Отговори
# 630
  • София
Момичета, вчера се видях с ембриоложката, която препоръча ММ да си направи оксидативен стрес тест на материала. Било нещо ново, бла бла... аз на тия новите изследвания все съм с едно на ум... Вие какво ще кажете?

# 631
Момичета, вчера се видях с ембриоложката, която препоръча ММ да си направи оксидативен стрес тест на материала. Било нещо ново, бла бла... аз на тия новите изследвания все съм с едно на ум... Вие какво ще кажете?

Шантал, не знам да ти кажа, попрочетох, ми то ако излезе нещо ще му кажат да взима антиоксиданти, които може и без тест да си взима ...

Дримче, и аз съм чула оплаквания от докторката не едно и две и то на живо в болницата, преди пункция докато чакаме, без да им пука на хората, че може да мине и да чуе примерно.
От друга страна имам позната, която забременя при нея и е много доволна.
Пиши като излезе ПИД. Flowers Four Leaf Clover

# 632
  • София
Одри, аз ги попитах не може ли просто да взима антиоксиданти - не било препоръчително ако нямало защо...

# 633
Момичета, мен май пак ме пропуска цикъл, въпреки че пих дуфастон от 16-ти до 26-ти ден. Мисля забравих да изпия само последното хапче на 26тия ден. Закъснява ми в момента с 2-3 дни. Нямам никакви симптоми за Б и шансът ни е минимален да съм забременяла, защото нито съм следила ову, нито съм я усещала, нито сме търсили да я нацелваме. Та може ли въпреки, че пих дуфастон да ме пропусне? По-скоро това ме притеснява. Планирах и почивка, за която трябваше вече да ми е дошло и по време на която щеше да се падне в най-благоприятното време за бебеправене, дано да не стане някоя глупост и да ме бави, бави и да дойде тогава.

Минзухар, честит рожден ден и от мен на патерици. Позволявам си да ти дам един съвет!

Скрит текст:
Никога не пропускай да празнуваш рожденния си ден! Този ден е твой! Този ден празнува това, че теб те има, а не друг, не дали до еди коя си година си изградила кариера, построила къща, си се омъжила и родила деца. Празнувай себе си и всичко хубаво, което имаш в живота си! Сигурна съм, че щом имаш до себе си човек, с когото искаш бебе значи вече си много по-богата от много други хора! Знам, че много неща не могат да заменят децата, но един ден когато ги отглеждаш и тях и внучетата и се обърнеш назад - да, те ще са една много голяма част от него, но няма да са всичко и със сигурност ще има още много други неща, които ще са украсили живота ти! Използвай времето сега да го напълниш с преживявания и спомени за цял живот! И си празнувай рожденния ден! Имаме само определена бройка от такива и всеки е подарък!

# 634
Lygia, симптоми на 2-3 дни закъснение няма. Направи тест. Laughing
За скрития текст съм напълно на твоето мнение, иначе.

Минзухарче, хайде да празнуваш следващия с настроение. Simple Smile

# 635
Lygia, симптоми на 2-3 дни закъснение няма. Направи тест. Laughing
За скрития текст съм напълно на твоето мнение, иначе.

Минзухарче, хайде да празнуваш следващия с настроение. Simple Smile

Аз знам, ама имам чувството, че всички се усещат ако са успели да забременеят и едва ли не и аз мисля, че ще се усетя. Grinning  Единственото, което усещам е, че се изнервям от липсата на цикъл и подозирам, че може да е просто ПМС. Но ще видя до кога ще издържа на тази игра на нервички с моя Ц. Ако направя тест ще споделя.

Допълвам за  рожденнип ден "следващия с настроение" с бебе или без! А дай Боже с бебе! Но при всички положения с настроение!

# 636
Момичета, толкова много ви благодаря! 😊

# 637
Привет, разписвам се Ц от току що. След 5 дена мъки, най-накрая.

# 638
Момичета, а на вас правили ли са ви проходимост на тръбите и имало ли е положителен резултат след това? Няколко мои познати, на които тръбите са им били наред, въпреки това са им направили и след това са заченали.

Чудя се сега къде да пращам ММ за спермограма, за да знам, че ще е точна

# 639
При мен беше така - напълно проходими тръби, проверени през януари 2021, забременях март 2021. Преди това около година неуспех, от които 9-10 месеца стриктно следене на ову. Спермограмата на ММ беше от инвитро център Димитров. Изследването на материала го направи  проф. Пламен Тодоров, който е главен ембриолог там и за който имах отзиви, че е много добър.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 21:36 от AlisonParker

# 640
А къде прави проходимостта?

# 641
Лигия, страхотно си го написала и страхотно пожелание Simple Smile
Трябва да ти дойде до 10 дена след спиране на дуфастона, обичайно 3-5.
Пожелавам ти много скорошен успех!!! Защо не и още този месец Wink Wink

Аз писах, че след дуфастона имах признаци като за о. Ми дойде ми 17 дена след спирането Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пълна боза. Не че е имало овулация, като овулация, ама аз и без това рядко имам та не е загуба Simple Smile
По този случай, аз пък няма да съм тук по време на следващата овулация, а на почивка, а исках да сме тук да вадим яйчице. Та плановете са едно, организма друго казва.
Поне цикъла е нормален, а не мега пълноводен, както доста от циклите ми след раждането.

# 642
А къде прави проходимостта?
При Калчев с пяна, а не с цветна снимка

# 643
Одри, благодаря! На мен до скоро като по часовник ми идваше на трети ден от спирането. Почти по часовник.. подобни своеволия на Ц всеки път ме карат да се филмирам: “ако и това не го регулира какво ще го направи!”

# 644
Да и на мен ми идва на 3ти ден точно. Ма взимам прогестеронови по-силни обикновено - утрогестан или циклогест. Дуфастона сигурно по две трябва да пия или до цикъл, както е едната инструция в листовката. Ще питам за друг път да знам.
Скрит текст:
При намалена способност за забременяване поради ниски нива на прогестерона:

1 или 2 таблетки дневно;
    взимайте таблетките от втората половина на цикъла до първия ден на следващия цикъл;

Общи условия

Активация на акаунт