Отговори
# 645
Аз правих проходимост през април и се надявам този месец да е нашия и да не е мит това със зачеването сред ЦС 😁 Изпуснахме месеца с ЦС,а миналия Ц имах овулация от страната с липсваща тръба.

# 646
Golden и аз в месеца на проверката нямах опит. Следващия пък имах много ранен фоликул, нарасна много бързо и се спука супер рано, нещо явно не беше както трябва. След това вече стана чудото. Стискам палци 🍀🍀🍀

# 647
Аз правих стандартна ЦС преди 3 години и половина, с 2 проходими тръби съм и все още резултата е 0. Но има и случаи, в които е помогнало, но по мое усещане не е чак толкова често.

Днес попълних документите за фонда и в следващите дни клиниката ще ги пусне. Трябва да ми изготвят епикризата. Ще видим кога ще ни одобрят и ще мислим кога да стартираме.

# 648
И аз преди 2 дни ги подадох на място във фонда. В Щерев ми казаха, че те не подават, трябва аз или д куриер или на място.

# 649
Вели, възможно е. В Неовитро предлагат да ти съдействат срещу 30лв. Дадоха ни няколко листа и си попълнихме  данните. Взеха ми кръв, за да пуснем АМХ. Спестиха ни пари и като ще ползваме СГ от последната инсеминация. Късмет.

# 650
Здравейте, момичета,

След малка почивка ние все пак решихме да подадем документи към фонда пак, но в друга клиника.
Сега обаче ме притеснява следното: Казаха ми, че изследването ми за АМХ е изтекло (валидно било 2 месеца, а аз последно съм го пускала преди 4 месеца) и аз отново дадох кръв.
Възможно ли е след стимулацията да падне до критично ниски нива и това да ми попречи да кандидатствам пак?
Преди 4 месеца ми беше 2.30 АМХ, но се начетох как след стимулация се стопява и ми е много притеснено.
Също така възможно ли е заради стимулацията да покаже грешен резултат?

# 651
  • София
Пълнолуние, ще хванете следващото заседание, така като гледам календара най-вероятно до 14.7 ще има резултати. поне на сайта. Ако взимаш лично заповедта можеш и първият работен ден да отидеш. Иначе до седмица след като мине заседанието ги пращат по куриер.
Така с надявах на някоя и друга инсеминация да се случи вашето чудо ...Ех, дано поне да сте от късметлийте с по едно инвитро!
Знаеш - на линия съм за каквито се сетиш въпроси!

Sisi, АМХ е валидно 6 месеца, пише. Ние иползвахме старото, даже ако стартираме юли и пак сме с неуспех можем да го ползваме за още една заповед.

# 652
Шанталче, ами аз го носех старото, но ми поискаха ново Sad сега ме е страх какъв резултат ще излезе след тази стимулация.

# 653
Благодаря ти, Шанталче.  Hug За жалост късмета не беше на наша страна, а този път инсеминацията я направихме на не спукани фоликули. На мен О ми е късно вечер/през нощта и се надявах този път да имаме успех, но... Не знам как ще е сега с инвитрото и нацелването на правилният момент.

Аз избрах с куриер да я получа. Не попитах кой е по-бързият вариант. И без това се чудим дали другият месец или септември да стартираме. Според акушерката ще се вместим до отпуската на Сенкова, ако ще стартираме около края на юли. Започнах от едната добавка да пия по 2, не по 1 и не знам дали да не изчакаме.

# 654
  • София
Шанталче, ами аз го носех старото, но ми поискаха ново Sad сега ме е страх какъв резултат ще излезе след тази стимулация.

нещо не мога да открия къде пишеше срокът на валидност на спермограмата и амх-то, но съм сигурна, че е 6 месеца.

# 655
Пълнолуние, Шанталче успех с процедурите момичета! Време ви е. 🤞

# 656
  • София
Имах интересна случка днес като идвах към офиса /още съм малко в шок/. Един господин спря на светофара зад мен излезе от колата и дойде да ми каже, че е от регионалната инспекция по околна среда и че ще ми прати предписание, заото колата ми изпушвала много газове. Първо,че карам служебен автомобил, второ, че през два месеца виси в сервиза за нещо и трето има къде къде по-пушешщи коли от моята.... Оф, да си измрънкам...

# 657
  • Замък сред облаците
Абе тоя не е бил у ред в главата, само те е шашнал. Не могат да издадат предписание за 1 автомобил, нали затова има там стандарти и евро номера.

# 658
Шанталче има и такива дни😁не им обръщай внимание. Аз пък сънувах супер объркан сън първо, че в съня ми видях бременна жена така и не запомних лицето, а пък преди това сънувах положителен тест за бременност. Не знам как да го разбирам това, 3 дни преди цикъл съм едва ли има общо. Не се и надявам да не ми дойде. 😁

# 659
  • София
Абе тоя не е бил у ред в главата, само те е шашнал. Не могат да издадат предписание за 1 автомобил, нали затова има там стандарти и евро номера.
абе, че ме шашна - шашна ме.... ама нали затова минавам ГТП...

Минзухарче, на нищо не го отдавай - подсъзнание ... много често сънувам положителни тестове, бременности и бебета..... Ярък спомен от събуждането ми след успойката на операцията е как виждам ММ да прегръща две деца - момчета.

Общи условия

Активация на акаунт