
sisi.j, откъде ти искат ново - от клиниката или от фонда? И аз имам спомен за 6 месеца валидност, може евентуално да пробваш да се свържеш с ЦАР да питаш за най-сигурно. Иначе аз не мисля, че ще е паднало много следствие от стимулацията. Това май се случва обикновено при жени с НЯР. Дано не греша. И успех в новата клиника!

shantall, пълнолуние, успех с бъдещите процедури и от мен! А пък на този "господин" shantall хич не му обръщай внимание. Преди много години като бях пушач, на един светофар някакъв мъж започна да ми обяснява, че замърсявам околната среда и заради такива като мен България била на този хал... Та да, индивиди всякакви.

Момичета, смятам се за рационален човек. Знам как се случва забременяването, знам, че шансовете ни за естествено са сигурно под 1%. Ама след нашия 2-3 седмичен спокоен маратон си вкарах мухата, че може да е станало. Правих тест преди да почна Циклогест (напълно отрицателен и напълно безмислен), правих тест преди да спра циклогеста, ей така за всеки случай да не изтърва нещо, разбира се пак отрицателен...
Сега пък почнах да се убеждавам, че това, което се видя на прегледа може да не е бил ЗФ, а ДФ, защото беше 28мм и на другия ден имах течение като при овулация, а в деня на прегледа също се обичахме и се самонавивам, че има някакъв шанс.
Не знам защо го пиша всичко това, май имам нужда някой да ме полее виртуално със студена вода, че да не си правя тестове през седмица и да се разочаровам излишно...

# 661
  • София
ооо, 2402... ако знаеш колко месеци и аз съм си вкарвала същата муха /включително и последния/. Няма как според мен да не си я вкараме като четем за много хора, които са успяли при минимални шансове. Аз обаче се сдържам до 1 тест и то ако имам закъснение.

# 662
  • Замък сред облаците
28мм не е ли прекалено голям фоликул? В см, това е най-рационалното, което мога да ти кажа ❤

# 663
sisi.j, откъде ти искат ново - от клиниката или от фонда? И аз имам спомен за 6 месеца валидност, може евентуално да пробваш да се свържеш с ЦАР да питаш за най-сигурно. Иначе аз не мисля, че ще е паднало много следствие от стимулацията. Това май се случва обикновено при жени с НЯР. Дано не греша. И успех в новата клиника!
От клиниката ми го искаха, погледнаха изследването и казаха, че е изтекло.
Иначе ми взеха кръв и утре ще разбера резултата.
Дано ни стигне за поне още 1 опит.. Sad

# 664
  • София
Сиси, според мен напомни на клиниката, че 6 месеца важи АМХ и ако е по-нисък спокойно да си ползват стария

# 665
2402, напълно нормално е да си вкарваш такива мухи в главата 😁 Аз също имах вътрешно чувство, че съм бременна на следващия месец след неуспешния ми трансфер през февруари....а аз нямам тръби 🤣

# 666
И според мен е нормално и при мен ги има, с много малък шанс сме, но > 0, пазихме се миналата година до октомври Grinning, преди няколко месеца пусках кръвен, а като помисля съм имала такива моменти даже преди да опитвам да забременея.
Сиси, може би искат при тях да си го пуснат (от гледна точка на достоверност) или не са догледали.

# 667
И аз снощи не можах да спя, защото имах много неспокойни сънища. Първо сънувах, че съм гост на сватба, което ще се случи, НО нямам никакви сватбени или официални дрехи. Обърнах си всичко наопаки и се оказва, че нямам какво да облека. После се погледнах в огледалото, не се видях, но на сън едва ли не разбрах, че съм бременна и това също ми пречи да облека много от нещата.

А веднъж сънувах най-странното нещо на света, че съм в Лидъл и ми маркират покупките и по едно време на линията минава новородено и ми го сканират и подават и питат дали искам торбичка. И аз си го взех на ръце и си го прегърнах, казах им да са по-внимателни и направо насън ми се изпълни цялото същество с любов и стана толкова интензивно, че се събудих и в първите минути можех да се закълна, че съм си прегърнала бебето Grinning Откачена история... хахаха

# 668
Мили ми момичета, вчера ми беше първата фетална морфология и минавам да ви поръся с розов прашец 💖 Всичко е наред за сега, но пусто и притеснение.. май до края няма да се отпусна и да повярвам, че се случва. Чета си ви редовно, тръпна с вас и от сърце ви желая съвсем скоро да ви се случи най-прекрасното чудо, заслужавате го! 🙏

# 669
  • София
забравих вчера да ти пиша Хоупче, честити розови гащи!

# 670
^hope^, честити розови гащи 😍❤️❤️❤️ Взимам си прашец и ти пожелавам лека, щастлива бременност! ☺️☀️🐝

# 671
Хоуп, честито момиченце, нормално е да се притесняваш. 💗

# 672
^hope^, много се радвам за хубавите новини. Нека все така само прекраснотийки да ви се случват до термин и накрая една голяяяяма прекрасница. Heart

Аз нямам против мухите в главата, сънищата и каквото още дойде Grinning, даже ако можеше да ми се случва по-често щеше да е супер, че така поне знам, че имам още вяра и надежда в шанса. Рано или късно няма да са само мухи, а и релност Blush.

# 673
Мили ми момичета, вчера ми беше първата фетална морфология и минавам да ви поръся с розов прашец 💖 Всичко е наред за сега, но пусто и притеснение.. май до края няма да се отпусна и да повярвам, че се случва. Чета си ви редовно, тръпна с вас и от сърце ви желая съвсем скоро да ви се случи най-прекрасното чудо, заслужавате го! 🙏
Честито момиченце🌸 грабвам си прашец и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност😊

# 674
  • София
^hope^, честити розови гащи! Здрави и безпроблемни на термин!

Общи условия

Активация на акаунт